Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na milett? Elmentetek pünkösdi búcsúra?
Mesemondó nagyködmön ide nem mesélsz semmit ?
Küldj annak a havernak plasztikai sebész kontaktot is, mer kurvaronda! :-D
sziasztok! egy kis reklám
én azt mondom szar annak akinek szar..
a dolgok felyben dőlnek el
lyobb fogyni mint megilyedni...
kártékony a krumplibogár ..de aki abból föz levest vagy rántja ki a comblyát annak viszont tök.. állat

bilobil.. a dolgok felyben dőlnek el
Furcda mert en mentem.ki ejszaka es rajtam.kivul csal te voltal meg misi. Akartam.kuldeni egy linket egy havernak. fogyokuras gyakorlatok voltak rajta meg taplalkozasi tanacsok tulsulyosoknak. De nem.rad gondoltam.csak veletlen neked kuldte.
hály kolbik...

joli.. gondol rád a ...om se
valamit akartál küldeni.. de nekem azt irja a melléklet törölték vagy nem elérhető...

sanyó a gumiddal kapcsoladba igazad van.. én is úgy gondolom..
de nem gond... majd használj más ezt az újat.. habár 0.0bárral, azaz defektessel tök jól elvolt abba a pár száz méter összekötőn amit a két nap alatt sikerült gurulni, oldalirányú mozgáskor sem kolbászolt kicsit sem.. tehát az meg jó..a gumi el lesz használva.. kb ennyi..
Csak.nem.ram.gondolsz ?? Bruhaha.
Ezen tudtak.volna segiteni egy 15-20% lagyabb keverekkel az eredeti mintazattal. Jobban is fogott volna viszont hamar tonkre ment volna . egy ekkora cegoriasnal mas szempontok lehetnek . egy sportag egy gumi tipusa nem.hiszem hogy nagy jelentosegu.
Egy két hét ,és lehull a lepel......Most szedem magam össze.....Sok volt ez a 4 nap versengés.......Na nem Dévàról beszélek,,,,,,sàrkànyos versenyem volt.....Első nap 5 óràt repültem,halàl fos időben,,,,,teljesen kész voltam...Ha valaki tudja milyen a vitorlàzàs ,az tudja milyen nehéz fenn maradni motor nélkűl,és közben megtenni 120 km zàrtpàlyàn.... Zari!! Tudud miért nincs màr ms3? Mert nem érte még nekik.Mentél vele 5 hajtàst,majd megfordítva 4 et,,,,,majd megvàgva hàrmat...Ez több mint 30 üzemóra.Melyiket gumi bírja ezt ki?????
Sanya.. Most már hivatalosan kiadták a 2017 Husgvarnát. A 2t krossz két kilóval könnyebb légtelóval, mint a 2016. Tehát durván a 2t motoron, 1 kg-t faragtak. Gondolom ezt vahetjük alapul a Ktm-nél is.
Köszi, nem vettem észre..!! :-)
van videó de csak az tudja megnézni.. aki meg akarja ...olajradiátor vagy mi :-)

nem ir6om ide ki volt az de volt ..
a vacsoránál mondta a havere...
hogy lehet ügyes rájdel..ez aki kijött éccaka.. de.. nem akar többet vele menni mert ilyen agressziv idióták elbasszák a menetet...
ne ma nyomot hanem az ember kedvét.. rábélyegeznek a napra olyat hogy inkább az ilyen ember ne jöjjön többet...
az hogy valaki a 2 dik nap utolsó 1 óráját kihagyja (mert neki elég volt bőséggel jóllakott a nyomon )egy dolog.. de hogy ilyen negativ béjjeg ne legyen a csapatba akár milyen ügyesnek is mondjuk...... azt inkább legközelebb hagyjuk otthon...otthon vergődjön...
bakker.. és tényleg...nekem már fel sem tűnt ez..de egy idegennek.. egyből szemet szúrt..
az van hogy..
msot hivott fel egy jó barátom.. ( a gud frend) és mondt a ha még 1 szer ilyet irok az st 5 ről.. felhivja a ferit és az ismerősnek jelöl a fészbukon...
ettől rendessen bekuláztam..és törlöm az összes ezzel kapcsoaltor írást..
tehát most ...delete..és enter

