üdv,
Itt a fórumon is vannak akik szoktak árulni, olvass vissza nem tudom konkrét nevüket.
Ahol személyesen voltam: bp-en az odormotor.hu-n is szokott lenni pár alkatrész bár inkább robogókban utaznak, de néha van egy két enduro cucc is. http://csabamotor.hu ez bükkszéken van, néha itt is van gilerás cucc. Érdeklődni kell.
aham....sajnos csak 1 db visszapillantóm van merta másik törött........de ha odaadom 500 ftért atöröttet és megcsinálod akkor jól jársz vele...nem atükre törött hanme aza kar ami fel- fogja ! sajna hátsó lánckerékben abban nemtudok segítteni az nekem is pont kell!de a jó tükröt 2000 ért odadom a másikat meg 500ba...szóval postával együtt megkapod 3400ft körüli összegbe ha mondjuk nem csomagként kell feladnom.......mert akkor csak acsomag lenne 1700 de ha mondjuk utalod számlára a pénzt akkor nem lesz annyira drába a csomag sem..max 800ft körül..
szia nekem van sp-m ----és úgy tudom hogy a blokkjuk az egyforma az mxr-rel....csaka kasznija más....mi kellen neked hozzá?van egy bontott mocim....30 605 6883
üdv. sosem volt még gilerám, de most nézegetek egy 125ös Gilera XR1 et, utcára rendszámmal minden :) olyan kérdésekkel bombáznám a szakértőket, hogy ebbe is rotax blokk van? vagy legalább ugyan az a blokk van benne mint a Gilera RX, RC, Mxr, stb.. - ben van? ha esetleg Gilera gyárnak saját blokkja van a gépben, mennyire lehet hozzájuk új, alkatrészeket venni? mer bontottan nem sokat találtam. előre is köszi a válaszokat, üdv.:Máté
tapaszatlatok
-125ös kb28lóerős poweres, 6 sebességes blokkjuk van. Ha jó állapotban van stabilan, megbízhatóan működik, jól húz, jól megy. Közepes terepen nem agyonhajtva 4-4.5litert eszik
-kiváló terepezési képességek
-motorikus alkatrészeket, tömítéseket, fékbetétet kapni hozzá. Mást semmit boltból, csak bontósoktól, vagy egyéb forrásból(magánszemélyektől). Idom, kasznielem stb. esélytelen.
hátrány: kicsit nehéz amikor tologatni kell(130kg körül)
Hello sziasztok
Én elsősorban segitséget szeretnék kérni most újitom fel a gilera mxr 125 ös motoromat érdekelne indexek láncszett aksi indexrelé és benzinpumparelé ha valaki tudna segiteni azt meghálálnám vagy ezeket hol lehetne beszerezni?:O kérlek irjatok emailt cim :jonney7@freemail.hu
Hali. Nekem ugyan rx-em van, de nálam is volt ilyen.Főtengelyszimering csere, mert bekapta a hajtóműolajat és menet közben megállt. Megtelt a forgattyúsház benzinnel és az istennek sem akart indulni, azóta semmi probléma.
gyújtás nem állítódott el..lelazult valami stb? Van szikra az addig ok...de jókor? Másik, hogy beköpi a gyertyát..még az is lehet.
Nekem pl volt olyan, hogy egyszer megy, majd leállítom és onnantól nem indul. Gyertyán szikra van. Nyomás alatt a hengerben viszont nem volt. Hirtelen ennyi
Sziasztok!
Valaki tudna mondani vmi okosságot hg mi baja lehet a motornak? Gilera RC125 , menet közben megállt onnantol kezdve se kép se hang. Szikra van a gyertya is benzines de nem indul. Karbit már 3szor minimum megnéztem.
Sziasztok!
A közeljövőben tervezek venni egy Gilera RC125-t.
A kérdéseim a következők lennének:
-Milyen blokkja van?
-Átlagfogyasztás
-Alkatrész ellátottság
-Megbízhatóság
-Tipikus hibák
kinéztem egy Gilera SP50-et (új kasztnis, injektoros, 2007-es), mit tudtok róla mondani, bevált darab? Akinek ilyen van, írjon róla legyen szíves, tartok tőle az injektor miatt...de egyébként nagyon tetszik.
Sziasztok! Gilera Sioux/RC/503-hoz valakinek alkatrészei vannak?
Igaz az hogy a Derbi alkatrészek jók hozzá, mert ugyan az a blokk? (berugókar kellene)
Itt a fórumon is vannak akik szoktak árulni, olvass vissza nem tudom konkrét nevüket.
Ahol személyesen voltam: bp-en az odormotor.hu-n is szokott lenni pár alkatrész bár inkább robogókban utaznak, de néha van egy két enduro cucc is.
http://csabamotor.hu ez bükkszéken van, néha itt is van gilerás cucc. Érdeklődni kell.
Nekem van egy eladó rc125ösöm ha lejjebb olvasol
tapaszatlatok
-125ös kb28lóerős poweres, 6 sebességes blokkjuk van. Ha jó állapotban van stabilan, megbízhatóan működik, jól húz, jól megy. Közepes terepen nem agyonhajtva 4-4.5litert eszik
-kiváló terepezési képességek
-motorikus alkatrészeket, tömítéseket, fékbetétet kapni hozzá. Mást semmit boltból, csak bontósoktól, vagy egyéb forrásból(magánszemélyektől). Idom, kasznielem stb. esélytelen.
hátrány: kicsit nehéz amikor tologatni kell(130kg körül)
Én elsősorban segitséget szeretnék kérni most újitom fel a gilera mxr 125 ös motoromat érdekelne indexek láncszett aksi indexrelé és benzinpumparelé ha valaki tudna segiteni azt meghálálnám vagy ezeket hol lehetne beszerezni?:O kérlek irjatok emailt cim :jonney7@freemail.hu
Dellorto vhsa32-es karbi van az rc-den?
Esetleg tudod hogy kell a benzin szintet beállítani?
Akit eddig kérdeztem senki nem tud semmit
A képen látható két érték kellene nekem
(ez nem az én karbim)
Nekem pl volt olyan, hogy egyszer megy, majd leállítom és onnantól nem indul. Gyertyán szikra van. Nyomás alatt a hengerben viszont nem volt. Hirtelen ennyi
Valaki tudna mondani vmi okosságot hg mi baja lehet a motornak? Gilera RC125 , menet közben megállt onnantol kezdve se kép se hang. Szikra van a gyertya is benzines de nem indul. Karbit már 3szor minimum megnéztem.
A közeljövőben tervezek venni egy Gilera RC125-t.
A kérdéseim a következők lennének:
-Milyen blokkja van?
-Átlagfogyasztás
-Alkatrész ellátottság
-Megbízhatóság
-Tipikus hibák
A válaszokat előre is köszönöm!
kinéztem egy Gilera SP50-et (új kasztnis, injektoros, 2007-es), mit tudtok róla mondani, bevált darab? Akinek ilyen van, írjon róla legyen szíves, tartok tőle az injektor miatt...de egyébként nagyon tetszik.
Köszi előre is
Igaz az hogy a Derbi alkatrészek jók hozzá, mert ugyan az a blokk? (berugókar kellene)