Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát 8,5 bár van a hengerbe, nem tudom hogy az jó vagy rossz,

Egy felesleges km spirálod nincsen?
Légszűrőházba milyen szűrőt használsz?
hát 7 essel is elvan... de ha eredeti a henger és van benne jocskán kompresszio akkor nyáron a 9 es is jo bele... de inkább 6-7 est ajánlanám neked
Hanyas hőértékű gyertya kell az Rc 125-be?
Sziasztok!

Mi lehet a baj?

- a motor úgy ahogy hidegen (40-50 fokos viznél) kiforog sebességbe 10.000 körül, de ha bemelegszik üzemire (80-90 fok) nem akar sebességbe 8.000 nél többet forogni. Elkezd darálni, olyan mintha tiltana...:S
A gyertya őz barna...

valami ötlet?
Srácok vki rendelkezik Gilera Hawk típusú motorral?
Hy!menyit kérsz érte?
Sziasztok!
Véleményt kérnék Gilera 503-as motorról...
Milyen blokkal szerelik, hány sebességes, van hozzá alkatrész stb stb?
Van egy ülésem a tiedre ami nem tökéletes de azért nem szar és féknyergem is van.Az adatlapomon az eladó cuccoknál van elérhetőségem.Holnap lefotózom a dolgokat.Dobj egy mailt,hogy tudjam hová küldeni a fotókat.
Valami elérhetőséget tudsz adni? e-mail? msn?
nekem rc 125-hez kellene, elég sok mindenbe egyezik a két motor, leszámítva az erőforrást.

Esetleg ezek vannak neked?, ha igen akkor mennyiért?
-hátsó féknyereg
-km spirál
-kuplungkar
-ülés lefogató
Sziasztok
Van egy eladó Gilera XRT 600 típusú eladó endúrókrosz motorom az előző gazdája alakította át "krossz motorrá" 100% üzembiztos a gép,mióta nálam van nem volt vele sose gondom az olajat nem eszi és nem füstöl.

Hirdetés:
http://www.kepesmotor.hu/giler...

Még több kép :

http://www.sportmotor.hu/motor...
Helló!

Van egy csomó cuccom RC 600-hoz!
Mosóolajjal? valami olcso gagyi olaj ami persze nem okoz kárt
Hogy tudnám átmosni az RC-nek a válfóját mielőtt feltölteném a megfelelő olajal?
Sziasztok haveromnak van egy Gilera SP02 je szép motor meg minden 125 ös 50 esként akarja eladni apámnak szerintetek emgéri vag ynagyon lebukos?:SSS
Én is így tudtam, és pl. egy DIO-nál, vagy más kistestű robogónál el is megy simán, de az én DNA-mról nem nagyon akarják még az ismerősök sem elhinni, hogy robogó...
Szia, "50"-es papir Adásvételi, és egy kötelező biztositás, én nemhallodtam másrol. És eddig semmi gond nem volt vele.:)
Ebay -en lattam valamit , keress rá.
Lenné még egy kérdésem/kérésem: ha valaki rendelkezik GILERA DNA 50/125/180-hoz bármilyen szakkönyvvel, leírással, szerelési útmutatóval, ismétlem: bármivel, legyen az nyomtatott vagy elektronikus formában, kérem (mit kérem? Könyörgök) ossza meg velem.
Szia! Válaszolni nem tudok a kérdésedre, de engem is hasonlóan kínoz a kíváncsiság... egyébként meg, kérdezném, milyen az az 50-es "papír", amid neked van, hogy néz ki? (mert csak most hallottam, hogy állítólag az 50-es gépeknek is van valami "forgalmi-szerű" kiskönyvük)... Eddig én úgy tudtam, hogy azoknál tulajdonképpen az adás-vételi szerződés és a kötelező biztosításáról kapott kötvény elég az igazoltatásnál, hisz' ezek a gépek nem rendelkeznek rendszámmal/forgalmival...
Gilera Runner 50 SP típusnál , milyen jellegűek a fojtások? Van a szomszédban egy profi autó szerelőműhely használhatnám a szerszámaik, saját kezűleg is ki tudnám venni a fojtást?
Az a bowden eddig nem volt sehová se bekötve csak be volt dugva a tank alá, olajat meg kap mert füstől indításkor rendesen. meg nem sült be.

Akkor veszek a blokkba ilyen olajat:
http://bolthely.hu/webautoshop...
az a bowden kérlek szépen gázadásra mozog... van ilyen kis szerkezet ami a karburátorbol és az olajpumpábol kijövö bowdnent összeköti és 1 bowden ( gázbowden) mozgatja mindet egyszerre igy gázadással kerül olaj a karbiba.

én rendes váltoolajat öntöteb a blokkba 75w90 eset és semmi baja nincs... azelőtt 10w40 eset öntöttem bele "mosoolajnak" mert midnen uj a gyujtotekercsen kivül a blokkban
Helo!Gilera Runner 180ast vennék !lehetőleg Zala megyébe ..Az ajánlatokat ide várom :limezold@citromail.hu
Sziasztok!

Általában a Gilerákon a hátsó lánckereket csavarok fogják oda a felnihez? És a felnibe van menet a számukra? Valaki világosítson már fel hogy lehet fölfogatni a hátsó lánckereket, mert az enyém suftnis;):D
az szabályozza az olajpumpának a bepumpált olaj mennyiségét. Elméletileg a gázbovdennek 2é kéne válnia és 2 részben folytatódnia... 1 a karbihoz egy pedig az olaj pumpához megy. És ahogy húzod neki a gázt egyszerre mozgatja mind2-t.