Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Codi Webnek én is gratulálok mert elsőre felment, (ha az előző próbáit nem számítjuk) én legalább 5x láttam próbálkozni (lehet nem voltam végig a gép előtt), Taddy meg tíz éve volt bajnok 2011-ben...???? (utoljára) Mondjuk a matek, nem volt az erősségem...
Kiraly, gratulalok. A szive ketyeg a tobbi reszlet kerdes.
az a szegény versenybicikli mióta porosodik már ott
azt bezzeg nem szeded ízekre kipolírozni ;)
az még odébb van, majd ha beállítottam, minden fasza és már nem kell szerelni rajta semmit.
Az hogy beindul egy "természetes" dolog, az lett volna gáz, ha nem indul...
Aki tegnap lemaradt, itt felvételről megnézheti Erzberget.
http://www.redbull.tv/live/AP-...
Én szerettem volna!na látni a boldog mosolyt az arcodon..
Erzberg szubjektív vélemény.

Részemről úgy gondolom, az az omlós ázott talaj fogós az első pár embernek, utána attól függ mennyire kaparták szét...
Mert csak a teteje van megkeményedve, alatta totál laza, s ha azt lekaparják vége...

Részben ezzel magyaráznám Jarvis "ufó teljesítményét", meg azt is, hogy a vége (5. sortól felfelé) annyira cumizik már az elején.
Pl a lazy noon esetében látható, aki nem a szétrúgatott egyenes nyomon ment, azok feljutottak szenvedés nélkül, akinek nem volt annyi szellemi kapacitása már a végére, hogy kimenjen a szétrúgatott nyomból, az meg ott cumizott rajta, mert nyilván elfogy a lendület egy laza talajon.
Ki kérte a videót?
Itt van az indítás felvételről, élőben már este 21 kor nem akarta közvetíteni a Red Bull TV
Bocsi a néha eltűnő hang miatt a kitakarós videóátalakítgatós konvertálásnál elveszett valahova, már nem volt kedvem szórakozni vele.
5 pumpa 2 rúgás és indult hidegen, egész jó eredmény számomra ahhoz képest, hogy kb. egy évet állt a blokk.
Melegebben már indult elsőre.

Jöhet a bejáratós/állítgatós időszak, a telók is még úgy vannak, ahogy összeraktam.
Várok még egy első féknyeregre, meg fel kell öltöztetni, nem raktam rá direkt semmit, így jobban átlátom, ha folyik valami valahol.

http://youtu.be/_LiTKZsYO1M
bakker ez tényleg dÚrva..Qrwa dúrva
nem a roksztáros sapit nyomják a fejébe... hanem a G -és sapit....
azaz G m,int gászgász forumos
Figyeld 2:05 től. Graham nyúl a rockstaros sapiért, a huskis csak meg nem adja oda neki, hanem a kezébe nyom egy másikat, ami utána még a fejére se jó szegénynek.
http://youtu.be/VI76-f7NNH8
hály kolbik...
néztem ezt a lézi núnos részt( lusta holdo rész)
hát kodi ott szépen elkapta gomezt.. de akkor is.. zért gomez előt is le a kalappal.. tátszott is .. ahogy kicsit nem úgy ált ki föl.. a motoron egyből megállt a haladás...
veb is meg jaró is állati szépen csinálta egyből...
az hogy kilencen fejezték be az is állat...hogy teddi igy...hát igen..csak tíz éve volt az hogy ő volt a csampion....de
ha igy nézzük.. lyarwisz is lehjetne 10dik.. oszt jarvis .. még is ..du biz de beszt....
csak mert olvasta..az idei szerződésében
, ha nem lesz első.. kap egy fc 450 huskit az idén még hátralévő a racékra... na oszt akkor sziv6na az idiótálya..
hát egy 450 kroccmotorral nem lehet endúrózni ... hát ezt nem tudják

