Áááá nem lehet,pontos elszámolásba vannak a szállítók,meg nem nagyon van maszek munka! Mindig feljelentettek a szomszédok,mi elintéztük őket,jött másik,az is feljelentett,azt is elintéztük,aztán abba hagytam,mert az asszony megunta hogy minden héten más szomszédok vannak!
Amúgy most 127%-ot kell teljesítenem,mert kész a motorom,kézvédőt is ki kell fizetnem! Nem is tudom miből fizetek ki mindent! Lehet hogy holnap fel is hívom a providentet!
Gyakran előfordul...
Egyébként tesó másik lába nyáron ment szét, mikor tényő felett csapattunk.. akkor 4cm ciszta lett a lábában, keresztszalag szakadás és széttörött a sarlóporca... Mostanra úgy ahogy rendbe jött, erre tessék megint..
most nincs képem róla,de majd holnap csinálok.
a lényeg:van egy lengyel barátom,Machek,ő van a transittal,én a sprinterrel. a raktár előtt van pár kondigépe,bár nem tudom hogy attól lett-e ilyen,minden esetre 130 kiló felett van és az nem zsír
tudod nekem mesélték hogy van aki kitudja nyomni a súlyát fekpadon,vagy kicsit többet.na ez vagyok pl én.aztán vannak akik másfélszeresét is kinyomják.ilyenből is akad.de Macheknál már görbült a rúd mikor szólt hogy nem látok-e többet amit felrakhatna
egyszer hozzám érsz és másnap arra ébredsz hogy kiszedték a téglákat a házadból
ja amúgy nem haragszom
Semmi gyakorlat nem lesz megtartva vagy csak nektek? :D