Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bejött?

Nekem ma szopka volt az agyonkopott MS3 al, az eső meglazította a talajt a sziklák között
Ilyenkor csak 1 keréken az elejét lebegtetve lehet haladni, különben csak kapar és dobálja kifelé a köveket a 75kg-mom alatt.

Megoldódott a váltó gond, a váltókar volt ráhajolva deklire, s azon szorult felfelé váltásnál.
déw..
én azt mondÓ vagyok

nem baj egy kis önszivatás... nem kell mindég az a Úly gumi...
de mondjuk a zarndba.. ha felkeményedett kiszáradt hegyre ha ráesik az a 30 perces eső.. akkor ott azt akinek nix úly vagy fressen vágott gumi.. akkor ott lesz nem kis cumi
de ha már felvan ázva és sár van.. akkor egy szarrákopott emeshárommal is lehet menni.. főleg az összes zarándon kivüli hyegyre igaz ez...
pl poiana...na ott voltam már olyan retek szemét lekopott emese 3mal meg a cigó tublioval.. osztán hiába volt a zsir úly mitax egsztrém...a kövön úgy megy fel a emes mint a távirat.. a sárban ha nem kell él ..csak a mennyiség meg a talaj jó hegyi talaj.. akkor oda mindegy hogy régi vagy rommákopott régi
de azért mondom most én sem biztam a véletlenre
aki nem akar szívni a sárban, az mindig vágott vagy inkább új gumival megy

Az a baj a gumikkal, minél jobb, annál gyorsabban elkopik
már nem kell.. mert már nyertem

igy is golden mondja.. bakker új gumit raksz fel a 7végi menetre.. há mondom ja..
azt mondja miller vagy gecc..há mondom ja .. adjak neked is belőle
én azt mondom akinek van lóvé az ne szégyelje
éljenek a kolbászból keritéses házak tulajai
csajok...
George Orwell-nek erre is volt egy remek idézete...

„A mi korunkban nem lehet távol maradni a politikától. Minden ügy politikai ügy, a politika maga pedig egy rakás hazugság, terelés, ostobaság, gyűlölet és skizofrénia.”
Te aztán nem szaroztál, rendesen telepakoltad a kertet harceszközökkel.
Lőszer is van?
ja.. és hogy nemmmm vagyokakakartos picsa
egy kép.. hogy fehér! európai szerű ember a harckocsi lánctalpa elé rakja a gyerekit...

a másik kép az hogy egy 6 éves gyerek egy kézzel hogy állítá meg a dühöngő harckocsit
Nekem "tetszik" a horvát miniszterelnök politizálása. Mi minden megtettünk amit kértek (regisztrálás, határvédelem stb.) de mivel folyamatosan támadjuk politikailag retorikával az EU-t ezért nem ismernek el nekünk semmit. A horvátok pont fordítva csinálják és a hatás is fordított. Politikailag sokkal jobban "játszanak" mint mi.

Amúgy olyan érdekektől vezérelt hazugság gyár megy hogy az már tényleg érdekfeszítő. Amúgy érzéketlen vagyok a politikára, de most ...

Migráns kérdésben szándékosan nem foglalok állást!
vidám reggeli gondolatok, kv-hoz...
már épitik...

amugy tiszta nevetséges amit ebben az eu-nak nevezett katyvaszban politikusok kiabálnak....egyik nap ezt mondják, másnap az ellenkezőjét...
legutóbbi a horvát politikus, aki szerint nem várható hogy arra menjenek a migránsok,másnap.. ők felkészültek a migránsok fogadására... aztán egy nap alatt bedölt a nagy felkészülösdi... bruhahaha... most meg a magyar határhoz viszik vonatokkal a migránsokat, mert szerinte az van legközelebb...
hogy a picsába vették be ezt az országot az eu-ba?

németek azt mondát ,jöjjenek németország mindenkit befogad, mi egy gazdag ország vagyunk gond nélkül tudunk 800 ezer- 1millio migránst befogadni ellátni iskoláztatni....
erre eddig bement 400 ezer és már most megy a nyüszités hogy többet nem tudnak, ők megteltek, elérték a határaikat...
de kb estig sorolhatnám az egymásnak ellentmondó 1 nap alatt megváltozó politikusi baromságokat..
tiszta kabaré az egész...

George Orwell több mint száz éve született, (1903. – 1950.) de az anno elhangzott idézetei semmit nem veszítettek az aktualitásból:

-A politikai nyelvet arra találták ki, hogy a hazugságot igaznak tüntesse fel, a gyilkosságot tiszteletre méltónak, és még a szélnek is szilárd megjelenést kölcsönözzön.

- „Háború egy idegen ország ellen kizárólag akkor történik, amikor a pénzosztály úgy gondolja, hogy profitálni fog belőle.”

-Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat akik kimondják.
A meccs vege utan mar nincs tipp :-)
15-20e
Lottózzál, talált
Aaaa ezt pont el poenkodtuk,hogy huzzak a keritest...es jonnek felenk :))Jo is volna,ettol a sok sotet nemzettol megszabadulni...de kitudja ..szerintem most jon a nagy integraoldasi fojamat
csak nem a rémeremiksz váltója az
Volt ott is balhe nemi tuzzel meg egy kilott teroristavak(?).

Nem épp erre gondoltam, motorozással kapcsolatos
tegnap tökre lehetett látni a röszkei balhén hogy a legtöbb beton hajigálást a szerb embercsempész gecik csinálták... (sok dagadt, terepgatyás arcára huzott kendővel) persze segitettek nekik a migránsok is mert látták hogy ezt most itt szabad....

kiváncsi leszek az első balhéikra németben, mikor ott dobálják majd betonnal a német rendőrt... csunyán kikapnak....
amugy ha már filozofálgatunk a dolgon, a hasonlat a trianoni csufsággal valoban szemet szúro, csak a modszer nmileg más, de a végeredmény ergo a megoldás hasonló...

gyakorlatilag akkor egy tolvonással szétzuztak egy erős nemzetállamot, mert ez volt a nagyhatalmak érdeke....
most gyakorlatilag a migránsokkal akarják a nemzetállamokat felhígitani, szétzuzni...
hogy a végén a nagy káoszban létrejöhessen a központi diktatura ahol önként fogjuk a bőrünk alá rakatni a chipet , hogy mi ide tartozunk...
A gyorsvonat wc-jének a vízöblítő pedálja.
Dew! Legyünk már autentikusak. Tegyük fel neki az eredeti kérdést: Mennyire lenne szomorú ha ott lenne Magyarország határát védő kerítés?
Találós kérdés, mi az?
Lefele taposod, könnyen megy és kattan, felfelé húzod nem igazán akarja magát hagyni és nem is kattan