Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is ott törött el de a lánckerék lett volna a fontossabb azért köszi:)
köszi:)
üdv,
Itt a fórumon is vannak akik szoktak árulni, olvass vissza nem tudom konkrét nevüket.
Ahol személyesen voltam: bp-en az odormotor.hu-n is szokott lenni pár alkatrész bár inkább robogókban utaznak, de néha van egy két enduro cucc is.
http://csabamotor.hu ez bükkszéken van, néha itt is van gilerás cucc. Érdeklődni kell.
aham....sajnos csak 1 db visszapillantóm van merta másik törött........de ha odaadom 500 ftért atöröttet és megcsinálod akkor jól jársz vele...nem atükre törött hanme aza kar ami fel- fogja ! sajna hátsó lánckerékben abban nemtudok segítteni az nekem is pont kell!de a jó tükröt 2000 ért odadom a másikat meg 500ba...szóval postával együtt megkapod 3400ft körüli összegbe ha mondjuk nem csomagként kell feladnom.......mert akkor csak acsomag lenne 1700 de ha mondjuk utalod számlára a pénzt akkor nem lesz annyira drába a csomag sem..max 800ft körül..
hát kellene egy hátsó lánckerék és két visszapillantó ami fontosabb..
szia nekem van sp-m ----és úgy tudom hogy a blokkjuk az egyforma az mxr-rel....csaka kasznija más....mi kellen neked hozzá?van egy bontott mocim....30 605 6883
Hello érdekelne h milyen bontónál tudsz gilera 125 ös alkatrészeket szerezni meg mxr hez hol tudnék segítséged előre is köszi..
üdv. sosem volt még gilerám, de most nézegetek egy 125ös Gilera XR1 et, utcára rendszámmal minden :) olyan kérdésekkel bombáznám a szakértőket, hogy ebbe is rotax blokk van? vagy legalább ugyan az a blokk van benne mint a Gilera RX, RC, Mxr, stb.. - ben van? ha esetleg Gilera gyárnak saját blokkja van a gépben, mennyire lehet hozzájuk új, alkatrészeket venni? mer bontottan nem sokat találtam. előre is köszi a válaszokat, üdv.:Máté
Szevasz!

Nekem van egy eladó rc125ösöm ha lejjebb olvasol

tapaszatlatok
-125ös kb28lóerős poweres, 6 sebességes blokkjuk van. Ha jó állapotban van stabilan, megbízhatóan működik, jól húz, jól megy. Közepes terepen nem agyonhajtva 4-4.5litert eszik
-kiváló terepezési képességek
-motorikus alkatrészeket, tömítéseket, fékbetétet kapni hozzá. Mást semmit boltból, csak bontósoktól, vagy egyéb forrásból(magánszemélyektől). Idom, kasznielem stb. esélytelen.
hátrány: kicsit nehéz amikor tologatni kell(130kg körül)
Hello sziasztok
Én elsősorban segitséget szeretnék kérni most újitom fel a gilera mxr 125 ös motoromat érdekelne indexek láncszett aksi indexrelé és benzinpumparelé ha valaki tudna segiteni azt meghálálnám vagy ezeket hol lehetne beszerezni?:O kérlek irjatok emailt cim :jonney7@freemail.hu
Ez egy ETZ 250-es nek a karbi beállítása, nem tudom hogy az enyémnek jó lenne e.
Nem a problémáddal kapcsolatos kérdésem lenne(én nem tudom mi baja lehet a mocidnak)

Dellorto vhsa32-es karbi van az rc-den?
Esetleg tudod hogy kell a benzin szintet beállítani?
Akit eddig kérdeztem senki nem tud semmit

A képen látható két érték kellene nekem
(ez nem az én karbim)
Eladó: Gilera rx 125 arizona kuplung, váltó, 160 as pollini henger (újra kell hüvelyezni, sajnos átvertek vele.)
Hali. Nekem ugyan rx-em van, de nálam is volt ilyen.Főtengelyszimering csere, mert bekapta a hajtóműolajat és menet közben megállt. Megtelt a forgattyúsház benzinnel és az istennek sem akart indulni, azóta semmi probléma.
kb 2,5l
Sziasztok! Gilera Mxr első kerék érdekelne tárcsával.Ha van valakinek,kérem értesítsen! +36 30 340 8723
gyújtás nem állítódott el..lelazult valami stb? Van szikra az addig ok...de jókor? Másik, hogy beköpi a gyertyát..még az is lehet.
Nekem pl volt olyan, hogy egyszer megy, majd leállítom és onnantól nem indul. Gyertyán szikra van. Nyomás alatt a hengerben viszont nem volt. Hirtelen ennyi
Nem nem szorult meg kompresszio is van
Szia nem szorult meg? esetleg gyürü törés? elég nagy a kompresszio?
Sziasztok!
Valaki tudna mondani vmi okosságot hg mi baja lehet a motornak? Gilera RC125 , menet közben megállt onnantol kezdve se kép se hang. Szikra van a gyertya is benzines de nem indul. Karbit már 3szor minimum megnéztem.
Sziasztok!
A közeljövőben tervezek venni egy Gilera RC125-t.
A kérdéseim a következők lennének:
-Milyen blokkja van?
-Átlagfogyasztás
-Alkatrész ellátottság
-Megbízhatóság
-Tipikus hibák

A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok,

kinéztem egy Gilera SP50-et (új kasztnis, injektoros, 2007-es), mit tudtok róla mondani, bevált darab? Akinek ilyen van, írjon róla legyen szíves, tartok tőle az injektor miatt...de egyébként nagyon tetszik.

Köszi előre is
Sziasztok! Gilera Sioux/RC/503-hoz valakinek alkatrészei vannak?
Igaz az hogy a Derbi alkatrészek jók hozzá, mert ugyan az a blokk? (berugókar kellene)
nemtudja valaki hogy a 125 vxr runner (4t) mennyit fogyaszt?
Hello érdekelne az idomszett! ha külön adod menyibe? és merre laksz ? Köszi előre is ÜDV: