hát azt pontosan nem de kell lennie egy olyan csavarnak amivel állitod a benzin levegő arányt azon kell állitani mert a direkt szűrővel több levegőt kap ezálltal több benzin is kell neki:)
heló nekem olyan kérdésem lenne vettem 1 runner 180 fxr-t szar a légszűrű ház törött ha veszek 1 direkt szűrőt az ugy nem gond?:) nagyon fontos lenne köszönöm
Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam,
kimegyek a garázsba megnézem a vasam!
Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre,
bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
kínomban zabálok még egy kis halat,
és így addig csinálom,
míg az egészet sugárban kihányom!
Azt mondom én kedves motoros barátom,
off-road nélkül szart se ér a karácsony.
Boldog Karácsonyt :D
Helósztok! Eladó a KK-m, valamint az Rv is, mindkettő üzemképes, felujitott blokkal, plussz egy Rv blokk is van tartaléknak.A KK teljesen üzemképes, jól megy, minden müködik rajta, az Rv-n viszont be kell kötni az elektronikát, jelenleg csak a gyujtás van kulcsosra megoldva.Tank kicserélve, ülése ujrahuzva, nem mint a képen.Akit érdekel irjon.Karácsonyi akcioban a KK 80 Fix, az Rv 50ezer irány pót blokkal. Plussz adok egy kábelköteget, csak nem tudom pontosan melyik Gilerájé, müszerfallal, lámpatartóval, gyujtáskapcsoloval, kulcsal.
hali mindenki! :) nekem lenne egy gilera rx 125ösöm :) ha érdekel valakit irjon! :) a moci most lett felujitva! uj lánc fogaskerék stb..e-mail cím: senmyres@citromail.hu
első lánckereket meg csináltattam
vettem egy ujat és a régire ráhegeszetettem egy esztergájossal
csak arra kell figyelni hogy a fogak száma stimmeljen a régin és az újon aztán láncotrá azt GOOOOOOOO
hello nekm egy kapcsoloval van bekötve az egész pumpa és sztem az nem jo h egyfolytába megy a vezérlést még nem próbáltam esetleg mxr kapcsolási rajzot tudnál nekm küldeni?
szacsomotor@freemail.hu