Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lackó1 érdekel még a szíj?
Tudom:D csak viccnek szántam...és én kéket szeretnék majd,csak nemtom h mennyire látszik majd át az index meg a féklámpa,megha át is látszik akk milyen szépen
amit néztem az 5000Ft és ebben benne van az első index is
Szia!A gyári eladó!Lexusost kapsz az Egümotors oldalán 6 656 Ft-ért!
Nekem a lexusos kell 6ért :D
nah gondold meg XD
Na végre meg van...:P
13-as elsö lánckerék engem is érdekelne hogy hol és menyi guba lenne.köszi
Heló.Vav két krómgyűrüm baleseteses motorból ha érdekel. Nagyon új állapotban? pár 100km-es. Ha viszont megbontod,akkor szélvédő plexire mindenképpen vevő volnék.Üdv:Krisztián.
Köszi szépen, de nem találok ebben a méretben 13 fogasat, csak 14est nem tudnál vmi linket ahol van 13 fogas is?
SOS segitség!
Gilera RTX 125 Elsőteloba menyi olaj kell?sehol nem találok róla semmit:S!
köszi a segitséget előre is!
:S tudom h szebb csak az a baj h imádok esőben és utána vizes úton keresztben menni a kanyarokban :P.Így akk nem veszem le. Pedig jó lett volna:(.De majd kitalálok vmit.
Úgy tudom az új runnereken már van olyan sárvédő ami a keréknél van és nem hordja fel.majd megnézem hátha fel lehet rakni vhogy.
De azért köszi h írtál.
Üdv mindenkinek.1-2 tanácsra volna szükségem.Runnert szeretnék venni 180ast vagy 200ast,de nem tudom melik a jobb,erösebb.Hallotam hogy a 200as nem az igazi,de nekem a 200as szám jobban tetszik:)hátha még erösebb.Melyik évjárat a jobb stb .Nem tom mik a tipushibák,mire kell figyelni a vételkor.Tudom robogorol van szó de 3-4 ezerröl is.Ha tudna vki.....megköszönném...
hali igaz hogy felhordja de sokkal szebben néz ki esőbe meg ugy se motorozol gondolom nekem is runnerom van onnan tudom hogy szebb.
Sziasztok.
Igaz az, hogy ha a runnerről le van vágva a hátsó sárvédő, akk felhordja a sarat a hátamra?
Sziasztok,

eladnám alkatrészenként vagy egyben az SP02-met, 100km-t sikerült mennem idén vele, és gyűrűtörésen esett át szegény. Nincs sajna időm foglalkozni vele vagy megjavittatni. Ha érdekel, hivj 30/3322-047.

üdv, Jack
http://www.pinkmotors.hu/jt/JT...
Jtf 264/13 Pinkmotorsnál megkapod 1140ft-ér.
Sziasztok! Nekem egy Gilera mxr 125-ösöm van, és az első lánckerék adatait szeretném megtudni. A lánc ha jól tudom 520NZ/106 láncszem, javítsatok ki ha nem jól tom. Segítségeteket előre is köszönöm!
hali nekem kéne egy gilera rx 125 arizonához egy gyujtás alaplap mert nincs világitásom egy szoval nem jőn feszülcség fel hatuc menyi ért sürgős lene elöre is kőszi!
Köszönöm!
viszont nem nagyon találtam rajta :S
www.italmondo.hu de nem biztos hogy van nekik
adatlapomon ott az msn címem vegyél fel!
Sziasztok!

Én Gilera Xr1-hez keresek léptető villa rugót, ha esetleg vkinek van otthon és el is adja az nagyon jóó lenne!
Esetleg ha valaki tud egy jóó boltot ahol tudnák hozzá alkatrészt rendelni azt meg köszönném
hali érdekelne a szij mi az ára és milyen fajta
180-as runnerhoz keresek sport kipufogót!Akinek lenne írjon!Megveszem!
Itt vannak róla még képek!
Ha valakit érdekel van 1 vadonatúj vario szíjam 4t runnerbe (180-200)