Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem gondolnàm,hogy a gyàrba fordítva...,De ki tudja....
ilyen hűlyeséget még nem is hallottam hogy kifeszített dróttal akarna valaki agancsot gyűjteni....

agancsot a sűrü bokros részeken dobja le leggyakrabban a szarvas, de szinte bárhol lehet találni , persze ott ahol van vadösvény!!! viszont a vadősvény SOHA nem a turista vagy motoros ösvényen megy.... aki ilyen baromságot mond annak fogalma nincs az állatokról, és az erdőről..

mellesleg a vadász kutyával keresi a hullajtott agancsot... és nem dróttal...
Ezt magyarazd mar el olajradionak mert valami.hihetetlen.modon.ezt az ovodas altato sztorit komolyan a fejebe vette es nem.tagit tole. Feltelefonalja a nepet ha nem.bologatsz radrakja a telefont. Igaz tv? Leselkedsz mi? Mitol fosol aruld mar el?,hogy kitalaltad engem.uldoznek.az aradi vadaszok?? Valaki.mondja mar el.minek egy szarvasnak segiteni hogy ledobja a regi agancsot? Tan nem.tanitotta meg ra az evolucio? Ja es csakis aradon szokas ez. De szamar vagy te tv. Tele vagy hulyegyerek rajongoval az nem.jelenti azt hogy igazad van es megbolcsultel. Ez ugyanaz hogy a gyozike musorat is tobb szazezren imadtak . inkabb a rajongo tabor ertelmi szintjerol adtak.nemi kepet. Ebbol persze jol meg lehet elni azt senki se vitatja se nem.irigyli. csakhat kesredes az ilyen sztarelet. Hs lehet annak.nevezni. amugy a dolgaid ahogy intezed hasonlit a mostani kormany stilusara. Hazugsagokra epitett kartyavar.cenzurazas. lejaratas. Keptelen tortenetek valos beallitasa. Igazsag elhalgatasa elferditese. Ostoba tomegek velememyenek.eloterbe helyezese . fals informaciokra alapozott uj informaciok gyartasa. Csupa eszetlen baromsag.
déw.. látom faxa a világításod.. mert jól látod a dolgokat vele

patentszem...
ha kivül van.. kivülről könnyű hozzáférni felrakni bepattintani..
ha belülre néz.. nem látni.. nehéz hozzáférni.. és helyrerakni is...
de ...
nem is szedi le a hegy
mert a hegy sem fér hozzá...
ha kivül van.. jól látható.. viszont a hegy is jól jozáfér..
a villa allatti résztől egészen a lánvvezetőig.. onnan meg a felső szekcióban is.. mondjuk ott már azért üzemszerűen nem bántja a hegy.. de az alsó részen ott igen csak karisolja.. kivül...
de belül..belül mi van...
gyakorlatilag a lánc teles hosszában ott a hátsó kerék.. ami nem enged hozzá semmit!!! és mivel a kerék ott fut.. ezért egyszeráen nem képes a belső részen semmi sem szedi el..
mig kivül...
ott aztán.. alul pikk pakk lepattintja akár mi is. főleg patakos szakaszokon...
de belül.. a kerék vagy felfut rá és magaalá gyűri.. de nincs beakadás vagy lecsúszás esetén sem vész... mert a kerék egyszerűen nem enged hozzájutni a lánc belső részéhez semmit...
ez kb 10000x jobban védett hely a patentszemnek
ecseteljem még vagy ez 1szerűen belát6ó??
valószínű amit Dew is mond hogy vagy fordítva volt felrakva, vagy tudja rossebb, mindenesetre nagy véletlen kell hozzá ha jo irányba van felrakva a biztosító

a mostani patent szemek kurva szorosak szoktak lenni, szóval az nem olyan nagy csoda hogy a lemez nem ugrott ki a két stiftböl, persze azért nagy mázlid volt...
hát még nem jártál íííígy
én már igen...
töbször is..
egyszer a kispolszkis sziklásnál volt a .. úgy rugta ki a láncot.. magaalá..mint a fény..
de aztán ezt meguntam..
lett a nitelős..
de aztán láttma hogy okszor sokszor jó a patentszem.. pl mikor csokiékkal mentünk.. ott úgy tudtuk kiszedni a láncot hogy a patentszemet szétszedtük és ugy lett kiszedve a kislánckeréknkel együtt a lánc a lk és a villa közé szorulásbó..

goldenek is mikor leeset a lánc.. és bekapta.. akkor is kellett a patentszemet szétszedni..
szóval kell a patent szem..de nem akár hogy...
hát igy
Emberek azzal sincsenek tisztában, hogy ő maguk mit miért tesznek, így aztán kitalálni más mit miért tesz...

