hell!
srácok segítsen valaki!már hónapok óta szarakodok a mocival gilerea sp02 es nem pröög ki meg néztem strobival és vissza veszi az elö gyujtást egy bizonyos fordulatnál,sajnos egybe van építve a vezérlő a trafóval és a ház nem szédtszedhető ronycsolás nélkül viszont van egys másik trafom is ami meg nem ad szikrát valószínű annak jó a vezérlője átlehet tenni egyáltalán az egyiket a másikba?.vagy valami meg oldás gondolkoztam már hogy kicserélem másik fajata gilera gyujtásra is ha ez müködne akkor vennék egyet.
Hát Balázs az nagyon nehéz ügy!Most itt bontott valaki MX-et,talán van plexije is,de nem biztos.DeadHunter készíttetett valahol plexit,kérdezd meg tőle.
Sziasztok! Srácok valaki nem tudja honnan tudnék Gilera MX1-re plexit venni? Ha valaki tud akkor írjon:mx1rider@citromail.hu , msn:gombarbalazs@msn.com Előre is köszönöm
Hat bontot azt nem, de egy ismerosnek szokott lenni alkatresze! Esetleg ird meg e-maillen, hogy mi is kene, es megkerdezem! Meg akkor az alvazszamot is ird meg, hogy tudjuk tenyleg passzol-e!
(az enyemmel se tudom mi lesz, valszinu gazdasagi totalkar , es akkor azt is kiarulom, de egyelore a rendorseg malmai lassan orolnek... Pedig nagyon szerettem, ha nem lehet megcsinalni, talan egy 200-as lesz helyette. Jah, pl van egy bontatlan 70-es hengerszettem, masnap akartuk beepiteni... )
Hellosztok vettem egy gilera gsm tipusú motort csak szeretném megtudi a véleményeteket hogy milyen ?
jah és azt szertném megtudi h magyarországon hol találhato a szervíz vagy hol lehet a cuccokat lehet hoozá venni előre is kösszike
Hellosztok vettem egy gilera gsm tipusú motort csak szeretném megtudi a véleményeteket hogy milyen ?
jah és azt szertném megtudi h magyarországon hol találhato a szervíz vagy hol lehet a cuccokat lehet hoozá venni előre is kösszike
Eladó a Gilerám, SP 02-es keréken 30 lóerő! Nicasilos hengerrel,új Asso werke dugóval, új gumikkal, RENDSZÁMOS, fordított teleszkópos, 4 dugós elsőfék, csupa finomság, még 10 napig az ára 165.000. Ennyiért még hasonlót sem kapsz! A gumik és a henger+dugó 90.000 forint volt rá! Akit érdekel, 06205589426 vagy mzgaba@citromail.hu
Hello!
Az egész hűtőre (hűtő,konzol,gumicsövek stb) már van egy jelentkező,de még nem mondott konkrétat,elvileg hétfőn fog. Ha nem kell neki akkor írok neked ide a fórumba! Az első fékkar viszont már nincs meg.
Hy! Sajna 22 kw van a forgalmiban, vezetni lehet persze, csak max belekötnek a rendőrök Amúgy 500 km a dugóban, hengerben, új gumik, idomok most nincsnek rjta, mert úgy jobban tetszik, de törésmnetesek, és adom hozzá persze. Meg az ár is csak irányár, kéne a pénz, ezért oda tudom adni óccsón is, ha komoly az érdeklődő.
Tudna valaki Gilera KK 125 höz dugót ajánlani ! előre is kösz