Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Florian Salbrechter
Tudja valaki, Erzbergben a rakéta manus címet ki nyerte idén?
Még nem publikálták az eredményt, pedig a ceremónia szerintem már lezajlott...
Vadászok új hobbijának neve: Drónvadász

Abban lesz egy kis kihívás, lelövöldözni az össze vissza repkedő drónokat
Kertben előkapja a távcsövest és a hatótávolságon belül repkedő drónokat lelövöldözi
Középtíz
...hova ? Fesztivál vagy fesztigyal ?
lyaly
pont úgy beszélnek a motorokról mint ti a vadászokról..(nem mi.. ti.. mert mint mondtam én már 0,5igvadász vagyok...
épp azt beszélik.. régebben még egy xt 550 nel is meg tutták csinálni hogy összeverik magukat..de mostmár csak a kétmillás gépektől áll a faxuk...
pont mint it beszéltek róluk...
meg a duma.. most adta ela 3 éves remingtont 1 milláért és vett egy 2t 300as újat... mert a régibe már volt 123 kilövés.. és arra sokat kellett volan költeni.. azzal nem tud eljárni vadászvesreenyekre már.. fél hogy cserben hagyja...a régi..már vagy 3 éves és 123 kilövéstől megfáradt technika
ezért vszik az új modelleket.. most pl várják a 2017est.. a az sokkal jobb mint a 2016os..
könnyebb is lett vagy 0,00002 kilóval.. meg szebb is a dizánya..nem olyna elavult.. azzal már égő elmenni vadászni is..
Méknek ?
Az XT örök mint a szegénység.
Mondjuk ráakasztottam egy Honda dio elektronikot,trafóval.
Viszont se kúcs,se lámpa,se kapcsoló.
Dekót megcsináltam kézire oszt azzal fújom le.
Olan szikra van,hogy heggeszteni lehet vele
Írd és mond,mindíg egy rúgásra indul.
A Sherco-nál szerintem mostanra sikerült kiküszöbölni az előző tulaj kókányságait.
Kapott egy másik fesszabályzót is mert túltöltött.
Mondjuk én jobban szeretem a Nippon Denso feliratot látni a motorjaimon mint ezt a Magneti Marelli szöveget.
Egy digó csináljon bort,kaját,dizájntot de ne elektronikát szerintem.
Amúgy erős mint a kutya,meg jó vele
Ha igaz 10.-én megyünk Csíkba,tavaly már bizonyított.
Szokott baja lenni?
Havernak néha van egy-két gebasz a villannyal
Nekem sem egy mai darab...
Én tolom kűkorszaki technikával(XT 550 '83-ból ) ha a modern Sherco sztrájkol
Erzberg porszáraz még most a képek alapján.
Vasárnapig még sok dolog változhat
Vajon vadász fórumokon beszélgetnek a motorosokról?
inkább úgy mond hogy a motor fejlődéssel a küzdelem nem lett kisebb mert hiába könnyebb jobb stb annál nehezebb kihívást keres vele az ember
aztán a fegyverek fejlődésével a kényelem és a komfort jobb lett így totál elpuhult lett a vadász
Csak a vadász a hightech-vel ugyan arról a lesről ugyan azt a vadat lövi. A technikai sportokban meg újabb lehetőségek/kihívások jelennek meg. De nincs nekem bajom a vadászattal, csak engem nem érdekel.
Azért valljuk be,mi is rá vagyunk izgulva a technikára!Csilivili futómű,egy kicsivel jobb fék,jobb gázreakció,hogy a gumiról már ne is beszéljek!
20-30 évvel ezelőtt,és régebben is volt enduro,de olyan futómű-váz-blokk kombóval,hogy most azzal még a boltba sem ugranánk le egy kocka sörért...
A fejlődés,az fejlődés.Náluk sem a kőbalta a divat,hanem a csilivilihiperszuperextrakönnyűbrutálerős.
Az emberek amióta világ a világ dugtak, ittak, drogoztak, öltek. Ma ezek közül egyik sem politikailag korrekt viselkedés.
Magyarázd már el a vadászat lényegét az élet egy nagyvárosi panelban leélő kozmetikai asszisztensnek, akinek a hátára az Avatar című film kék lénye van feltetoválva ... Neki a zöldség is a polcon nő.

