Azt. De XR-ből sokkal nehezebben fogsz normális állapotút találni,mint a DRZ-ből. Rendszámosat utcára,meg aztán még nehezebb,szerintem. Nem is tudok a környéken,hogy valakinek lenne XR-je,pedig van motoros ismerősöm.
olyan mint gomez_ apónak ?régen járt már errefele .itt is van gixxer meg miller is.csak nem Győrben.Győrben az SV a menő .mert ők biztos ráérősök.gondolom rendszámuk sincs félbetörve 90°osan.meg nincs is felhajtva
ja viszont ma rohadt sok motort láttam.meg pár dolgot amit otthon nem.csak tábla motorosoknak tájékoztatás,felszólítás stb
a lámpa elején felfestve mindenhol egy placc nekik hogy előröl indulhassanak,persze érdekes hogy nem ment előre senki.nem sürgős.beépített kamera mindenhol.a speed limit az annyi amennyi,nem titkolják a kamerákat sem,csak tartsd be.viszont gixxer,rsv miller és ilyen finomságok is futkoznak.meg reggel munkábamenete mindig szembejön egy kolbászzsír hornet
a nem épp kicsinek mondható bérem mellett is vehetjük úgy hogy ma ingyen keltem fel és húztam le ezt a 14 órát.és az itt nem 5-10e ft...
hely persze nincs sehol,úgy látszik vészvillogót hiába raktam ki.így is 200m-ről hordtam be a cuccokat,legközelebb meglátom a parkolóőrt a kezébe nyomok egy jobb dobozt hogy akkor vidd innen oda aztán utána baszogasd azt aki dolgozik
ja.csak lemész a garázsba és nézegeted.szülinapodon meg karácsonykor be is indítod.néha megdobálod sárral,lefényképezed aztán odafotsoppolsz valami erdős tájat mögé h azt higgyék a Bakonyba voltál.meg amúgy nem is a tiéd hanem a lányodé
Csak a kisebbrendűségi komplexusomat próbálom meg azzal egyensúlyozni,hogy mindenhol előadom hogy mekkora motoros vagyok,és hogy mennyire kemény gyerek!
Jöhetsz a cucaidért...
Minden megvan!