Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és a képek
Gilera MXR 125 bontás
Komplett motor kipróbálható
elektronika rendszer
idom garn. lámpák
A blokk nagyon sok gilerába jó KZ KK és még az endurokba is
Forgalmis váz Stb Stb
Helo mindenkinek!
Ha nem tudtatok kiigazodni az eddigi elektronikai ábrán, ime egy ujabb, hátha ez segit.Remélem tudjátok használni, nagyitva elég jól látható minden rajta
Jó. Akkor szerintem ebből max télen lesz valami mert akkor nem fogom használni, és akkor nem baj, ha ott lesz egy hétig ha kell. Köszönöm mindenkitől a segítséget.
Ez tuti nem KZ, hacsak nem valaki korábban átberhelte az ötvenes blokkot bele. Az egyetlen gyorsasági ami gyárilag 50cc, az a Gilera 503as. Én nem szedtem szét soha, nem tudom belemenne-e. Az előttem szólónak nagy valószínűséggel teljesen igaza van ezügyben.
max a komplett váltót lehet átrakni
de nemtudom hogy megoldható-e
ezek a buzi dígók úgy találták ki pl az Apriliánál is hogy 3as blokk csak 3as váltó, 4es blokk csak 4es váltó, 6os blokk csak 6os váltóval jó!
sebességek növelésével, szélesítették a blokkot, hogy elférjen.
ennek kellene utánna nézni

ha meglenne a 4es blokk le lehetne mérni
Nekem a szerelő mondta hogy kz, de lehet hogy nem, de van nála egy komplett váltó 4 sebességes. Abból ki lehet venni a negyediket és átrakni? Vagy nektek mi róla a véleményetek?(én nagyon nem értek hozzá)
ez a blokk 50ccm-es

KZ-hez semmi köze!
Sp-hez sincs semmi köze!
mivel ezek m125ccm-esek és 6sebességesek, power szeleppel és miegymással(korai KZ nem poweres még)

ezt egy Cagiva Primához lehet hasonlítani!

ha nagyon pörög, és elbírja max az áttétellel tudsz variálni egy picit.

pl 1-2 foggal nagyobb első lánckeró!
Ez olyan blokk mint az RCmben volt. 50köbcentis, 4sebességes volt az enyém. Ez is tuti 50es, a váltó lehet más benne.
hát a kz az szerintem 150 km/h körül de én ugylátom ez nem olyan blokk ugye?
Jó lenne:)
Tegnap este mentem haverom után és ő azt mondta h 80al mentünk és még mehettem volna kicsit gyorsabban is úgy éreztem, úgyh a kmórám nem mér jól:D:D:D:D
A legtöbb KZ mennyit megy? (ez csak 3 sebességes)
Ma valamikor megnézem GPS-el hogy mennyi az annyi:D
És Gilera 503-ashoz hanyas gumit javasolnátok?
A blokkról itt vannak a képek
Helló!
Ha kell tudok képet felrakni 503-as ról.
blokkról toljál képet, számomra nem eggyértelmű hogy 50es vagy 125ös a géped?
az pedig amit írtál korábban hogy 70en és utánna a fordszám növekszik a sebesség nem az kuplung csúszás!
tomi miről beszélsz?:D a motorodban kz blokk van? ha az lenne elég szégyen lenne tőle a 70km/h .
Sziasztok!

Nekem is van egy Gilera 503-asom. És gyújtó trafót szeretnék hozzá venni mert valószínű az enyém meghibásodott. Ha valakinek van megköszönném ha írna.
de a váza meg olyan mint az sp nek van. ugyhogy én ezt nem értem ehhez nem hasonlít a váza.
Azt mondta a szerelőm hogy ez egy Gilera KZ motor, de én csak 125öset találtam eddig. Valaki tudna küldeni pár képet egy gilera 503-as motorjáról?
Egyenlöre MÉG nem kell de lehet, majd írok:)
Hát lehet, nem értek hozzáxD
De mi mással lehetne kihozni belőle a 100at?
A köbcentit nem akarom növelni
A dugó és gyűrűcsere megoldaná?
akkor jolvan ha ennyi volt a baja:D de azt irtad hogy nagyon lassan indul a mocc, akkor ha kisseb lánckereket raksz rá még lassab lesz az indulás nem?:D
Egy sp 01-es.Hasonlítsd össze!
Itt egy kép a gfr-röl.Az sp hátul két lengővilás. A tiéd csak egyoldali.Hidd el mert nekem is volt sp-m ,de még véletlen sem így nézet ki.Üdv.
hali!

nekem van 2ezer ft/db
Én nem vagyok szakértő ez igaz de egy kivezetést még én is meg tudok forrasztani, mert az van letörve:D:D Bicskával sikerült leszedni a műanyagot körülötte és beforrasztottam a helyére:D
Működik:D:D
Te mit gondolsz? Cseréljek hátsó lánckereket, hogy gyorsabb legyen a mocim? Mert nekem a 70 kicsit kevésnek számít:D Vagy nincs értelme? És milyen kellene hozzá? Remélem nem vagyok még nagyon idegesítő a kérdéseimmel:D