Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább igyál valami töményet, de ne keveset
hály kolbik...

szali.. hát nem erre számítottam..
lyó van hazudtam.. mert részedről elvárásaim nixenek

de hogy csak banditiksz irt...
pedig tökjól kitaláltam nem naturakét1000
szerintem tök humoros, lyó olyan kicsit lárpurláros de humoros....

vagy ez inkább nem??
olyan mint mikor a pap bemegy az elfekvőbe??
mondjuk akkor sem röhög senki...
Szia Zari!
Az apad retkes faszan ott!!! Te skizofren barom
sziasztok..
érdeklőnék hogy hol tudok legálisan motorozni??
válszokat előre is köszi..
te egy állat vagy
rendessen ÍRÍGY vagyok rád...
ird már le mi a titok.. a recept hogy hogy is kell ilyen faxán boldogan gazdagon hajtani-élni...
mert itt csak a nyomor a motorozás mentes szégyenletes élet van és tegnap is Putyu megvette előlem az fe 501 est.. igy nem lett két motorom...
pedig hogy szerettem volna

ja a lánc is..
hát telis teli van lukkal.. de egy motorozást azért csak már 100% túlélt
Jol vagyok koszi. Most kiveszek egy honap szabit. Elleszek 2-3 ezer eurobol. Probalgatom az uj sixdayst. Szetcsapatom a zarandot meg par szor kiugrok poianaba. Azert toroltelek a faszba mert folyton ramirogattal kinodba hogy csak a foldvariakkal tudsz menni. Mas ujsagom.nincs.
hály...
most akkor leirjam még1szer vagy videót küldjek mit csináltam a 7en??
kocsibeállót
családi pizzát
meg olajcserét(mert motorozni nem lyárok de az olajat azt hűségessen cserélem, vagy csak megszokásból.. na mind1)
Vikk....mi ez a nagy oldalvizezés ?
Vikk..most voltal hajtani nem ?vagy rád szált valki s azert vered félre a harangokat ?
hály kolbik..

joli..
hát tőlem ott motorozol ahol akarsz... ,de ezt már megbeszéltük nem??
te ott mész ahol akarsz de én ott nem motorozom ahol nem szabad, az amit halhattál valahonnan az csak olyan ebédbáb lehetett.. hogy hogy milyen ebédbáb?? hát a délibáb, kb olyan mintha valaki látta volna Csanit motorozni
egyébként ott nem megyek hajtani..: ahol akár ki is mondja hogy ne, ott nem megyek. illetve olyan helyeken ahol akadályba ütköznénk...pl nem autópálya minőségű főútvonalról én már le nem térek..illetve épített trial pálya ahol még el tudom képzelni hogy mennyek
hűvös erdei fákkal övezett dimbes-dombos részek kizárva

amúgy tényleg.. igy hogy 23dszor is töröltél a fészbukról.. most akkor itt irogatunk?? mert csak hiányzom??
mesélj.. mi van ara ..hogy menneknapjaid??...
itt nehéz.. már benzinre sincs pénze senkinek az időről meg nem is beszélve...meg meleg is van.. 30 fokban amúgy sem megyek hajatani.. ugyhogy ez a hétközbeni hajtás mikor mindenki dolgozik.. eleve csak hazugság lehetett
Ahoz kepest hogy nem.lehet mar oda jarni tegnap egesz nepes kis csapatot vezettel... Vagy csak ott tilos ahova en evente egyszer eljutok?
Most néztem. ment a válasz.
Szia!

Én 1:45-be keverem a Liqui Moly-t.
Ez vált be nekem a legjobban, kipróbáltam vagy 6-7 fajtát.
https://www.google.hu/search?q...
szimóba én mindig hígabbra kevertem mert utáltam hogy füstölt 1:70 felé az 1:50 helyett
igaz nem is volt pörgetve nagyon a műszer
sokat nem árthatott mert még mindig jár vele az új gazdája
Ha meg a minőségre vagy kíváncsi, akkor a google-ba beírod az olaj nevét és azt, hogy tech spec. Ki fogja dobni a fő jellemzőit.
Én abban a korszakomban a gyári aránnyal kevertem, soha nem volt probléma.
Üdv.2üteműbe ki milyen olajjal keveri a benzint?(arányok?)
nem lehet már motorozni ahova lyártunk.. ..igy elmaradnak...
pedig ha lehetne irnék szívessen ..de ez van.. nincs miről.. de figyelem a többit itt mit irogat és gyűlytöm gyűjtöm az erőt hogy egyszer elmegyek majd hajtani...
Nekem hiányoznak a leírásaid, megvolt a maga stílusa, szaftja, egyénisége.

Mi az oka, hogy elmaradtak?
Köszönöm.
hály kolbik..
lya jólmondjabanditiksz
ha már motorozni nm járunk sehova legalább olvassunk faja szorikat

nézem stift
Gratulálok! Köszi a leírást, végre egy értelmes, élvezhető történet. Ritka az ilyen itt...
Hello. Be szeretnék építeni egy gas gas ec 200 as blokkot egy aprilia rxv be. Mia véleményed az ec 200 as blokkrol???