Más, a szarvasos sztori jelenleg szerintem nem állja meg a helyét két okból se, eleve már elpotyogtatták az agancsaikat ilyenkorra, nincs mit leszedni, másik meg aki ilyet akar, az nem egy motornyomba fogja kikötni, hanem oda, amerre a szarvasok járnak...
Itt egyértelmű, hogy ki volt volt a célcsoport, így hogy motornyomra kötötték ki...
Na jól van, látom megtalálta egy mást a két anyagilag érdekelt fél (vadászok és motoros vezetők). Most már őszintén mehet az anyázás egymás irányába, na meg a senki nem hibás műsor... A drótot meg nyilván a friss mosásnak húzták ki a menyecskék a mezőre, csak elfújta a szél és feltekeredett az erdő fáira.

Sok minden lehet itt is...ezt aztán kitalálni, ha jó irányba volt felrakva és jó minőségű cucc, nem igen esik az le onnan,
de tényleg lehet ezer dolog, leverte szikla, hátragurulásban, vagy ha fordítva volt rajta előre menetben, stb.

A lényeg, hogy nem lett gond
nem vetted le a lényeget..de látom neked is átjött olajrádió nagy igazmondása..a szuperinfó...
senki sincs veszélyben csak pár trófeát akarnak begyüjteni mert csak vad ösvényre húzzák ki a drótot...
mekkora vad..baromság ez.. feri...
11 kor még semmi nem volt ott..az egy fő ösvény a napkezdő mellett.. full széles nyom.. ott menek a turisták is fel a kis fa kiülső tetőshöz...
az egy full főősvény...
17 kor meg mér kint volt a cuccos...
aztán meg ..hallom tegnap is volt .. a napjkezdőn is drót..
mert azállatok agancsa kell neki.. nem ..szerintme nem ..csak trófea.. valami motoros...

egy biztos...
itt már semmi sem biztos..
kivéve amit olajrádió haver mond...az a full..az egyetlen... a nagybetűs...I...G...A...Z...S..Á..G
Tegnap a mosàs utàni làncàpolàsnàl.......làtom,hogy a patent szem utolsó darabja (az u szeg alaku valami) hiànyzik......Leizzadtam,és végig gondoltam,mi lehetett volna,ha,,,,,,,,Ràadàsul,nem is szoktam külön ezt ellenőrizni........A leeső lànc biztos leverte volna a kuplungmunkahengert.Valaki mondja màr meg,hogy miért nem eset szét a patent szem.....Ronis! Lett vón szerelés a hegyen.....Meg még fel is gyújtottam volna........Mondjuk azt,hogy több a védő anygyalom....
Az tortent hogy tegnap este zsirferi kirorolte a felhivasomat jo szokasahoz hiven. Bizros sertonek talalta magara nezve. Kicsit cenzurazva ujra talalta sajat neven. Azota mar azt is eltavolitotta. Azota engem.blokkolt is. Raadasul ma felhivott es ugy kiszinezte a sztorit hogy en megragalmaztam az aradi vadaszokat es engem.nev szerint figyelnek. Illetve szamon fognak kerni a ragalmazasert. Es hogy a drotokat direkt a szarvasoknak teszik ki es hulye aki maskepp gondolja . segit levedleni a regi agancsot. Es en rontom az aradiak biznicet azzal hogy elriogatom a magyArokat .... Azokat a magyArokat akik soha eletukben nem.voltak hajlandoak meg 2000 ft ot sem fizetni egy vezetesert. Az aradiak csak nemeteket es osztrakokat visznek akik ki tudjak fizetni a turnusokat. Akuk oda jarnak hienazni es cirkuszolni videozni bajt csinalni hobb ha ibkabb otthon maradnak. Vagy mashova jarnak.
ron..
0,5re értettél megint.. nekünk a törvény a barátunk a jog meg a jó barátunk...
persze persze..amit eddig letöltött valaki.. azzal kezdeni már semmit nem lehet..de amint nem.. azt megmár nem is fogja senki..
ugy csináltam mint déw...
élvezzük a videjót kis csoportban...nagyon kicsiben

