Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nagyon jó lenne! Meg ha kérhetek esetleg róla pár képet is!?
E-mailom.: indian20@freemail.hu
Tolómérővel tudom lemérni.
A csapszeg helye kell a tetejéhez képest! A hossza, könnyítések vannak e és hogy ha igen akkor hol! Nagyon pontosan kéne!
Melyik méretei kellenek a dugónak, és milyen pontossággal?
szia tisztitsd ki a karburátort és állitsd be... vagy sokat vagy keveset kap.. játsz vele egy kicsit.... de szerintem sokat...
Azt nagyon megköszönném!
Nem tudom hogy arról meg tudják e csinálni de ha elküldöd meg kérdezem!
De ha csak a mértetek kellenek azt is el tudom küldeni!
Nem tudom! Mondj 1 összeget és megegyezünk!
Sziasztok! Gilera rx-hez keresek fejidomot meg oldalidomot. Előre köszönöm a választ.
Neked mennyit érne meg?
nekem csak a dugó kéne! Fúrva lesz a henger szval nekem csak a méretek miatt lenne rá szükség! Az mennyibe fájna?
az miért van hogy ha megyek a motorral pörgetem és elég hamar leesik a fordulatszám és nem megy olyan mint ha lefulladna, de ez van akkor is ha hirtelen húzom a gázt. (Gilera RC 125)
Szia! Nekem van egy 125-ös de nem póveres. Meg meg van húzva a henger.
Sziasztok! Gilera arizóna 125-be való dugattyúra lenne szükségem! Hibás vagy törött kéne mert csináltatni akarok 1et és a moci úgy került hozzám hogy nincs benne! Előre is köszönöm!
Sziasztok alkatrésznek eladó darabokban a következő gilera sp01....30 605 6883
az utolsó kép egy ismerősöm szobája ahol élt..faltól falig motoralkatrészekkel... kicsit sem fanatikus---
Oksa! Ha lesz úgy pénzed és fog érdekelni a dolog akkor írj és megbezséljük normálisan valahogy személyes telefonon vagy facen.
Érdekelne csak sajnos most nincs pénzem
bocsi elfelejtettem leírni ami maradt! Blokk alja benne főtengely, váltó, vizpumpa, kuolung, a karbi hozzá membrán és a szívócsonk! Ezek mind hibátlanok!
Szia! Meg van még! 20 Eft ért kompletten vihetsz mindent ami maradt a blokból! Ha érdekel csinálok róla képet!
köszi, majd megnézem , légszűrővel semmi gond nincsen az okés.
Probáld meg a karbit pucolni, és nézd meg a légszűrödet is nálam ez volt a gond.
Engem érdekelne a blokk ha megvan még képed van róla esetleg?
Viccesen fog hangozni de.. én légszürőnek trabant légszüröt használok...tökéléetesen illeszkedik a torokba:) és kitünöen szür meg minden jó ( ui: nem annyira használoma gépet csak ha a másik motorom nicns itthon vagy rossz ami ritka )
Eladó a képen látható Henger+Hengerfej 20.000 km,tökéletes állapotban,hengerfalon semmi karcolás.8K
Hát elvileg afriss hengerben olyan 10-12.5 bár között kéne lennie... de ez csak adat.. az enyémbe is 8.5-10 között mozgott persze ez időszakosan mérve irom....
nincs km spirálom de méreteket tudokrola irni és max rendelsz olyat.