Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aki még nem járt igy. az még nem is motorozott igazán ezekkel a keihin karbikkal soha....
megkocogtatod a benyaház oldalát egy kis kulcsal.. és már el is felejtheteed ezt a hibát
ez az általános..
de persze lehet más hiba is.. de ez nagyon nagyon sűrűn előferdült... még szir új ktm nél is!!!
Mi is megyünk ilyesmi tempoba de azt ismerjük mint a tenyerünk de ezek nagyon akasszák
hály kolbik..
véghre megnt van fasza mese meg videó is..

dév..
nekem egy 120as ződcsikos van,..erdetei forgásirányban azt mondják nem jól oldalaz.. de én már visszafelé raktam fel.. sehol nem volt baj vele.. 0,4 sem..
csak annyi hogy kaptam vele pár defektet...belsővel..
nem tudni hogy defektes hekyzetben a cigó tublival hogy muzsikálna???
de gyanítom nem lenne baj vel...csak már nem merem összrakni mert az utolsó defektel hazafelé.. 15 perc ..és ráfja megtört szakadt...
de gyanúsan cigótubli ezt is vinné...akár csak a szétrepedt tesztre kapott mx 51 is vitte..

amit most kinéztem az a mx 3 s dunlop..120as 18asban.. ez egy tavasz óta gyártott dunléop gumi.
a másik meg a mitasz xt 754 amiben nincs csik! ez is valami úly gumikweverék...

az ef 07 az jó.. de erősen forgásorányos!!
cigó tublival.. amig van benne némi lévegő.. addig szerintem nagyon karaj lenne...defektessen félő hogy.. löttyedt oldalfala miatt nem vinné jól magát...
de meg lehet javitani kint a hegyben is egy hernyós szettel
Kamikaze tempóban nyomják!
Esti mese...azert tudnak na :)
http://youtu.be/WBvXzVZsGUM
sokkal egyszerűbb a karbi elé egy szűrő, mondjuk a rendes karbiban van szűrő a tűszelep előtt....
ha a betöltő nyílásban van nem látni meddig van a tank
A beöntő nyílásba szerelhető szűrő lenne a tuti
Köszi az infót!
Ef07 van fent.A múlt héten bizonyított nagy sàrban is.Annyi a különbség az ms3hoz képest,hogy akármennyire leengeded, az oldalsó bütyök a levegőben marad....Ezért nem tol akkoràt,,,,de oldalazóban ott a tartalék.Sziklàn nagyon jó. A következő gumi, amit kipróbálom,,,az a c 18 lesz,,,,mert még csak 19 és keréken próbáltam....A 18 ás ránézésre is brutàl széles,,,,,amúgy apusen en 2 gumit àrultak,,,c18,,,és ef 07.....
Prófétának érzi magát, pedig csak egy vadparaszt az ember.
Ügyes! Hihetetlen, hogy 5-10 ilyen próbálkozás és az ember lenullázza magát aznapra. Pedig párszor átéltem.
Sziasztok!

EF07 super light zöld csíkossal tublissal, kis nyomással próbálta már valaki?
A falca hogy bírta?
MS3 hoz képest élettartam? Forgatható ez is?

Kopás ügyileg esetleg van tapasztalat a C18 super light csík nélkülihez képest, melyik keveréke puhább?
Vagy ha a két gumit összeveted, különféle talajokon, mit tapasztaltál?
Feltételezem a FIM es jobb lehet sziklásban, mint a C18, sárban meg talán a C18 lehet jobb.

Sanyierős? (ha jól rémlik, te mentél mind2vel)

Előre is köszönöm a válaszokat!
A vicc ,hogy itt a kozlebe es mindig csak kikerultuk.Most is kezdo motorosok vittek oda,hogy probald meg mert nekunk lehetetlen :)monndom az kell nekunk :))
Kafa technikás feljáró!

Ilyen erdő is van felétek? Azt hittem csak fenyves, amiben fogós a talaj.
Felénk hasonló az egész hegy, ami itt neked most.
Nekem az RMX-ben egyszer régen volt, valahonnan beszopott egy koszdarabot és pont beakadt, pucolás után minden ok.
Azóta csak szűrön keresztül öntöm bele a benzint.
józan ésszel gondolkozva, nem is tudom mire számít.

kb olyan, mintha a női napozóból hívod az erkölcsrendészetet, hogy jöjjenek ki, mert valaki meg akarja lesni a barátnődet a kulcslyukon keresztül.
Tv biztos sokat agyal.mire kitalal egy ekkora faszsagot. Remelem.levideozza mikor kivonul az erdojaro seregevel es elkezdik ovni az erdot krosszmotorral. Este meg jelent a sok dedos akibol a sereget toborozta mint valami 3/3 as. Aki jol beszel az csokit kap vagy zsirtvs matricat. Aki szarul beszel az megy fol szobara.
Halló
Járt már valaki úgy hogy fennakadt a tűszelep PWK S 38 karburátoron és orrán száján jön a benya !?
Ez egy ilyen nap...doltem jobbra doltem balra...nem zuztam a motort...nem is volt konyu kijonni a mederbol egy bizonyos szinten.Szellemileg is megfogott..tudtam,hogy ezeknel nehezebbet mar sokszor lazabban meg csinaltam,de ez leforgatott,es inkabb a kondi miatt,meg egy ora szopas utan az erom is fogytan volt..sokszor neki indultam,mondjuk nem volt semmi kijarva es a koves leveles avarba az Ms3 igazi szopatos..mikor fog akkor nagyot,mikor nem akkor assa el magat.
Igy videorol semmi nagy,de ott nezni az oldalt es stirolni,hogy mit mikor, pompa, kez, lab, agy..Szerencse a motor vegezte kitunoen a dolgat,jo a karbi beallitas (koszi Csoki) es jol all alattam is (megint koszi Csoki)
http://youtu.be/vpWCR2ce-Rc
Főleg úgy, hogy a kardot a törvény tiltja, a szélmalmot meg védi.

Általában a helyi rendőrkapitány is vadász, meg a polgármester, meg a jegyző.

Egy fénykép az erdőben, egy házkutatás a lakáson, ahol előbb utóbb megtalálják a motort, és a ruházatot is. A szomszédok meg tanúként lesznek kihallgatva, hogy ki szokott motorozni abban a ruhában, meg azzal a motorral.

Első körben kap egy pár százezres pénzbüntetést, a második körben egy felfüggesztett börtönt aki ilyen módon akar harcolni ezzel a törvénnyel.
Hát igen, a vadászokat az erdővel fenyegetni, az erdőben akarni meg.aszni őket, olyan mint...
Ezek után vadásznának csak igazán a motorosokra az erdőben.