felhivott egy szám..küldött sms hogy a dróttla kapcsolatba csörgessem meg.....
hámondom van neki is kerítés készítő cége mint a figyeszs bagázsnak??
na megvolt..
hát a ferigyerök volt..
kicsit beszéltünk aztán mikor jött a z ő verziójával. akkor derült ki sok sok minden...
de lényeg ..jakó ..azt ne ird ide amit kért.. kérlek.. ez maradjon már igy ahogy van!!!!!!!
mindenki nyugodjon le a picsába... hiába mondja hogy vigyázzak magamra ....hát nem nekem kell.. hisz mind isten kezében vagyunk..

nagyon jók letek a videók.. sajnál6ja az összes vadász meg kukkolós hogy nem lát6ja
természetessen mi sme a z hegyben volunk.. mint ahogy a sanyóóék sem a fekete foresztban..hizs ott nem szabad
de kint özterejhben..
ahogy románban becsukódott egy ajtó .. osztrákban egyből kinyilt.. kettő
a régieket ha letöltötte azt már úgyis cseszheted utólag....
amúgy meg SOHA ne nézd le az ellenségedet, mert meglepetés érhet aztán utólag csodálkozol....
ha én az ellen táborba tartoznék,(mint környékbeli vérvadász) és van egy csávó aki minden hétvégén a "hegyembe" motorozgatna a barátaival, és ezt rendkívül okosan le is videózza elnevezve az összes helyet , amiket persze én is ismernék mint a tenyeremet, elhiheted hogy már évek óta menteném le a videóit, fotóit , egy mappába a gépemre.....
és minden infót begyűjtenék róla mikor megy, kivel, hova stb
szóval ennyit erről....

ha már kamerázni akarsz, csináld úgy mint Dew, csak zárt csoport , baráti kör nézheti meg akiket jól ismer, azokat felveszi listára.
Azt ugye tudod, hogy törölni semmit nem tudsz a netről?!

(Sportmotor mióta új előkerült két olyan videóm amit korábban töröltem. Most ott figyelnek a videóim között, igaz megnézni én sem tudom őket.)
Szerintem semmi nem múlik a videón (nyilván ha nincs rajta egy arc sem). Nem azonosítható semmi rajta így bizonyítéknak is annyit ér. Az meg hogy nézik ... Mondjuk tény hogy a már amúgy is felhergeltek még jobban hergelhetik rajta maguk, de ennyi.

Én még eddig vadászon és önjelölt (!!!) természetvédőn kívül mást nem láttam háborogni motorozás miatt.
pontossan.. elpoénkod6unk rajta...mert nem volt baj!!!!!
de konkrétan az orrunk előtt is agonizál6ott volna a barétom...ami konkrétan félelmetes
hát ezért veszem kicsit igy.. és szüntetjük meg a kimeneteleket..
a videók..
letölthette bár ki...de ezek nem töltöttek le semmit .. megnézte azt azt hitte örökké ott lesz..
de nem ...
letölti a idióta mert esténként ezt nézte??
nem hinném...
de lényeg most már nem
és ne msi fogják látni hova járunk autszriába...ó...óóóóó...elárultam .. kibukott a számon .. na mindegy szóval hova járunk mostantól özterejhbe hajtani..
joli intézi...lesz felvezetés.. rendőrautós... meg hotwheels autós is.. meg minden..

aki azt mondja 0,5 vállról veszem a dolgokat.. az 1 ..öcsög
..de nagy K-ával

uj téma .. migrációról hallottatok már.. tegnap volt este 23 kor o.vi beszéde.. meghallgattam..és hasonló állásponton vagyok..
elég szánalmasnak tartom hogy ezt elpoénkodod..... ez sokkal komolyabb dolog annál , esetleg mikor te akadsz fenn egy ilyen kifeszített dróton akkor is ezen fogsz viccelődni?????

nem hiszem , mert nem egy egy vidám dolog, mivel volt már benne részem!

