Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gilera rc 600 xrt 600 gyujtáselektronika eladó,u,i xrt 600 -hoz önindító eladó
szacsomotor@freemail.hu
nagyon szépen köszönöm:)
hát azt pontosan nem de kell lennie egy olyan csavarnak amivel állitod a benzin levegő arányt azon kell állitani mert a direkt szűrővel több levegőt kap ezálltal több benzin is kell neki:)
köszi és azt nemtudod h meik csavaron kell állítani?:)
szerintem nem gond de a karbin biztos álítani kell mert különben nem pörög ki.
Sziasztok.van egy eladó kipufogó gllera mxr és mx1 típusú motorhoz cserébe robogókipufogót szívesen fogadok érdeklődni itt. üdv marci
heló nekem olyan kérdésem lenne vettem 1 runner 180 fxr-t szar a légszűrű ház törött ha veszek 1 direkt szűrőt az ugy nem gond?:) nagyon fontos lenne köszönöm
Sziasztok.

Azt szeretném megkérdezni hogy Gilera stalker 50ccm robogóba hanyass alapjárati fúvóka van?
új hátsó lánckerék 4eft,ha érdekel üzenj!
szaszacsomotor@freemail.hu
szia! kerekem van, iá:10eft,tárcsám most nincs
Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam,
kimegyek a garázsba megnézem a vasam!
Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre,
bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
kínomban zabálok még egy kis halat,
és így addig csinálom,
míg az egészet sugárban kihányom!
Azt mondom én kedves motoros barátom,
off-road nélkül szart se ér a karácsony.
Boldog Karácsonyt :D
ahh.látod vakon vagyok,
ott van a leirásban, a KK 80 ezer, az Rv pedig 50 irányár, és a pótblokkot az alkudozástól függően adom hozzá az Rv hez.
ár?
Sziasztok. Tudnátok abba segíteni, hogy 2001-es Gilera Runner FXR 180 SP-be gyárilag milyen típusú tű való a karburátorba? Köszönöm.
Helósztok! Eladó a KK-m, valamint az Rv is, mindkettő üzemképes, felujitott blokkal, plussz egy Rv blokk is van tartaléknak.A KK teljesen üzemképes, jól megy, minden müködik rajta, az Rv-n viszont be kell kötni az elektronikát, jelenleg csak a gyujtás van kulcsosra megoldva.Tank kicserélve, ülése ujrahuzva, nem mint a képen.Akit érdekel irjon.Karácsonyi akcioban a KK 80 Fix, az Rv 50ezer irány pót blokkal. Plussz adok egy kábelköteget, csak nem tudom pontosan melyik Gilerájé, müszerfallal, lámpatartóval, gyujtáskapcsoloval, kulcsal.
hali mindenki! :) nekem lenne egy gilera rx 125ösöm :) ha érdekel valakit irjon! :) a moci most lett felujitva! uj lánc fogaskerék stb..e-mail cím: senmyres@citromail.hu
első lánckereket meg csináltattam
vettem egy ujat és a régire ráhegeszetettem egy esztergájossal
csak arra kell figyelni hogy a fogak száma stimmeljen a régin és az újon aztán láncotrá azt GOOOOOOOO
köszi
hello bemész egy motorosboltba megmondod hogy hány fogas és adnak nekem aprilliás boltba adtak 8000 be zalaegerszegen
Sziasztok! Gilera Mxr első kerék érdekelne tárcsával.Ha van valakinek,kérem értesítsen! +36 30 340 8723
Gilera for KTM Az első kiadásu robija elég ritka..
MIlyen gilera?
hello nekm egy kapcsoloval van bekötve az egész pumpa és sztem az nem jo h egyfolytába megy a vezérlést még nem próbáltam esetleg mxr kapcsolási rajzot tudnál nekm küldeni?
nincsmit....