Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A piros és a fekete motoplat feszszab miben különbözik? Vagy mondjuk a kettőt össze lehet cserélni?
Sziasztok! Itt az új szív a drágaságba

Valakinek nincs a henger oldalára egy olyan kis "dekni" ami eltakarja a powert? És a hengerfejen mi az a matrica? :)
Már mind1 megmókoltam
Sziasztok!

Ma elszakadt a kuplung bovdenem! Valami más motor bovdenjével esetleg kompatibilis az sp01 é? Vagy rendelnem kell hozzá gyárit? Hol tudnék hozzá rendelni?

Előre is köszönöm!
Van egy eladó gilera rx karbim 26 delorto ha valakit érdekel.
A képen látható Gilera DNA 50 alkatrészként egyben vagy darabokban eladó 80eFt.
De nekem az a poén, hogy a gyertya őz barna......és nem megy a gép sehova... el kezd húzni mint a vadállat és egy adott ford.számon nem megy túl... ledadog.. még ha rá kuplungolok akkor sem csak egy nagyot ránt utána visszalassul.....valami ötlet? előző gazdija szerint 5. be vitte a 155-160 at!......A 135 ös fúvóka kicsi lenne neki?
Nekem a 32-ben 145-ös főfúvóka volt,és tökéletes volt.De lehet még a tűvel is fel -le játszadozni,amig megtalálod a tutit
Hello nekem van feszabályzóm műkszik is mennyit adnál érte?
sziasztok!
ki tudja hol lehet beszerezni gilera runner szerelési utmutató, vagy javitási könyvet?
köszi. ha valaki tudd segiteni
Sziasztok!

Van egy Gilera sp01 esem! Valaki meg tudja mondani, hogy a gyári 32mm -es Dell'orto karbiba hányas a gyári fúvóka? A motorba most egy 135 ös főfúvóka van, de a motor nem nagyon akar 120 fölé menni! Olyan mintha magas fordulaton el dadogna nem pörög ki teljesen a gép! Hidegen megy mint a gép (50-60 fok) de melegen (üzemi hőmérséklet) ott nehezen megy ledadog nem gyorsul dinamikusan!

Előre is köszönöm a segítséget!
Hali! Érdekelne az állőrész+ a lendkerék..!Ha tudsz vegél fel msn-re :zsolti-94@freemail.hu vagy e-mail: zsolti.aprilia@freemail.hu
Most per-pill nem tudok a motorra ennyit költeni, mert másra is kellene de majd keresni foglak hátha van még spirálod!

Köszi!
Szia!
Érdekelne az Arizonához egy pár alkatrész. Tel.szám és hívlak!
Aktuális még? Sürgős. Köszönöm!
gyűrűvel együtt,kintről való
km spirált estére megnézem( 2500ft),a ford.szám mérő elektromos,vagy a tiéd még spirálos(2500ft),gomba 1500ft
Bocsi, de már megoldódott a probléma 1-2 kábel össze vissza volt kötve, kigubóztam és jó is lett.....Ha esetleg spirálod van km/h-hoz meg fordulatszámérőhöz meg hőgombád akkor írj!

Előre is köszi!
Ja, és motorokat is szerelsz esetleg? mert én már feladtam. Azaz belefáradtam a gilera mxr-em be... :( Valamiért még mindíg nem tökéletes. pedig hónapok óta szenvedek vele. 140-et megy de akkor is dadog, mintha ki ki hagyogatna a gyújtás. a benzinszivattyú sem tökéletes. most egy kapcsoló írányítja ravarészt álltalam. :D mert a relé nem teszi a dolgát. pedig jó.
Hali! "szacsomotor" 17 e-ért tudsz 56-os dugót? De jó lett volna másfél hónapja. Gondolom gyűrű nélkül akkor. Egyébként kicsi a világ. Én Békésszentandrási vagyok. :P Viszont fizetéskor érdekelne egy 56-os dugó. Gondolom nem gyári!?
lendkerék milyen van rajta?4 mágneses,vagy vasmagos(körben a lendkerék belselyében vaslapok vannak)
holnap estére megírom,mert lehet hogy van nekem,csak még vidéken vagyok
utánanézek, hogy most van-e,de én 17eft-ba tudok ablakos dugot(56mm)
sziasztok nemrég vettem egy rannert 50-es léghütéses nagyon jó kis gép megtudná nekem valaki mondani hogy milyen tipuson fut ez a blokk szerintem minarelli de nem biztos álló hengeres léghütéses azért kellene mert akarok rá venni pár cuccot ha valakinek van tuning motyoja erre a motorra az is érdekel mindenkinek szép estét
még a motor alkarrészek csak csak,de idomok,,,,SEMMI!most nagygenerálozom a motort lessz vagy 120ezer,és még idom kéne rá,meg festeni,de az lehet kimarad!
Ez egyébként hihetetlen, hogy mennyire nincs alkatrész a régebbi olasz mocikhoz. :S Ha pedig nagynehezen talál az ember, csillag árakon... még használtan is.