hi
Akit érdekel egy 34LE-s 125ös enduro, az vegyen fel msn-re: moczarjani@msn.com A motor önindítós, power szelepes, most lett a henger felújítva, VERTEX dugó van benne. Elöl-hátul árcsafékes. Akit érdekel az felvesz, vagy ír mail-t, és mondom a töit, amit szeretne a gépről tudni. Am 230ezer bukóval együtt...
Helló srácok,látom mindenki túlélte a szilveszteri hancúrt.Utánanéztem a Magyorország.hu-n az adónak!Tavaly óta a buszok kivételével teljesítmény után kell adót fizetni,de ez függ a jármű korától is!Új járművekre 300 Ft./Kw,de 16.évtől már csak 120Ft./Kw.Viszont a biztosítást azt nem tudom,az függ lökettérfogattól,de még sok mástól is!SMKP-ra 3400-at fizetek egy évre,de ez nem rendszámra kötelezett kategória!Rendszámos gépre egyedi ajánlatot kell kérni a biztosítótól,pl: a Netrisk.hu-n.
Minek? A felépítése miatt szerintem 70fölé gyorsulni vele elég veszélyes lenne(kis kerekek, villa, váz stb.)
Ez így jó és az órát így is ki fogja akasztani
Gyári öntöttvas henger, első javítóméretre fúrva, új dug. +gyűrűk, tűgörgő. Aki összerakta, azt mondta elég bele a felszint olaj. Fene se tudja, mindenestre az árkülönbség nem sok. Szal nem tuningrobi
Még költhetsz rá sokat! Pl. 70-es henger, nagyobb karburátor, variátor, kuplung, ezek folyamatos helyet biztosítanaka zsebpénznek. néz meg ezt: http://www.egumotors.hu/index....
Nekem már nem kellene, mert épp tegnap szerváltam egyet
ezzel beléptem a robogósok táborába is.
93-94 körül suzuki sepia. Szimpatikus robi, csak elég kicsi, nem tom hogy nézek majd rajta ki a 188centimmel
Először felújított Bejáratós motorral, jó robogóhanggal:-))
Vashengeres ötvenes, az első javítóméreten.
Tavasszal akarom majd bejáratni, ezzel kapcsolatban szivesen fogadok tanácsokat, tippet. Szerintetek érdemes a benzinbe is egy kevés olajat rakni a bejáratás ideje alatt?
Nekem kellene valami idomok nélküli idomtalan versenyrobogó
Valami 70es kis pöcs jól kihegyezve,azt használnám mostis tuti A Gil-t már nemmerem iylenkor előszedni...
hi! az adóhatár akkörül van,de bizti mindenre kell,még segédmocira is.
ugye 50 fölött rendszámos,igy az átirást is fizetni kell.az is adó.
smkpra 3 havonta 3000 a bizti.
Mit tudsz a gilera mxr-ről?
Mit tudtok a Gilera MXR-ről?
Akit érdekel egy 34LE-s 125ös enduro, az vegyen fel msn-re: moczarjani@msn.com A motor önindítós, power szelepes, most lett a henger felújítva, VERTEX dugó van benne. Elöl-hátul árcsafékes. Akit érdekel az felvesz, vagy ír mail-t, és mondom a töit, amit szeretne a gépről tudni. Am 230ezer bukóval együtt...
Ez így jó és az órát így is ki fogja akasztani
Tuningrobogókhoz direkt tuning robogó olaj való
Robezsokhoz valahogy nemértek
http://www.egumotors.hu/index....
ezzel beléptem a robogósok táborába is.
93-94 körül suzuki sepia. Szimpatikus robi, csak elég kicsi, nem tom hogy nézek majd rajta ki a 188centimmel
Először felújított Bejáratós motorral, jó robogóhanggal:-))
Vashengeres ötvenes, az első javítóméreten.
Tavasszal akarom majd bejáratni, ezzel kapcsolatban szivesen fogadok tanácsokat, tippet. Szerintetek érdemes a benzinbe is egy kevés olajat rakni a bejáratás ideje alatt?
Valami 70es kis pöcs jól kihegyezve,azt használnám mostis tuti A Gil-t már nemmerem iylenkor előszedni...
ugye 50 fölött rendszámos,igy az átirást is fizetni kell.az is adó.
smkpra 3 havonta 3000 a bizti.