Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello !
Tudna valaki Gilera KK 125 höz dugót ajánlani ! előre is kösz
hellosztok nem tud valaki eladó gilera gsmbe km spirált?
Ennyi rajzom maradt,nagyjából ez mindegyiknek.
Jah e- mail temere@citromail.hu
Üdv mindenkinek valaki tudna küldeni Gilera KK hoz gyújtás kötésrajzot fényképen is jó
előre is kösz
hell!
srácok segítsen valaki!már hónapok óta szarakodok a mocival gilerea sp02 es nem pröög ki meg néztem strobival és vissza veszi az elö gyujtást egy bizonyos fordulatnál,sajnos egybe van építve a vezérlő a trafóval és a ház nem szédtszedhető ronycsolás nélkül viszont van egys másik trafom is ami meg nem ad szikrát valószínű annak jó a vezérlője átlehet tenni egyáltalán az egyiket a másikba?.vagy valami meg oldás gondolkoztam már hogy kicserélem másik fajata gilera gyujtásra is ha ez müködne akkor vennék egyet.
Köszi az infót!
Hát Balázs az nagyon nehéz ügy!Most itt bontott valaki MX-et,talán van plexije is,de nem biztos.DeadHunter készíttetett valahol plexit,kérdezd meg tőle.
Sziasztok! Srácok valaki nem tudja honnan tudnék Gilera MX1-re plexit venni? Ha valaki tud akkor írjon:mx1rider@citromail.hu , msn:gombarbalazs@msn.com Előre is köszönöm
hmmm, a heten sajna nem tudok msnezni, csak e-maillezni.
Felvettelek MSN-re
Hat bontot azt nem, de egy ismerosnek szokott lenni alkatresze! Esetleg ird meg e-maillen, hogy mi is kene, es megkerdezem! Meg akkor az alvazszamot is ird meg, hogy tudjuk tenyleg passzol-e!
(az enyemmel se tudom mi lesz, valszinu gazdasagi totalkar , es akkor azt is kiarulom, de egyelore a rendorseg malmai lassan orolnek... Pedig nagyon szerettem, ha nem lehet megcsinalni, talan egy 200-as lesz helyette. Jah, pl van egy bontatlan 70-es hengerszettem, masnap akartuk beepiteni... )
Tudsz hozzá bonntót ? Kellene pár cucc hozzá
Hellosztok vettem egy gilera gsm tipusú motort csak szeretném megtudi a véleményeteket hogy milyen ?
jah és azt szertném megtudi h magyarországon hol találhato a szervíz vagy hol lehet a cuccokat lehet hoozá venni előre is kösszike
Hellosztok vettem egy gilera gsm tipusú motort csak szeretném megtudi a véleményeteket hogy milyen ?
jah és azt szertném megtudi h magyarországon hol találhato a szervíz vagy hol lehet a cuccokat lehet hoozá venni előre is kösszike
Eladó a Gilerám, SP 02-es keréken 30 lóerő! Nicasilos hengerrel,új Asso werke dugóval, új gumikkal, RENDSZÁMOS, fordított teleszkópos, 4 dugós elsőfék, csupa finomság, még 10 napig az ára 165.000. Ennyiért még hasonlót sem kapsz! A gumik és a henger+dugó 90.000 forint volt rá! Akit érdekel, 06205589426 vagy mzgaba@citromail.hu
Nekem van egy 2007-es, bár most kicsit beteg lett egy szabálytalankodó autós miatt...
Sziasztok
Van valakinek Gilera Runner 50 SP robogója ?

Enyém ez:
KÖSSz
üdv. Eladó a 70 es gilera dna-m akit érdekel szoljon
Hello!
Az egész hűtőre (hűtő,konzol,gumicsövek stb) már van egy jelentkező,de még nem mondott konkrétat,elvileg hétfőn fog. Ha nem kell neki akkor írok neked ide a fórumba! Az első fékkar viszont már nincs meg.
Hy! Sajna 22 kw van a forgalmiban, vezetni lehet persze, csak max belekötnek a rendőrök Amúgy 500 km a dugóban, hengerben, új gumik, idomok most nincsnek rjta, mert úgy jobban tetszik, de törésmnetesek, és adom hozzá persze. Meg az ár is csak irányár, kéne a pénz, ezért oda tudom adni óccsón is, ha komoly az érdeklődő.
így rendberaktad?széplett...
ja már látom hol:)
hello mzgaba! A1-el vezethető? hány km van az új dugóban és hol lehetne megnézni?