nehogy az legyen hogy valaki kiirja a hasznos infókat...
a okáerbe megérkeztek a mislenyemesháromtól is jobb szuperextremendúró gumik...a dünlopó geomaksz 18colos 120as
a mx 3 s ... ...
ugyhogy nehogy az legyen hogy valaki a gumira fogja... mert gumi van...
valahol olvastam hogy evvel a huskyval az usa a cél ott jobb a hangzása mint a ktm-nek
usában meg jó nagy a piac még, sajna itt európában lassan csak az aszfalton fogunk endúrózni+ az a pár kis pálya ami van
aztán ki tudja mert néha olyanokat írnak hogy a kutya is megveszne tőle
Gondol egyet a ktm es leveszi a gyartosorrol a feher huszkvarnas plasztikot. Es meg is szunt a marka. Mivel az o tulajdonaban. Van es 100% ktm az egesz. Nincs mar mit elsorvasztani.
Ez akkora biznisz...mind az elet..minden mozzanata bizniszen mulik,,,mindenki mindent valamilyen fele erdekbol erdekert tesz...akarmit,barmit...A huskinak a spongyora..Grimbonak a Rockstar...az is a Ktm nek megy..meg hagytak egy kis koncot is a redbullosok.Amugy a redbull is mint a Coca Cola...neve 100X tobbet er mint az ital,ikon,egy Uj isten,egy uj dimenzio...mint ahogy a ktm is...es ezt az emberek csinaljak.
na majd meglátjuk 5 év múlva mi lesz a helyzet
mert van aki arra esküszik hogy ugyanúgy elsorvassza mint a berget, de van aki a husky újboli szárnyalására tesz
Ilyen nem lesz,hogy a Husky verje...a ktm nek a ktm az arany tojást tojo tyukija..azt hizlalja ...a tobbinek is vet valamit..de csak vet.Ugy veszik a Ktm-eket mint ahogy szerintem semmi ilyesmi áru termeket.
ehhez nem értek. de hogy a husky hamarosan "veri" a ktm-et az tuti
aztán majd lesz másik szponzor
pedig átküldtem neki posta galambal a fészbukkot..mindent leírtam neki.. az atól zéig..azaz anus gyűrűtől a Z fogszámú haverekig..múhahaha
havere hivot 7 elején hogy jöwő 7 7főn azaza május 29edikén nézzük együtt éleőben az erzberget..de aztán nem vette fel...igy holnap nem tudjuk megynézni május 29 dikén 7főn élőben...
mert az a rot6dt gergely átbaszta a havert egy naptárral...
En.nem.vitatom.blazusiac hatalmas kiraly a sportagban! De amit az utolso foljaroban muvelt azert nem jar sör este a satorban. Negykezlab feltolta a motort mikizben 6 ember sooorte elotte a kavicsot.ekozben 2-3 ifjonc bamulatos technikaval felmotorozozt mellette. Probalgatnia kellett volna mas uton.mas technikaval. Biztos lett volna a tarsolyaban.mrg valami elohuzni valo. Rangatozott is a szaja amikor eletoltak a kamerat a podiumon. A mario roman es a billy bolt gyerek megmutatta hogy fel lehetett ott menni maskepp is mint negykezlab. A vegen.a scholz is szepen.felkigyozott. az ucso ket metert is hogy megoldotta mar. Blazunak.volt egy probalkozasa a 20 on akarhanybol amikir a felenel kilotte a motort es seggreesett. Ugyan.mit meselt jarvisnak aki szerintem.nem.is emlekszik hogy ott volt valami nehezseg.
Nem erted...a szponzor a lenyeg..rockstar es redbull...a tobbi nem szamit..errol szol minden ezeknek.a tv snek meg van mondva..a mienket filmezed bazki...nem a farkassal vagy.Evek ota !..Jarvisz is azert megy ahuskival mert fel kell futtatni...a ktm en jok a gyengebbek...azt nem kell.marketing....ha nem ezt csinálnám el sem hinném
a husky is ktm, szóval ha a husky nyer akkor is a ktm melle dagad
ez csupán csak üzletpolitika, fel akarják futtatni újra a huskyt
10 endúrósból még mindig 9 azt mondja hogy a husky szar, na ezen akarnak változtatni
Ezek Jarotol az erzberget mindig el csaltak a retkek..mert a ktm hazajaba ktm kell nyerjen..na most elhuzta anotajukat....a nagy ktm hazajaba a huski nyer...mekkora galuska szegenyeknek...es meg johogy nem mutatjak a redbuzi tvbe mikor rokenroll sztar es a konkurencia szpongyolalja mint a 450 sxf et
Gomez elbaszta az utolso feljaronal..de azt mondta vesz egy 450 sxf et jövőre. ..az a nyerő. .beszelt egy foszerrel Szegedről es siman igazat kelett adjon neki
Ja bena volt a kozvetites. Jaro helyett is a vegen.mikor oktatott mutattak jonit mackogatyaba beszelni nagy kepen. Meg a tok.utolso vergodeset mutattak percekig. Nevvel startszammal. A vegen vilt jo ahogy codi megfogta gomezt es megkuzdottek.