Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi megnézem,bár csoda hogy lehet kapni........
a fesszabályzón már túlvagyok!
Ja, és én többek közt az italmondo-nál érdeklődtem.
Hali! Amikor én nemrég ilyen felől érdeklődtem, 25-30 e körüli árakról beszéltek.
szeva mindenki!kis segitség kellene!hol és mennyiért tudok rendelni ablakos dugattyút?XR2be kellene
Sziasztok!

Sürgősen keresek gilera sp01 hez vagy sp02 höz gyári (nem gányolt , sufnizott) kábelköteget! Akinek van kérem írjon!

Előre is köszönöm!
http://www.egumotors.hu/4264-e...
Itt a link
Nem tudom, hogy ugyan az-e de szerintem igen, és DNA-hoz kerestem és elvileg jo hozzá.
sziasztok. cagiva mitomat cserélném 180 as runnerra akit érdekel az irjon üdv!
Az jó ha tudsz annyiért! Ilyen kell bele itt a link:http://www.robogoaruhaz.hu/541...
Linkeld már be az oldalt ahol ilyen olcsó.
Köszi a választ. Képet tudnál küldeni róla, esetleg a helyéről? Mert egyik oldalon hozzá való fesszabi új és 4ezer:
Helló!

Van fesz. szabályzóm, 10eFt. Bal hátsó idomot kell leszedni, ott van alatta.

Üdv
Szia. Fesszabályzód is van hozzá? És hol van a motoron a feszab? Mert nem akarnám leszedni feleslegesen az egész burkolatot:D
Helló!

Gilera DNA 50 bontott alkatrészek eladók!
70/6231473
nekem van lendkerék és kuplungkosár is
Üdv Mindenkinek!
Gilera 503-hoz keresek gyújtótekercset ha valaki tud írjon vagy ha újratudná tekercseztetni az is jó.
Előre is köszönöm!
Sziasztok.
Gilera GFR-hez keresek blokkot, Henger és dugó nem szükséges. Illetve lendkerék és kuplungkosár is érdekel külön.
Tud valaki?
Nem tudom pontosan melyik típus azonos még ezzel a motorral.

menesimate@citromail.-hu-ra írjatok árral együtt.
köszönöm
Ha ki pucoltad a karbit és van plusz gyertyád akkor azzal is megpróbálhatod de ha nincs akkor tisztítsd meg kicsit benzinbe, kicsi drót kefe sem árthat.Nekem legalábbis túlfolyik az úszóházam a szelep miatt.Emiatt nekem nehezen megy a motor, és csepereg a benya.
Hát nem folyik, de mindha lefolytaná az üzemanyag, és kevég a levegője szerintem, de nem igazán értek hozzá, csak azt látom, hogy 60 felett nagyon füstöl és csak kicsit visszaengedett gázzal megy 80at mert tögáznál csak 75 a vége, szerinted is fúvóka lesz?
Gilera Rc-hez fuvókát én mezőgazdasági boltban találtam mert motoros boltokba elég ritka.Am. meg ha van otthon neked motoros fűnyíród, kerti traktorod, vagy egyéb ami motoros akkor abba nagy valószínűséggel találsz, den em 100% hogy pont jó bele.Gondolom nálad is folyik a benzin ha a karbira gondolsz mint fúvóka.
Helló mindenki valaki tudna nekem egy fényképet mutatni egy gilera gfr-nek a kipufogó blokkból kiiágazó részéről he lehetséges akkor a gyári megoldás érdekelne. előre is köszönöm.
Hali!
Lenne egy eladó GFR-em! Az alábbi linken megtalálható:
http://kepesmotor.hu/gilera-sp...
Heló.
Nem tudja valaki, hogy hanyas fúvóka kell egy Gilera 503-asba?
vegyetek mz-t ,ezeket meg toljátok az árokba énis ezért adtam el csak az ideget eszi
Az arizona nincs már meg
De Ha tudnál segíteni a fordulatszámmérő életre keltésével az nem lenne rossz RC125, a műszer meg se mozdul
Ja, és a powert is állítottam, de az sem segít rajta. :(