(Erre a tetkóról jut eszembe, minap néztem az LA ink című műsort amiben egy vegetáriánus hölgy a kedvenc állatát tetováltatta a hátára: egy malacot )
Az endurózásban van kihívás, a mai vadászatban (a technikai feltételek lévén) nincs. Én a kihívásokat keresem, a fotelben döglést meghagyom másnak.

A vadászösztön kielégítése engem nem zavar. A vadászok se az állat halálára izgulnak (nyilván van olyan is).

Késsel menni vaddisznóra vagy medvére, na abban már látok kihívást..
ez az állat meghal dolog szerintem nem beteges, ez teljesen természetes, az állatvédők a betegek.......
a vadászat pont olyan dolog mint hogy minél több nőt kell megdugni, ez a létfenntartás része volt évmilliókig, csak ez a nagy liberalizmus minden téren buzikká akar tenni minket
a motorosok meg persze hogy idióták, én is utálom őket
Csak a bénák dobálják a motorokat.
hály kolbik...
na az van hogy semmivel sem szarabb az ö hobbijuk mint a mi értelmetlen hobbink...csak nekik a miénk egy faszság.. nekünk meg az övék totál faszság...
nem szabad bántani az idiótákat..
mi abban a normális hogy az ember vesz egy 1millás verdát.. és alig várja hogy a sziklák közt elkezdje leamortizálni...
és akkor ezek még csak a kissebbik hülyék.. a totál hülyék úlyonnan veszik meg ugyan ezt a sziklák közt dobálni való 2 millás gépet..
a okosabbak ezt beérik 4-5száz1000 forintos gépekkel is...
na a vadászok ezt látják....

az egy másik dolog hogy ök arra izgulnak hogy egy állat meghal.. na azért valjuk be ..az azért beteg...
én azon agyalok. átlépek hozzájuk..
mert nálunk a társaság kihalóban van...
viszont vadász az van dögivel...
kijárok velük az erdőre.. a motorozás meg marad a kroccpályán...
amig ezek lesen lesznek én pályázok.. utána meg együtt megyyünk korcsmázni .. meg a puskával hadonászni mesélni a big anumálkiller történeteket

szögezzük le hogy st 5 soft a legjobb gumi.. még mielőtt megharagudnának a st 5 fankok
mit tudtok erről uj mitazs xt 754 csikmentsről.. már hallottam egy pár tapasztalatot...
ez most nagyon fut...és 14..14,5 ért van is..
Szia Dew ! Szeretném elkérni a telefonos elérhetőséged. pudvapappa@freemail.hu Köszi
A modern leses vadaszat lenyege, hogy doglesz otthon (ha messze laksz akkor egy benzinkuton a kocsiba) nezed a tv-t es a telefonos bejelez ha valamyek vadkameranal mozgas van. Megnezed mi az es ha igeretes akkor kimesz az adott leshez/etetohoz.
Innen jon az ejjellato, lezeriranyzek fene tudja meg mi. Nem tudom igy mi benne a kihivas.
Íjjal kilőni egy vadat igazi vadászat. Néha nézek USA vadászos videókat, beszarás milyen szinten művelik.
Olyan álca ruhák vannak mint a hadseregben( náluk) megközelítik 100-150 méterre néha víz alatt meg olyan helyeken hogy én nem is mernék ott menni sem.
Na az vadászat
Les meg a távcsöves puska csak egy sima mészárlás
Én szeretem Rejtőt, de tuti nem olvasnék semmit egy lesen
Meg ez az egész lesen űlés olyan faszság szerintem.
Semmi vadászias nincs benne.
Beetetik a les előtti teret oszt várnak,mekkora királyság.
Sokat vagyok kint mert itt van egy köpésre az erdő,meg gombászom is,meg a kutyát is kiviszem gyakran,meg a Sherco-t is néha
De ez a vadászgatás nem adja.
itt pedig:
http://vadasznaplo.blogspot.hu...

ez olvasható:
A quaddal felhúztam, pontosabban felszenvedtem a dombról, ami nem volt egyszerű mutatvány és utána a mező szélén kizsigereltük. A kocsira felrakás volt még a kemény munka, a Bandi csinált egy 200 literes olajos hordóból egy vadtartót és abba bele kellett forgatnunk hogy aztán fel tudjuk emelni a Toyota platójára.

szegény vadászok miket szenvednek...