Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt meg köszönném ha elküldenéd az email-címemre:(k.atti92@citromail.hu)
Köszönöm, ez kimerítő volt
Hello... szerdán kapom vissza amotorblokkom... teljes generálrol.. a szerelőtől elkérhetem a pontos adatokat.
ha érdekel irj de én csak szerdán tudom mivel akkorra lesz kész!
Hello
gilera xr1 motor blokk csapágy és szimering méretek érdekelnének , ha valaki tudja meg köszönném előre is .
Gárdonyban és Pesten találtam 4T-t, hétvégén meg is nézem, de örülnék, ha meg tudnád kérdezni. Köszi! :)
de amugy goggléban vagy neten máshol utána lehet nézni hogy van e 4 t runner egyáltalán----
jah óvári vagyok bezonyám
amugy nekem nincsen de megkérdezhetem h tudnak e szerezni--- külföldi nem érdekel? papiurok nélkül..csak adásvételit tudok hozzá adni!
Te Móvári vagy? Nincs véletlenül egy jó állapotú, olcsó, eladó 4T Runnered?
Tehát szerintem sincs 2005-ös Runner. :)
Hali! Azt olvastam valahol, hogy a 180-as FXR-t 2002-től 2004 közepéig gyártották. Hátul is tárcsafékkel új első orridommal, hosszabb üléssel. Az FX-et 1997-től 1999-ig, hátul dobfék, zsírcsillapítású telók. Az SP-t 1999 és 2002 gyártották. Ez már hátul is tárcsaféket kapott, de még zsíros a telója.
hello szerintem 2003 legalábbis ugy tudom
értem csaka za kérdés mit értesz az alatt hogy hiányos blokkal!?
nemtudom csak próbálom--lövésem nincsen h mit lehet belölle kihozni--- nem ismerem ezt a tipust még nemvolt vele dolgom--
Sziasztok, tudja valaki esetleg, hogy meddig gyártották a Runner 180-ast 2T-ben? Egy 2005-öst ajánlottak -természetesen papírok nélkül-, de szerintem akkor már csak 4T volt. Hirdetésekben is max. 2002-ig találtam 2T-t. Köszönöm a segítséget!
hogy ha te ezt eladod 60 ba akor ügyesvagy! :)
sziasztok eladó a képen látható sp01 es hiányos blokkal 65 000 ért vagy csak a felnik sm szettnek mocihoz 40000ft a tárcsákat érdeklődés után megszabadíttom a rozsdától de 2 hét után ugyis rozsdás lesz ha nincs használva---
30 605 6883
Azért köszönöm a segítő szándékod is! :)
Sajnos robogoban nem tudok segiteni... de Enduroval kapcsolatos kérdésed vagy esetleg másnak van bátran irjátok meg:) ha tudok segitek
plexid van? :)
Helló!
Robogót szeretnék venni, eredeti elképzelésem 125-ös kétütemű volt, de most képbe került egy 200-as és egy 125-ös négyütemű Runner is.
Előre is köszi a segítséget!
Üdv Urak!

RC125höz keresek hátsó féknyerget. Az enyémnek az a baja, hogy az egyik csap be van rohadva, és nem mozog rendesen a nyereg rajta. Így melegszik a fékem.. Esetleg oda adnám az enyémet és ráfizetnék egy keveset egy jól működőre. Nagy baja ennek sincs, egy nálam ügyesebb emberke biztos meg tudná hekkelni, de nekem nincs rá időm..
Pár hónapja a vaterán volt is egy 2500ért egy, én hülye nem vettem meg..
Szevasztok, keresek 180-as Runner VXR-hez gyári kipufogó rendszert!
Akinek lenne eladó, kérem írjon és azonnal fizetek!

daverepsol46@gmail.com
sziasztok GILERA SP 01 ES ALKATRÉSZEK ÉRDEKELNÉNEK VALAKIT?TERMÉSZETESEN NAGYON KORREKT ÁRON............gabor8181@freemail.hu
30 605 6883 üdv sziasztok
kb 95 körüli évj..
Köszi a segítséget! Majd kitalálok valamit.
Helló!
gilera 125-ös komplet motorblokkot keresek olcsón !
Nem kókányolt xart,csak is jó állapotú üzemképest !
Ha valakinek van írjon