annó próbálgattunk 300ast.. igy 0,7 től lefelé... 0,2 ig...
sajna tudomásul kllett venni ..az a 0,7 az volt a legjobb...
a 0,2 kifejezetten szar volt alul erősebbenek tünt de gatyára nem pörgött fel.. meg olyna nyers volt . de szar!!
0,5 már alul is ment meg már csinált valamit felül is..
de a 0,7 volt a jó.. azzal tudott kiforogni...0,5 még nem!!
Jakó...
hát átéreztem a csávó fálydalmát ..
az a röhely hogy cigó túkbéllel egy rommá szétkopott ms3 itt úgy vinne fel egyfeszt az a baj hogy egykerékre állna..mert úgy tapad....
az új sztárkrossz az 0,3 kb ilyet csinál.. 0.0 talán haladna felfelé.. de -0,2 bárral tud olyat mitn a ms 3 0 cigó tublival 0.0 bárron..
csak -0,2 bárt előállítani elég nehéz a hegyben
amit favorizálnak mostanság nagyon az a ef 07.. az megy nekik valam iextrém lapos muzzal fog is viszi is.. meg tubis defekt menetes múz is..
persze a cigó tubliról arrafelé sem hallottak..
de láétta hogy 0.0 val már működött úgy hogy ők is ki akarják próbálni
Ui: Végülis manualból és mérésekből kikövetkeztetve! A hengerfejbe mart égéstér peremen mérve 3.3mm. A manual pluszba +0.1mm-t enged, tehát a minimum préssáv 3.2mm! Ez nekem felmenne 3.9-4.0mm-re!
Hello dew! Jelenleg 3.3 körül van, ha beteszem az 1-est akkor 0.8-al nő 4körül alakul. Manual nem ir semmit csak hogy minimum mennyinek kell meglennie /gondolom a detonálás miatt/. Az pedig hengerfej nélkül minimum szinelnie kell a hengerrel vagy +0.1 lehet. Jelen esetben nekem szinelt a hengerrel a 0.2-es tömitéssel. A kompresszió végnyomásom 13barról az 1mm-es klingerittel 9.5 barra módosult és sokkal szimpatikusabb a rugása, átfordul szépen! 0.8-al ami gyári szettben a legvastagabb szerintem 10-10,5bar lenne.
Az ábrázatán túlmenően, a motocross kivitelben jelentősen kezelhetőbb az új váz-blokk-futómű, mint a 2015-ös, így remélhetőleg enduróban is előrelépés lesz. És ez a fajsúlyos.
Akinek a "parasztvakítós" képeken felül van hasznos infója is a 2017-es 2T KTM ről, ossza már meg pls.
Ilyenekre gondolok, specifikáció, de hasznos lenne egy partlist is, vagy manual,
Erol a felerol meg nez ki valahogy,de a tulso oldalan a hatso oldala igazi fos...nagy elefant ful...aztan az a sok feket rajta..feljni,villa,kullok..na azt nezd meg egy igazi hard enduro utan mikor 2 evet lezavartad.
Lehet jo,meg miegymas,dehogy csunya az is biztos.
Hogy a rakba tudnak a japok normalis kinezetelu es minosegi finom megmunkalast csinalni,mig ezek a hitvany europaiak ilyen retkekkel allitanak elo.
Biztos muszlimok tervezik:)
Na jo na...nem barmulok tovabb...a lenyeg,nekem nem tetszik!
A hondán volt ilyen egyszer alig vártam hogy le tudjam dobni róla
A c10 is hasonlóan fos vizes köves részen
sajna tudomásul kllett venni ..az a 0,7 az volt a legjobb...
a 0,2 kifejezetten szar volt alul erősebbenek tünt de gatyára nem pörgött fel.. meg olyna nyers volt . de szar!!
0,5 már alul is ment meg már csinált valamit felül is..
de a 0,7 volt a jó.. azzal tudott kiforogni...0,5 még nem!!
Jakó...
hát átéreztem a csávó fálydalmát ..
az a röhely hogy cigó túkbéllel egy rommá szétkopott ms3 itt úgy vinne fel egyfeszt az a baj hogy egykerékre állna..mert úgy tapad....
az új sztárkrossz az 0,3 kb ilyet csinál.. 0.0 talán haladna felfelé.. de -0,2 bárral tud olyat mitn a ms 3 0 cigó tublival 0.0 bárron..
csak -0,2 bárt előállítani elég nehéz a hegyben
amit favorizálnak mostanság nagyon az a ef 07.. az megy nekik valam iextrém lapos muzzal fog is viszi is.. meg tubis defekt menetes múz is..
persze a cigó tubliról arrafelé sem hallottak..
de láétta hogy 0.0 val már működött úgy hogy ők is ki akarják próbálni
Csak engem jobban érdekel, belül mit alkottak.
Azóta láttam még pár ilyen vágott blokkos képet, de a felbontásuk nagyon kicsi.
http://beta.redbull.tv/live/AP...
Iden startol először colton hakker is, ott lesz taddy is, meg a többiek.
http://www.erzbergrodeo.at/en/...
Ilyenekre gondolok, specifikáció, de hasznos lenne egy partlist is, vagy manual,
esetleg szervízkönyv
Lehet jo,meg miegymas,dehogy csunya az is biztos.
Hogy a rakba tudnak a japok normalis kinezetelu es minosegi finom megmunkalast csinalni,mig ezek a hitvany europaiak ilyen retkekkel allitanak elo.
Biztos muszlimok tervezik:)
Na jo na...nem barmulok tovabb...a lenyeg,nekem nem tetszik!
http://youtu.be/cSmSL6RQx1g