Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hosszú tàvra tervezel.Miért nem természetes,hogy hazahozol egy újat.És 8 évig gond nélkül hasznàlod,mint a mostani is. 2014--- től jók a 350 esek.Előtte alul gyengék,felül meg erősek. Ha kifogsz egy 14 est kevés óràval akkor elkérnek érte 1.5M illàt. 500 al nem ér többet egy 2 évvel fiatalabb vadi űj?Amin minden új.Te mo ntad nekem,mikor én is hezitàltam,hogy fiatalabbak màr nem leszünk.Most én is ezt mondom neked.Az elmúlt 5 évben 6 db új motort hoztam haza.Na ez a baromsàg De te szerencsés helyzetben vagy,mert kitapostàk a jó utat,és tudod,hogy nem nyúlsz mellé a 350- nel.Azét keresgélj,ha meg nem talàlsz akkor ott az orosi út......
Már az üzletben van az új gépe, biztos eladó, még nem beszéltem vele. Szezonkezdetig legyen valami-ez a lényeg.
Robinak nincs elado? Az o.motorja biztos rendbe van .
Doki. Endoszkopos embert vigyel.magaddal! Benezni minden hova!
Hello alkatrészek prometheus szerelö keress rá jó árban ad bontottat
No problem . Nem figyeltem...
Én kérek elnézést hogy nem irtam ki teljesen
Ja, akkor a six az nem "sx" hanem "six days"... Bocs...
az ,exc-f
Enduró-ja van, nem ? exc-f xcf-w?
Köszi!
Mondjuk enduro jobb lenne... Nem birok annyit kijárni hogy kondi is nőljön! Így marad a hobbienduro saját örömömre!
Köszönöm.
Ja és kb 35üó van benne,aki meglátja azt mondja hogy ilyen nincs is
Ha tényleg érdekel havernak van 350 six tip top álapot szinte vadonat új,aszem 14-es évjárat,jobban félti mint az asszonyt 205100315
Köszönöm.

Esetleg tudod, hogy milyen évjárat, mennyi üzemóra van benne, és kb mennyi a vételár?
Solymosi Gyuszónak van 2 db is
Én is így vagyok vele, ha valaki tud 2013 utáni 350-es endúrót, amire érdemes rámozdulni, akkor legyen szíves jelezze.

Nem olcsó motort akarok, hanem amivel nem lesz problémám, fejfájásom. És a vételárnál nem a bruttó ártól kezdi számolni az értékvesztést.

A képes motor és a használtautó hirdetéseket magam is figyelem.

Előtte is köszönöm.
Szokásom az első menetnél "megjelölni" az új cuccokat.
Ezért nekem felesleges az új ülés, amíg nem adom el.
Köszönöm, benézek hozzájuk.
Na oda nem megyek motort venni, már csak a távolság miatt sem.
Ha tud valaki jó állapotú enduro 4T KTM-et, és mondjuk hirdetve sincs, ne tartsa magában!
Újat ne vegyél vagy elakarod adni
Nyíregyhàza...Tirpàkia fővàrosa
Hol van ez?
Ezeket a motorokat olcsóbban megkapod,mint egy 2016 os gast.Akkor miről is beszélünk.?.....Jó termék, jó àron,veszik,mint a cukrot.