Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mé egy kérdésem lenne rc 125-nél az olaj pumpától jön ki egy bovden, ez minek a bovdene lehet mert nincsen bekötve sehová.
Hali!
Van nekem egy Gilera RC 125-öm, most akarok a blokkba olajat cserélni, nézegetem ezeket a Xado revitalizálós olajokat, 15w40- van előírva ebbe a blokkba, de 15w40-be csak ásványi motorolajok vannak, érdemes ilyet beleönteni? Nem váltóolaj, nekem csak a revitalizálása miatt kellene ez az olaj fajta.
sziazstok valaki irja már le enkem a dellorto phbh 26 os karbiban mekkora a főfúvóka.ha tudja egy rx 125 arizonán van de sehogysem jó.ha elindul akkor 8 ezer körül rángat és hebeg.vagy egyáltalá el sem indul,mikor mijen kedve van.a gyertya egy vadi ujj b9 eg ngk benne.köszi Gábor
Hali Sanyika!
Nekem van egy zöld tankom, és igen ,ugyanaz !
5000 pénz lenne az ára...
Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy 180 as runnert aki 50 es papirokkal hajt... volt e baja belőlle ?! tehát észrevehető a külömbség az 50 es és a 180 as között ? na meg hogy mennyit eszik kb ?!
Sziasztok

Valaki tudna véleményt mondani a gilera dna 50ccm motorrol? végsebesége, utazó sebesége, fogysztás,menyire szerviz igényes,menyire strapa biro, meg ugy általában véleményt.

Köszönöm
Sziasztok valaki tudna abban segíteni hogy a Gilera GFR 125 és a gilera SP02 tankja azonos vagy ha valaki tud eladó GFR tankot az írjon már vagy szóljon ezen a telefon számon 70/6509328 nagyon szükséges!segítsetek!
gilera rc50,eagle ,bontott jó állapotú henger,főtengely eladó
szacsomotor@freemail.hu
Hááát, kedves Bogica biztos' akadnak it nálam hozzáértőbb kollegák, de én talán tudok egy példát mondani (nem tudom, még belefér-e az általd említett kategóriába): én nemrég vettem egy GILERA DNA-t, ami -állítólag- "sportrobogó" és ebből van 50-es, 125-ös és 180 cm3-es is.
Gilera Rc125 Top Rally / Rc 50
Hello nekem most akarnak eladni egy Gilerat de SP02 és abbol nem gyártottak 50 est valaki tudna mondani egy oylan márkát gilerabol ami nagymotor de gyartottak belöle 50 est?:DDD
Malossi Rs24 hátsó rugóstag runnerba eladó ! ha érdekel megtalálsz!
igen ez az én motorom
Szombaton kapom vissza ablokkot!....addig várnaka méretek bocs :/
csá nektek van egy elcserélendő suzuki rm 125 öm gilera sp 02 alkatrészekre akit érdekel hivjon 06-70-514-9856 os számon aszuzukiba friss a motor be sevolt inditva gyujtás gondjavan
Drága buli lenne elutazni oda-vissza 850km-t, hogy megnézzek és kipróbáljak egy motort.
Köszönöm az ajánlatot, de sajnos messze vagy.
hát el kell jönni ki kell próbálni
és ha kell szállításban tudok segíteni az auto 5,5L/100km diesel
ha érint lehuzzuk
Sziasztok rv6 Blokhoz nincs valakinek váltója?
Nagyon jól hangzik. Ilyen az én szerencsém, ugyanis nem sokan laknak tőlem messzebb, mint Te. 400km, Mosonmagyaróvár.
Nyíregyházán június vége julius eleje teljes felujitás:festés(gyöngyháznarancs-gyöngyházfehér) blokjában uj dugo hajtókar tügörgők csapágy szimering szíj görgőemmbrán gyertya 2e km van a motorban felujitás óta, zsírujblokktartószilent nem lóg nem kotyog
Helló!
Merre laksz? Hol tudnám megnézni? mit jelent, hogy friss blokk?
Köszi!
7an egy eladó 125 2t runnerem friss festés friss blokk
Rendben! Szerda estefele küldeni fogom a méreteket!

XR1 idom engem is érdekel és egyéb kiegészitő ( márkafüggetlen) ( doboz.. kromozott alkatrészek...stb)
hello
Akinek van xr1 125-höz alkatrésze az írjon