ne viccelj , ez a "kell a munkavállaló" az eu-ba téma egy sima átlátszó liberalista terelés....
98%-uk tanulatlan, aki orvos az vesz magának egy repcsijegyet törökben, leszáll frankfurt flughafen-en és már jövő héten dolgozik bármelyik nagy korházban mint sebész, mert beszél több nyelvet, (angol, latin, stb,) és az összes okmánya diplomája ott van nála...
az hogy így fel akarják erős politikai akarattal higitani europát muzulmánokkal, valami egész más háttérre utal...
valoszinűnek tartom amit már sokszor hangoztattam, valahol a szürke 1000 árnyalata között van elbujva az igazság, magyarán sok érdekcsoport dolgozik, és mindnek megvan a maga oka....
szerintem van egy erős háttér akinek az eu de-stabilizálása a célja, mind gazdaságilag, mind politikailag, és nem utolso sorban katonailag... itt lehet ötletelni hogy esetleg ukrajnában terveznek valamit, de addigra annyira a saját szar lapátolásával lesz elfoglalva az eu, hogy nem tud érdemben beleszólni,
aztán lehetséges opcionak tartom hogy a belső kör hamarabb be akar zárni keményen ,(katonailag, határvédelemel) egy esetleges dollár-euro krach miatt és ehhez jo ürügy ez a sok utaztatott szerencsétlen pofozozsák...
mert azért azt ne gondolja senki hogy a német-francia katonai erők nem tudnák 1-2 nap alatt ugy lezárni a görög határt hogy a légy pöcsén a bolha sem jutna át... a technika mind rendelkezésre áll... csak a felső akarat hiányzik mert más az érdek...
ne feledjük az örök emberi igazságot, háboru nincs gazdasági háttérhatalmi érdek nélkül.... persze ideologiába becsomagolják a tömegeknek
egyetértek Dew-el hogy ez a fajta emberiség megérdemli a sorsát....
Menekült témában a munkavállalás gondolatát nem igazán vágom.
Semmi papír és azt állítom orvos vagyok, akkor hogy is lesz ez az alkalmazás Saját szakmámban még el tudom képzelni, hogy papír nélkül elhelyezkedik, akiről kiderül, hogy ért hozzá, de van egy rakat szakma, ahol szerintem ez nem állja meg a helyét.
A másik érdekes kérdés, ha vajon az emberi oldalát nyomatnák többet azt hangsúlyoznák, akár a kormány vagy az összes média(pl a mészárlásokat, vagy olyan képeket amik eredetileg arra késztették ezen embereket, hogy elhagyják az országukat), akkor mi alakult volna ki az emberekben Lenne akkor is, aki arra gondol(szerintem logikusan), hogy már a jobb élet reményében indulnak meg EU felé?
(ez is érthető, senki se szeretné egy menekülttáborban leélni az életét, főleg ha előtte ismert valami sokkal jobb életet)
Küldenének-e harci csapatokat a térségbe az EU ból, ha a tömeg nem jönne ide, szimplán csak azért, hogy az ottani embertelen körülményeket megpróbálják rendezni?
Én egyszer motoroztam sötétben. 2 motor 1 lámpa. A lámpás ment elől és kb. a világosban megszokott tempó 95% hozta is, én meg vakon utána, csak a poron átszűrődő fényfoltot láttam amúgy semmit. Jól ismert erdei ösvény volt így a homályos foltokból tudtam hol vagyunk, de a terepből semmit nem láttam. Adrenalin fokozónak jó volt, de soha többet ... Vagy lámpa vagy világosban hazaérkezés. Olyan volt mint az orosz rulett.
hály kolbászok..
ez a megavatt ez nagyon kafi..
mondjuk én kizárnám lyarwis mert egyszerre túl sok embert előz meg
amúgy igazi lyÓÓ sprintvesreny.. .
