Jelentem alássan most kaptam mailt az okmányirodából hogy kész az új jogsim mehetek átenni :D Tehát hivatalosan is, legálisan is vezethetek birodalmi csillagromboló motorral szeret kétkerekű járművet is.
Sziasztok!
Lalikám.
Egyszer asszonnyal megnyertük a szilveszteri fődíjat, tombolán, egy kényeztető luxus wellness hétvégét a Hotel Ramada Balatonalmádi lakosztályában, a 10. emeleten.....
Azzal kezdtem , hogy kipakoltam a minibárt, és a Plus-ban vásárolt cuccokkal töltöttem fel.
Néhány árra emlékszem még a hűtőből.
-0,5 bolls votka (műanyagos verzió) 1800ft.
-0.2l coca cola 800ft
-0,5l Natúr aqua ásványvíz: 1200ft
-75g-os mogyoró: 700ft.
-0,25l pezsgő: 1200ft.
gondolhatod, hogy semmi nem fogyott belőle.
Elvoltak a sima szeekrényben, míg a jó kis kékfrankos, meg palackos kóóóóla a minibárban... :)
De a hely nagyon komoly volt, majd keresek képeket, azt felteszem,.
Szerintem csak holnap, mert otthon van a dvd.
1. Öskü körtemplom...
2.-3. Hajmáskér kastély (Régi orosz laktanya)
Lehet, ráférne....
Különben kipics...
Keress telefonon.
Szép a rollered, üdv a csapatban, Nézz ide be sürün, kellenek a csajok ide, mert igen sok a tesztoszteron.....
Lalikám.
Egyszer asszonnyal megnyertük a szilveszteri fődíjat, tombolán, egy kényeztető luxus wellness hétvégét a Hotel Ramada Balatonalmádi lakosztályában, a 10. emeleten.....
Azzal kezdtem , hogy kipakoltam a minibárt, és a Plus-ban vásárolt cuccokkal töltöttem fel.
Néhány árra emlékszem még a hűtőből.
-0,5 bolls votka (műanyagos verzió) 1800ft.
-0.2l coca cola 800ft
-0,5l Natúr aqua ásványvíz: 1200ft
-75g-os mogyoró: 700ft.
-0,25l pezsgő: 1200ft.
gondolhatod, hogy semmi nem fogyott belőle.
Elvoltak a sima szeekrényben, míg a jó kis kékfrankos, meg palackos kóóóóla a minibárban... :)
De a hely nagyon komoly volt, majd keresek képeket, azt felteszem,.
Szerintem csak holnap, mert otthon van a dvd.