Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10 eur-ért vettem ilyeneket a baumax-ban mikor csődbe ment....
mennyit bír az akku?
mondjuk gipszkarton csavazozáskor, vagy akármi tömegesebb meló
nekem makita van, de olyan kritikán aluli a gyári új pót akku szettem hogy az ideg széjjel tép tőle
a gyári kibírt 8 évet a mostaniak meg 2 év alatt leseggelnek úgy hogy minimum harmadával kevesebbet bírnak új korukban is mint a régiek tudtak
Sràcok! Az aldiba megint jó termék,olcsón.....Én màr koràbban bespàjzoltam....16.9 az àra....
25.-euro a nevezés. A-B-Old Boy-C lányok.

Egy nap Erdei prológ, másnap egynapos verseny.
2006 -os ra valóm van
gasgas 2017
http://www.gasgasmotos.es/en/e...

http://www.gasgasmotos.es/uplo...

Manuál és robbantott ábrát még nem leltem így nem látom a különbségeket/fejlesztéseket, csak ami itt fent van az infókban.
Végül gyárit rendeltem. Kb azonos árban van mint a brembo utángyártott így a gyáriban jobban bízom.
Köszönöm a válaszokat.
Neee a legjobb motorr..igaze Vikk?Vagy van meg jobb is?..ahh 2 T nel jobb nincs. Nekem!
Sziasztok! EC 300-ra szeretnék hátsó dobot, mert a mostani már elég ramaty állapotban van, nincs esetleg valakinek elfekvőben egy nagyon jó állapotú??? Új is érdekel, ha esetleg valakinek van valami jó forrása! :D Ja és egy service manual sem ártana! Köszi! :D
Mar latom az uzeneted. Eddig nem jelzett semmit az oldal igy telon.
Amugy a nickem plusz a ku kac gmail es .com
Upsz, hova irtad? Nem lattam, nem is ertettem milyen uzenetrol irtal itt a minap.
domaszék maurer gép
gyári a brembő ktm az full jó
hály kolbik..
bajan..
irtam üzenetet a múltkor is de semmi válasz ..olvastad??
thnx

tárcsát minden képp csak jót...
nekem a sx-f el valami utánzat brembó volt.. mocsok jól nézett ki.. de a szinteres betét.. megette a homokos kroccpályán...
betét felkristolta a tárcsát.. együtt ették meg egymást.. bár az úly tárcsávasl a betét még mindég jó.. goldfren k5 lx
Nekem is sikerult esni a 2 nap motorozas alatt kisebbeket nagyobbakat,inkabb befelebe volt tobb tető.2 ujjam kiment es eleg szarul tudtam gazt is fogni.Elso nap a tenyernyi hoban ramentem 3 kovergazzal egy tuskonak a gyokerere es az ugy elbaszta a motort alolam,hogy azt sem tudtam mi tortenik.Nagyon szar volt de szerencse kisebb zuzodasokkal meg usztam.2 nap mar az ujjfajdalmak miatt nem mertem ugy huzni sehol,de ugy is jol ereztem magam es jol is mentem.
mostanában rászoktam a ferodo organikus betétekre, egész jól fognak (még a vadabb és hosszabb szerpentinen is), igaz gyorsabban kopik de a tárcsát nem bántja annyira mint a keményebb szinteres
ilyen 3500ft körüli árban van szinte tökindegy hogy mihez
ha gyárilag "szegecselt" volt olyat tegyél rá
ha nem akkor felesleges kiadás, semmivel nem lesz jobb utána
a brembo jó tárcsákat csinál, igaz nem sokkal olcsóbb a gyáritól (ami sokszor pont brembo)
Amúgy köszi a választ. A lényeg, hogy nem pénzügyi kérdés, de feleslegesen nem költök (semmire).

Nem tudtam, hogy úszóágyasnak hívják
Nem az a kérdés, hogy van e rá, hanem hogy érdemes e. A 80 ezer forintos gyári tárcsa azért nekem egy kicsit erős. Nyilván ha az utángyártott brembo (vagy bármi más is) vacak akkor jöhet a gyári. Ha viszont, az is a "bőven jó" vagy a hobbi szinten elég kategória akkor inkább veszek feléből brembot.

10 ezer forintos (kínai) tárcsát biztos nem teszek fel. Minőség lesz, csak kérdés hogy mi.