dév faxa hogy ilyen gyorsan és frappánsan kilyavitottad a wáltóhíbád ezért kellene mondjuk minden motorozás után lemosni( látnád a sártól hogy) ...nÉÉÉ má baxxameg ez aváltó ez beleére a blokkdeknibe!
tegnapi nálunk volt kuplungdekni repedés sem látható ha nem gedvázod le...aztán meg olaj nélkül nem szerete az a lamella sem
mondjuk az én kiszakadt két küllőm..az lemosás nélkül is viritott eléggé de hálá izstennek csak egy gumi szereléssel megúsztam... mert nálam is lehetett volna sok sok baj( mondjuk még mosás előtt vagyok.. de olyan farakáson átmenni ez az igazi irtás
viszont sokat fejlődtünk(mindenki...mindenki abba amiben nem volt elég jó...
és mivel motorozásban mindenki elég jó volt...igy ez más téren jött elő
én pl megtanultam hogy full sötétben sem szabad kihagyni a veszélyes helyeket..
illetve hiába is van lámpályuk eikszé mestereknek.. ha nem kapcsollyák fel.. ök sem látnak messzebb az orruknál
viszont ha felkapcsolja .. és nem világit nekem össz vissza és a szemem beálla a korom sötétre,akkor én meg lyobban látok mint a denevér
Nekem a vége tetszett a legjobban, amikor elkezdi lekörözni a népet, hihetetlen hogy megy el emberek mellett, mint a távírat.
1:02:47 feljáró is jó, több motoros az oldalba, mint a fa
1:06:20 szintén.
A 3. körben már olyan tempót ment, hogy videóban is alig bírtam követni mi történik.
Ez végig igaz. Tempóban rájönnek a nyakára, vagy el is mennek mellette, aztán olyan lehetetlen helyeken előz hogy leesik az állam. Ezért is kérdeztem, hogy vajon mi az oka hogy nem megy gyorsabban. Biztos nem véletlen, ahogy azt sem hiszem hogy a tudása hiányzik.
Köszi, jobbulok.
Tavaly itt beszéltük, hogy a széthullás határán álló RM-en majd nektek megmutatom, hogy alacsony fordulaton nem a tuning "lendkeréksúlyok", a tuning gyújtás, meg az elcseszett S3 hengerfejek hozzák meg a valódi eredményt...
Az elején, ahol megy előtte egy 4T hosszan, az üvölt mint az állat, szét van forgatva, Jarvis meg megy utána nyugodt gázon és nem marad le, szóval vagy magasabb fokozatban motorozik, vagy hosszabb áttételt tettek neki, vagy van annyira rutinos, hogy feleslegesen nem húz kopp gázt.
Nem tudom tapasztaltad-e már, hogy nem akkor haladsz a legjobban, ha teli gázon mész. Persze talaj függő a dolog, de ez az állítás rengeteg talajra igaz. Homokban még sose mentem, így nem tudom ott mi a megfelelő technika
Viszonyítás kérdése.Soha nem megy úgy az összekötőkben,mint pl. Walker,Taddy,vagy a bevállalós menő fiatalok.Ő a technikás,nehéz részek nagymestere,ott annyival jobb,hogy ezzel simán kompenzálja,az egyenesekben a "lassüságával" elvesztegetett időt.Ha jól emlékszem az első kör után tankol valahol 35-40 perc körül
Látszik, hogy ez a nagy EU szövetség csak addig él míg előnyök származnak belőle az egyes országoknak (már az irányító országoknak, mert szerintem nekünk eddig nem sok előnyünk volt belőle, csak a millió park és kilátó országa lettünk).
Én úgy látom, hogy jelenleg a migráns kérdés még nem EU probléma, csak Balkán + német, osztrák probléma. Majd lesz EU probléma, de addig nem fog történni semmi. Mi is tojtunk rá pedig már tavasszal mondták, hogy baj lesz. Ha akkor elkezdjük a kerítést már körbe érne az országon.
