Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát erre már én sem emlékszem tisztán.egy alapbeállító csavar van a csappantyúnál,és asszem egy feszítő a bowden között,de ez nem biztos!Ha indításkor szivatóval indul, a mocinak füstölni kell,viszont üzemmeleg motornál már nem .Ha szivatónál sem füstöl, akkor nincs olaj vagy keverés,ha pedig melegen is,akkor sokat kap!
hát meglehet
Bocs deha ezt nemérted akkor nagyon sötét vagy
Ezt légyszi elmagyaráznád nekem magyarul?
gázbowden=?
karbisúbert=?
olajadagoló csappantyúját=?
A keverőt lehet éllítani ?
Ha lehet akkor mennyin kell lennie?
Természetesen ezek a mocik maguk keverik a benzint,ezért van az olajtartály.Ne tankolj keveréket.Az olajadagoló a blokk jobb oldalán van,a vízpumpa mögött.a gázbowden Y alakú,egyszerre húzza a karbisúbert,és az olajadagoló csappantyúját.
elírtam
vagyis az ősz végén
Hát nyáron elég jó idő van a Tátrában(este sem fagy csak tavasszal, annak is csak a vege fele)

Olajnak van keverő?
Vagy kevert benzint kell bele lakni?
Nyugi mi alföldi parasztok vagyunk
Jól olvastam hogy Szlovákiai vagy? Én ugyan nem jártam a Kárpátokban és a Tátrában,de úgy tudom ott még nyáron is lehetnek éjszaka fagypont alatti helyek,ha túrázni mégy,javaslom a fagyállós keveréket.
Természetesen tehetsz bele fagyállót,ha fagyveszély fennáll a mocinál.Pl: télen fűtetlen helyen van,vagy hidegben is használod.A Svájcból származó motorokban szinte kivétel nélkül fagyállósak.
A vízhűtésbe csak vizet szabad önteni vagy nem árt neki valamilyen keverék?
Előző tulaj nemkell hozzá.Legalábbis nekem nemkellett
üdv srácok,kezdődik ez a hét is.Köszi az árat,én is 190-200 körül szeretnék megválni a mocitól.Elég sokat foglalkoztam vele,van rajta néhány extra is.80% ban újra is festettem.Igen jobb oldalon van a benzintank sapkája,bal oldalon a hűtő kiegyenlítő tartálya,meg a keverékolaj tartálya van.A fémsapkás a hűtővízé.
DeadHunter Szlovákiában ha motrot étt akarok iratni a nevemre akkor csak a papirok kellenek vagy az előző tulaj is?
Kihalt a fórum
Okok vagy esetleg telószámot adok és hívd fel!Lehet le is postázza!
ne mondd h vágassa meg,csak kérdezd meg h akad e esetleg vmi jó áron köszike
akkor ez nem stimmel neked az biztos h 115 körüli...sajnálom de majd ha mek át majd megkérdezem h van-e 120as körüli slick-je és ha van akkor vágassa meg! jó?
115/70R-17 ez a mérete,nekem elvileg 120as kellene
Szolnok megye Kisújszállás győri motorshop...ha beírod google-ba h győri motorshop kiadja!Ott vettem ő megvágatta és azért mert h sokaknak nem kell h nem közúti haználatra ajánlott!
de ha azt mondod hogy hamar melegszik.... milyen boltba van ez? nem mondták hogy honnan van és miért ilyen olcso?
Nincs rajta csak az h dunlop k133 radial meg a méret amit már leírtam az van még rajta h made in japan meg néhány kód Fel kezdődik meg 3 szám és még egy mondat : "Not for highway use"
Meg egy pillanat!
évjáratra nem tudod mikori? DOT és van utána 4 szám..megnéznéd légyszi?