az meg hogy törölted a videókat... hagyjuk már... bárki egy kattintással letölthette hetekkel ezelőtt az összeset, szóval ez ilyen késői okoskodás.... hiába mondtuk itt is korusban, többen is hogy nem kéne.... mint ahogy anno az okos zsirferenc haverodnak is, aki tolta bele az emberek pofájába a kamerát....
hát én meg úgy látom..
ez románia..
itt hogy majd valaki ha meghalna majd a 6óság....

nem itt addig nem jutunk el.... sehol sem szabad már ..hát itt sem.. nézd a blek foreszt.. nyír1házi érszen.. ott sem zsbad..
de azért sanóék megint jóütmentek..
itt sem szabad.. de mi is majd azért jót megyünk..
persze..nem itt .. nem nem .. máshol...

nézd meg jutúb oldalam.. egy zarándi videó sincs..
nem is volt..
nem is lesz...

én a helyükben a szervezők helyében viszont be lennék szarv..rottyintva hogy majd mikor csinálják a racét.. aztán nem jönnek el a versenyzők mert olvassák a drótozást....vagy mondjuk.. ott a racekor.. bedrótoznak..az állat.. volt már félreszalagozás 200-300m en keresztül.. nem is emlékszem taláén .. 14ben??
mikor olajrádió havert meg engem meg gyanúsitottak hogy mi kötöttük át...
na attól oszt beszarnék... ha ez megtörténne..szóval mindenki nyugodjon le a picsába..
majd megoldódik ez is..

én a törvény és a vadászok oldalán állok...
levadásszuk az összes természetrongáló köcsögállatot
Így van. Nem kellene kihagyni a feljelentést, márcsak azért sem, Nehogy azt higgyék, hogy a kötél kirakásával lezárult a történet.

A másik, hogy az országos szövettségnek is lépnie kellene az ügyben. Feljelenés és nyitni egy bankszámlát, ahova mindenki aki hozzá akar járulni a hasonló esetek megelőzéséhez, befizethetne tetszőleges összeget az elkövető kézrekerítéséhez nyomravezetői dijként. Rövid időn belül meglenne a tettes. Bezárnák. Lehetne járni látogatni a hasonszőrű kollégáknak. Vége lenne a hasonló esetekben. Mindeni tanulhatna belőle.
mindenesetre aki ilyen drótókat feszit ki nyak magasságban a motoros nyomra, az maximálisan elköveti az élet elleni büncselekmény kategoriát..

és ha valaki véletlenül porul jár mint a szolgálaton kívűli magyar rendőr akit szinte lefejezett a kötél... az a román törvények értelmében is megy a koterba csücsülni

szóval ha valaki arról az oldalról (erdész, vadász , kötél feszegető ,stb) olvassa véletlenül titokban ezt a topikot annak ez úton üzenem, nem kéne ezt igy....
inkább szedjék le az összes kifeszegetett drótot, és másképp küzdjenek az igazukért, mert ha neadj isten megvan a baj , a polizia hamar kideríti ki is volt, még a haverjai is ellene fognak tanuskodni, ha meg mégsincs meg a konkrét tettes akkor a terület tulajdonost fogják keményen meghurcolni MERT EZ BŰNCSELEKMÉNY!!!
és akkor nyugodtan lehet tovább gondolni a dolgot, .... milyen fényt fog ez vetni az ottani vadász társaságra, a többi normális vadászra, mert van köztük is 1-2 ostoba!

kb mintha a turisták álltal járkált ösvényre valaki vermet ásna az aljába meg kihegyezett karokat helyezne , a tetejét meg lefedné gallyakkal, aztán mikor felnyársalná a turistát arra hivatkozna ," minek járkál erre, ez az ő földje, erdője "
háy kolbik...
joli..
törölték az egészet...pedig építő hozzászólásom volt... szellemes voltam és igazmondó.. mi volt a baj vele
Rendberakta,előte is jól nézett ki........
Udv

Kuplunggal arra jutottam ,hogy mikor berugom 1be nem akar elindulni magatol de sztem ellehet kopva ,szetbontani nemakarom most ezert

Vettem most "castrol r2-t" de elegge hígnak tûnik mondjuk jopar eve vettem mar de az sûrûbb volt
ti mit hasznaltok ????
A garázsban járatta 200 órán át?
Ránézésre ez nem hogy 200, de 20 órásnak se néz ki.