750es még nem volt csak 600as, nagyon kedveltem őket
amíg gurult sok baj sosem volt, amikor beszorultam alá az a kellemetlen
egyedül a szűk fordulók bajosak mert elég hosszú jószágok
Azt tudod esetleg hogy hanykor van a rajt? 1115 tol megy a servuson de gondolom alldogalnak ott egy oracskat a napon mire elrajtolnak. Jarvis biztos kurva gyorsan ment de a fejkamera alapjan csak vegig utazott. De mondom csak csalokanak tunt a video. Gondolom az elso sorbol megy . szerintem.a colton gyerek kiszapanozza a szajukat.
Egyik ismerős pár éve egy xtz750-el indult 2 hengeres géposztály vagy mifene
Benne volt az első 10 ben(talán 8. Lett) úgy hogy egy csomó fele annyi súlyú apriliát megelőzött
Az az igazi teljesítmény
A tobbi versrnyzo kerte konyorogve hogy ha azzal a fossal.megy ne.induljon inkabb. Nem akartak ra varni a karl ebednel. Igy halistennek otthon marad es elment crossozni
Nekem mintha,de mintha jol emlekszek ugy tanitottak,hogy ugy gyorsitunk ki,hogy nyelgazon,es valtasnal nem engedjuk el a gazt,hanem egy kis kuplung es valtasz...fel..lefele meg mintha nem kell kuplungot huzni..de ezt mar nem tudom pontosan...en szoktam kuplungolni eleget,fel is le is
Több endúrós oldal és a saját facebookja is írta napokkal ezelőtt, hogy nem indul. Valami olyasmit pletykálnak hogy 450 sxf-el akart indulni, de még nem szokta meg teljesen a gépet és nem kapta meg a "racing" beállításokat (különösen a válzó és lánckerék specifikációkat) Szeged környékéről... http://enduro21.com/index.php/...
Nem akarok valami nagy cuccnak tűnni(mert nem is vagyok az) viszont volt már egy csomó motorom az MZ-től a Ninja-n keresztül az egyhengeresekig de felfelé szinte sosem kuplungolok
Legalább valami motoros reklámot raknának be...
de élőt telerakni reklámmal, hát kapják be...