mesélt déváról a dévai nAGy menetről.. meg hogy jó az gumi igen is...
és arról hogy másnap akinél volt ms 3 az felarakta..(gondolom mert az st 5 után szopni akart??? )
kérdeztem hogy van eladó ms 3 ja abból a 20ból..de aztán kitért a válasz elől mint hangszór a milénium fálkóónnal a birodalmi csillagflotta elől

de a lényeg az a lényeg.. megkapták amiért mentek..
hála istennek.. mert eddig csak a lájt hajtásokat kapták.. de most.. lyólakott a banda
és ez nem is a romániáxe.. akkor ott a goldban.. mi lesz majd..vagy ilyet nem szabad kérdezni
Hagyd ezt a gumi kérdést. Kinek a pap, kinek a paplan. Inkább írj egy kis beszámolót, milyen volt a Romaniacs nyomokon ?? Én a videóra is vártam napok óta. (Misike mondta csütörtökön hogy mentek ki, gondolom megtörtént)
Ennek a tublisnak a külső piros burkolata nektek is kilágyult?
Amikor vettem akkor elég kemény volt most meg tök puha látszik hogy a külső nem keveset hozzáért mert már inkább fekete mint piros kopás nincs rajta, csak tök lágy és fekete, ilyen 0,4 bar felé volt használva
hály kolbik..
az a szitu....
hogy mindenkitől elnézést szeretnék kérni akinek nem az a véleménye az st 5 softról,( hogy a ms 3 hoz képest).. egy rakat szar..
bocsánat

egyébként mint mondottam.. 0.0 val működött.. kövön is úgy ahogy...de ment!..
a hazaút 5km betonon viszont úgy felfújta magát kb 0,3..4 re .. mint a fény.. csak lestem...kb 1 óra múlva néztem.. akkora persze kihült a levegő és ujra 0.0 volt
szóval...ha még nem defektes! a gumi és pirongat kicsit az ember az erdőben.. egy 4-5 percet aztán oda valahova.. és úgy érzi kapirnyálás van...akkor az azért van.. mert felfújta magát köcsögj...
azt mondtam.. köcsög.. hogy is mondhattam ilyet st 5 fanok.. nem köcsög..nem nem .. a aranyos

egyébként meg...
tényleg ne endúrózzon senki egy Gsx-r 1000 rr rel.. mert az már nagyon egsztrém endúró lenne
En most epp a kendaval nyomom :-) tiblissal egesz turheto.
nekem 0,4bar mellett simán mindenhol hozzáért a tublishoz a 6days
legközelebb jobban felfújom
Hogy lehet egy gumival 0.000 barral motorozni...az tempoba nem áll, kanyart nem veszel vele ,oldalazni nem lehet vele,koves temposba meg mindent szetver...nekem mindig minim 0.3 bar van a gumikba..ha a feljaro beszopat is a domb tetejen visszafujom...de ez ritka..
ki az az idióta aki egy sima kroccmotorral endúrózik??
hát azt nem lehet

a gumiról meg annyit.. hazudtam. mert Qrwa lyó
csak én nem veszek belőle többet
de attól még lyÓÓÓ
azért érdekes hogy az egy éve használt motoromon eddig milyen gumikra panaszkodtam...mondjuk úlykoráztól kezdve??
még az mx 31 dünlop is 5 motorozásig isten volt...
ez meg egyből szar
de mint mondottam...
0.0 bárral már működik..de attól még a véleményem
fiatalság bolondság
én mondtam neki hogy ide az 500as fele is elég lenne, a full extrém kivételével még egy dr350 is elketyegne a hegyen
Mondd neki, hogy tanulja meg kezelni a lóerőket (kisebb gáz), vagy vegyen kisebb ccm et, ami nem kapar ennyire.
Mit tudtok a Devai versenyrol..milyen volt?
Szopokak voltak mert sokat voltak terepen.
Sziasztok
látom épp a gumi a téma ajánljatok valamit előre illetve hátra

ahogy olvasom valami puha kell hogy jó légyen erdőben és a köves lőtéren is