Remélem jó, és pöpecül pöfög....
Papírforma szerint 1liter olaj kell a blokkba......
Az enyém is alakul bár a pöfögésen kívül semmi mást nem tud,pedig négy kereke van :):):)
De holnap meglesz az ÚJ teleszkóp előre! végre..
:)
na úgy KB végeztem,a powert ki pucoltam,a gyertyahézagon álliítottam,meg a olajbol vissza vettem,mert kicsit soknak éreztem,most már jobb,még majd tankolok bele és megnézem úgy mit mutat,de most már jó lessz.
A enyém valamivel rosszabb állapotban van jelenleg...
Elég sok mindent kicseréltem, felújítottam rajta mégis a legnagyobb gondom az első villa sérülése, ami javíthatatlan.
Újra lett festve, újak a lánckerekek a lánc, a fékrendszer, féktárcsák, de dobok fel pár képet majd én is..
ha esetleg sikerül megcsinálni lécci ird meg mi volt a hiba és hogyan javitottad ki vagy hogyan tudnám megcsinálni.
ja és pár képet is tegyél fel ha kérhetném köszi előre is
Ez így kicsit bonyolítja a helyzetet, lehetséges hogy némi elektromos probléma is akad, ilyet sok minden okozhat, üzemanyag, elektromosság, lehet test probléma is, ajánlom nézz át mindent máshogy nem hiszem hogy a végére jutsz, bár a legjobb az volna ha volna csere alkatrész, nagyban megkönnyítené a helyzetet...
ha nem érthatő akkor:
beindittom huzok neki egy teljes gázt és néha felpörög 10eig
néha csak 5-6e ig
beteszem sebességbe és nem pörög5-6enél jobban ki
így már érthető
hali, pedig ha ledadog akkor több mint valószínű hogy üzemanyag probléma van.
Nekem XR1 van az is csinálta marha sokat szarakodtam a karbival, még ki is cseréltem, nem lehetséges hogy elment az úszószinted?
hali nekem a teso rx-én csinálja ezt vater azt mondta gyujtás baja lesz gyujtotekercs állórészen próbáltam állítgatni de semmi ugyanugy ledadog én is kiváncsi lennék mi a baja
sziasztok! olyan kérdésem van, vettem egy runner 125 -öst(4ütem) és fordulaton rohadtul valami csörgőhang jön belőle ,olyan mintha valami rezonálna a blokkban.a hajtásfelöli oldalt már lebontottam de ott minden rendben,olyan hang jön belöle mint régen amikor a rigámban csörgött a gyürű. alapjáraton gyönyörűen megy hangtalan. segiségeteket előre is köszi! valami tippet is várok.
hello,mindenki aki ért a szereléshez nem csak szereti aszt.van egy 125-ös XR2-m,és olyan problmával szembesültem.nem akar felpörögni,6-7 ezer körül eldadog,úgy csinál mint ha elszabályozna.a karbi tisztitást haggyuk,még atankot is kimostam,gyertyát is cseréltem,
Sziasztok, az lenne a kérdésem/kérésem, hogyha van valakinek robbantott rajza blokkhoz, vagy esetleg Manual, azt hol találok ? Ha valaki tud, akkor linkeljen már légyszi, Gugliban nemtaláltam :/
heló lenne 1 kérdésem szerintetek azvan runer 180 fxr 2-t vizes és ha motorozok kicsit a hűtőm jobb oldala tűzforró bal oldala meg kb jghideg a másikoldalon felül tartályba a víz nem igazán meleg vizpumpára gyanakszom szerintetek is az?
ELADÓ GILERA RUNNER 125 SP HENGERSZETT !
721km-t használt hibátlan henger+dugó+gyűrű eladó. A motort újonnan vásároltam 2001-ben, és 721 km után malossi hengerszettre váltottam,az eredeti azóta a garázsban állt és mivel eladtam a motort ez már feleslegessé vált. HIBÁTLAN állapot,gyári marások láthatóak, még be sincs járatva...
brillkrisz@gmail.com
Papírforma szerint 1liter olaj kell a blokkba......
Az enyém is alakul bár a pöfögésen kívül semmi mást nem tud,pedig négy kereke van :):):)
De holnap meglesz az ÚJ teleszkóp előre! végre..
:)