Jelenleg Nyugat-Európa úgy van vele, hogy oldja meg az akinek ez gondot okoz (szerb, magyar, török, görög). Ezek az országok meg úgy vannak vele, hogy nem hozzánk jönnek, had menjenek.
Egyre több az ember és egyre kevesebb az élőhely, továbbá a kamatok által gerjesztett pénzhiány egyre inkább kezdi bedönteni önmagát, restartolni kell a hülye életvitel miatt, lehet ezt próbálják meg most így rendezni a pénzhatalmak, hogy megpróbálnak kirobbantani egy VH-t.
Szerintem simán lehetne sokkal intelligensebb módon is csinálni, de ez bevált működő forma, így ezt az utat járják.
Ja hogy vége a meccsnek
Szándékosan nem követtem az eseményeket egy ideje, most ránéztem.
Az ingyen utaztatással pillanatok alatt és kis pénzen el lehet jutni a célterületre, a csorók is el fognak indulni, eddig legalább a pénzhiány korlátozott, ezt játssza minden ország, s ezt is fogja az is, aki még nincs játékban.
Amíg elsősorban németek és az EU nem jelenti ki egyértelműen NEM FOGAD SENKIT, s nem zárják le a görög szakaszt, addig jönni fognak, télen valószínű nem, de majd tavasszal restart, hülyék lennének a törököknél maradni, még ha pénz is löknek be oda az EU ból, hiszen a német élet VS. török élet nagyon távol áll egymástól.
Ilyen még nem lesz egy darabig, azaz addig lesz jövet menet.
Vagy B verzió, hogy az EU ban levő már bejött emberektől olyan infóknak kell elmennie délre, hogy itt nagyon szar, rosszabb, mint a törököknél...
Már az elején írtam, szerintem nem a leveleket kéne vagdosni(tüneteket kezelni), hanem a gyökérnél megoldani a gondot.
Valószínű nincs hozzá még eléggé érett intelligenciával rendelkező és globálisan gondolkodó emberiség, kell egy újabb verzió ez meg pusztul
98%-uk tanulatlan, aki orvos az vesz magának egy repcsijegyet törökben, leszáll frankfurt flughafen-en és már jövő héten dolgozik bármelyik nagy korházban mint sebész, mert beszél több nyelvet, (angol, latin, stb,) és az összes okmánya diplomája ott van nála...
az hogy így fel akarják erős politikai akarattal higitani europát muzulmánokkal, valami egész más háttérre utal...
valoszinűnek tartom amit már sokszor hangoztattam, valahol a szürke 1000 árnyalata között van elbujva az igazság, magyarán sok érdekcsoport dolgozik, és mindnek megvan a maga oka....
szerintem van egy erős háttér akinek az eu de-stabilizálása a célja, mind gazdaságilag, mind politikailag, és nem utolso sorban katonailag... itt lehet ötletelni hogy esetleg ukrajnában terveznek valamit, de addigra annyira a saját szar lapátolásával lesz elfoglalva az eu, hogy nem tud érdemben beleszólni,
aztán lehetséges opcionak tartom hogy a belső kör hamarabb be akar zárni keményen ,(katonailag, határvédelemel) egy esetleges dollár-euro krach miatt és ehhez jo ürügy ez a sok utaztatott szerencsétlen pofozozsák...
mert azért azt ne gondolja senki hogy a német-francia katonai erők nem tudnák 1-2 nap alatt ugy lezárni a görög határt hogy a légy pöcsén a bolha sem jutna át... a technika mind rendelkezésre áll... csak a felső akarat hiányzik mert más az érdek...
ne feledjük az örök emberi igazságot, háboru nincs gazdasági háttérhatalmi érdek nélkül.... persze ideologiába becsomagolják a tömegeknek
egyetértek Dew-el hogy ez a fajta emberiség megérdemli a sorsát....