Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemkőő.megkapom a következő fizut és megyek a daytonásokhoz
ti meg oda nem jöhettek
te alapból off vagy .kérdet már a modit?Birmingham és környékén élő lúzerek topikot?vagy kérjek én neked?
milyen corsa?
nekem tetszett az A corsa,meg a C is.mindegyik másért persze.
de ez nem off?
Én a Corsa-val még csakcsak neveznék...
Csak egy a baj...
1.2 8 szelepes alap...50 lóerő...melyből 20-at letagadhatna...
Szal nudli...
Még az építkezésről áttévedt talicskatoló segédmunkást is akkor előzném meg mikor kereket cserél...
Ezzel a járművel legalábbis..
Meg nem is ez a feladata...hanem, hogy egyen 5 alatt...és ott legyen mikor kell...
Nem véletlen van benn 65 ezer km...
nem az astra zárt ki jóóvan?
az mondtam hogy jobb mint a bora,hiába nem hiszitek el
mondjuk astrával lehet ? még mielőtt be akarnál ülni kizárna a fenébe.. aztán sofőr nélül menne körbe lehet még nyerne is , az esélyei egyből megnőnének az tuti
azt mondod?! ejj a fenébe
amúgy csak azon csodálkozom hogy megengednek bármi ilyen féle rendezvényt ott Likócson
wagonr-rel nem lehet nevezni
azt hogyhogy? van valami róla a neten ? vagy annyira amatőr...?
és pont ilyenkor nem vagyok otthon
jaaaaaa .hát én azt hittem hogy...
köszörűs vagy.tudod a dolgod .vagy szólj a Sanyinak lehegeszti neked
itt vagyok
mi nem jó? a csavar ami belemegy a kormányba?
Szerinted miért autó verseny?
Ropogótuning jelentkezz,vétel. Nem jó a kézvédő amit hoztam,mert nem megy rá a belső felfogatása a kormányra.
motorral is lehet?
holnap délelőtt kezdődik a likócsi gokart pályán amatőr autó verseny
900ft a nevezés
áááá .mi már csak tapétázzuk.ilyen több rétegűt veszünk és amikor koszos akkor csak letépjük a fölsőt
éééééén...előtte felhívtalak titeket h mit vigyek és mennyit.meg amúgy senki nem szorított fegyvert a tarkódhoz h igyáááá
abba nem volt borsó
de az a dh hibája volt mer az hozott ojan sok szeszt és a bogyóval muszáj volt innunk
senki nem akart
Na te pont ne szólalj meg,felmosóvödör virtuóz!
falra hányt borsó
Enni szokott veled anyukád,te! Múltkor mikor egyedül ettél,akkor is mindjárt festetni kellett a konyhátokat!
anyukám nem szokott velem ...te undorító vagy .amúgy egyedül eszek.mert a családból én vagyok csak éhes 2kor
Nincs messze,csak lusta voltam. Meg ebédeltem a gyerekekkel.Tudod,úgy ahogy anyukád is szokott veled!