Van egy új Gilerás fali lámpám, felraktam a Vaterára 1 Ft-os aukcióba, ha valakit érdekel, csapjon le rá.
Itt vannak a Vaterás holmijaim, LiGiBa név alatt: link
Gondoltam hogy leszedem a kipufogót és bekukkantok a nyíláson, mit látok hát valami fehéres trutyi. na mondom víz
Akkor már le szedtem a hengerfejet is, hogy majd csináltatok rá másik tömítést, akkor meg ez fogat, mint ha valami összerágcsálta volna az égéstér szélét.
hello engem érdekelne komplett kapcsolási rajz mert vettem egy ilyen motort de akié volt szétvágot rajt mindent és az ac pumpát kacsoloval direktre kötötte az aksihoz:S meg a lámpák is aksiról mennek ugyhogy ha udnál segiteni azt megköszönném
Nekem MX1-em volt,Az AC-pumpát indítás előtt egy kis elektronika (a műszerfal kábelkötegébe rejtették az olaszok!)bekapcsolja 10-20 másodpercig,hogy legyen benzin a karbiba.Na nekem ez rossz volt,nem pumpált elő,és indítózni kellett vagy három percig,hogy elkapja.Csináltam neki egy kis elővezérlő áramkört,így olcsón rendbe hoztam.Ez minden AC-pumpás gépbe beépíthető,mert amikor leáll,visszaadja a vezérlést a motor eredeti áramkörének.
Összesen vagy 70-megányi cuccom volt,átadtam itt néhány kollégának,de lehet már ők is váltottak,és elmentek innen.Ígérem szétnézek,valahol még lennie kell.
kösz szépen!ez is nagy segitség!amugy ha jol tudom rengeteg gilerának ugyan ez a blokkja,mint a kz-é!ha még egyszer lesz idöd,és ha vannak kk,mx,rx,sp01,sp02,rol képeid,szerkezeti ábrád,szerelési könyv,azoknak is örülök.
Ez a rajzom van róla,ez ugyan az RV 125-é,de majdnem minden 125-é ez volt,az alsó tartályos gépekhez még hozzájött az AC-pumpa meg a reléje.Valahol volt szervízkönyvem is,majd utána nézek.
hello láttam azt irtad hogy megvan gilera kz-hez is sok minden adatod,ha megtennéd én nagyon örülnék ha küldenél infokat meg szerelési rajzokat,mert van egy két eletromos hibám,de minden adat jol jön!elöre is kösz.
Sziasztok.van egy Gilera kk/kz mocim.nagyon szép állapotban van sok minden fel lett benne ujitva.120 e. ért eladnám.nem azért mert ennyit ér.sokkal többet ér 120 nál,de sürgösen kellene nekem pénz.ha érdekel valakit szivesen leirok rola mindent.U.I:smpk papirok
Hacker... Benzin csavaron állits.... utánna jó lesz :)
Rc125 höz van alkatrész csak nem falukban kell keresni amugy megbizhato gépek és jol is mennek... ideális motor tanuloknak .. nem nehéz nem tul nagy motor.
csak ajánlani tudom ha van valami kérdés nyugodtan keress
Sziasztok!
Vennék egy gilera rc 125-t,mivel nincs külön fórumja,ezért itt érdeklődnék:D
Hogy van-e tipushibája,alkatrész ellátása milyen,fogyasztása?meg tapasztalatok.
Van egy új Gilerás fali lámpám, felraktam a Vaterára 1 Ft-os aukcióba, ha valakit érdekel, csapjon le rá.
Itt vannak a Vaterás holmijaim, LiGiBa név alatt: link