Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaxy, mennyire lennél szomorú?

Ez már a múlt, hogy ott lehetne a kerítés...a jövőben meg bármi lehet, miért tegyük pont oda?
és ah az idióta liberális eu vezetők ferlfognák hogy orbi meg miló meg putyin nem is olyan hülye..mikor enniyre a migránsmihasznamuszlimidióták ellen vannak ..akkor azzzal csak az európai únió népének hasznára döntenek...
nem véletlen .. némethben a 10 táborból 7 már oltani kellett..
mert a németh öslakosoknak sem anniyra tetszik....

de azért az eléggé gáz hogy azt mondják a migránstömegek települt hejei közelében a nők és gyereket tetőtől talpig legyenek felöltözve.. hogy nehogy .. izé legyen...
azért ha ilyet kihirdetnek.. akkor ők is cska tisztában vannak azzal hogy ezek a migránsok rohadtul veszélyesek az európai életekre meg közbiztosnságra..
de ha ezt tudják..
akkor mi a retekfasznak engedte őket be ez a andzséla merkelt?
ja igazándiból itt isleheten..
de a szükebbe hely jobban zavana a motornál..
a fördőben a a 40X 60 az nagyon elvan még...
igy meg hogy a sarokkádszerű mélyülős ives zuhanytálca van.. a hellye bővebben lettünk...igy az a tökéletes kategória..

na tegnap voltunk turisztikában... hát ennyi pén-tek-est... meg készenlétit még nem láttam együtt...
de az a lényeg .. megállították a niagarát ...vagy legalább is most ugy néz ki ..sikerült nekik
azért a btr 80 az a 10en huszon darab kék lámpás... eléggé erődemonstráló volt...
a vizágyú az olyan kaliber volt a btr 80 8 kerekű páncélozott szállítő járművekhez képest, mintha innekcióstűvel akarnánk erdőtüzet oltani... locsolgatak azok...de a nyomaték és az erő.. az a nyolckerekűekben volt

de mindez nem számit.. lényeg megállították a niagarát. . vagy legalább is erre nem jönnek az tutti
Kérdezd meg Jaxy-t, hogy mennyire lenne szomorú ha ott lenne Magyarország országhatárát védő kerítése.
a Kárpátok az önmagában kerítés, oda nem húznék.
szerintem jól mondja Ronis, "nincs fekete-fehér... hanem a szürke 1000 árnyalata"

Az indító esemény lehet bármi, az azt követő esemény áradt ok-okozati láncában már rengeteg dolog beleilleszkedhet, mivel rengeteg ember vesz részt benne, s mindenkinek mások a kis csomagjai(azaz más eredményre jut) még ha a gondolkodási algoritmusa ugyanaz.

Röviden minden igaz és valójában semmi sem, attól függ, honnan nézed
szerintem meg sosem fogjuk megtudni az "igazi" okokat
A határzár bővítésének előkészítése folyamatban van.
az elején ötletelnek, utána rögtön megcáfolják...

amugy szerintem nincs fekete-fehér... hanem a szürke 1000 árnyalata......
A témában ennél átgondoltabb írást még nem olvastam. Nyilván van benne szubjektum, de nem zavaró. Köszi
itt van egy kis nézőpont....

http://youtu.be/tEHIi7PsuwI
nézőpontok:
http://konteo.blogrepublik.eu/...
mindet nem olvastam végig mert fárasztott, majd ti kielemezitek
Tipp-mix: Hány bevándorlónak kell a horvátokhoz érkezni ahhoz, hogy elkezdjék telepíteni a kerítésüket?
azért nem eszik ennyire forron a kását...

az 500 millios eu-t nem fogja bedönteni 1 millio tanulatlan bevándorlo...

az tény hogy érdekes folyamatok voltak ezek, mennyire konzum agymosottak nyugaton, ráadásul még a politikusok is generálják ezt, és ne feledjük hogy elég látványosan kiderült hogy ez egy gazdasági unio, főleg a multik érdekeit szolgálja, de rohadtul nem tud egységként működni....

kb olyan mint autovezetésnél demokráciát hirdetni.... kanyarodjuk... vagy nem, ....balra, vagy jobbra, szavazzunk... esetleg fékezzünk vagy gázt adjunk,
én kibasztam a garázsba a mosogépet, igy több a hely a fürdőben, az a szar meg had zörögjön ott orákig...
Epp most nezem a hiradot hogy elkezdtek alul vonulni ezek az ostobak. Horvatoknal . beszaras. Attol fuggetlenul megdogolhetne mind. Bar szerintem semmi nem valrotik meg. Igy is ugyis beozonlottek euba. Baszhatjuk.
Dew, nincs itt semmi feszko, Gabi ilyen igy kell elfogadni és kész...

más... mit szoltok milyen könnyen bejött a keritéses elterelés , még a végén Viktor lesz az eu elnöke brüsszelben...
Ez nekem.magasroptu.
Ha elgondolkodsz rajta, hogy miért tesz feszkóssá ez a dolog (miller duma, jobban tudják mi jó neked, stb) s rájössz, hogy miért keletkezik ez benned és sikerül megoldanod, meg fognak szűnni ezen élethelyzetek.
Ettol a miller dumatol ver ki a viz .meg attol hogy masok jobban tudjak mindig hogy nekem.mire kene meg mire nem.kolteni a pezt . itt a km ekre gondoltam. Amugy semmi fele insulat nincs balint fele csak igy irasban felreertheto. Tudom hogy jot akar. Csak nem.erti meg hogy kb 50 fele szemponthoz kell alakitani a hazautakat es a kintletet egyarant. Az hogy epp ott van 40 km re egy enduroverseny az nrm.jelenti azt hogy el is tudok ra menni. Plusz koze nincs a roman versenyEkhez . altslaban van egy edzonap 30-40 euroert. Mehetsz a pajan par kort. Masnap 60-70 euro es 5 ora korpalyan. Amibol versenynapra kiveszegetik a nehezebb reszeket. A legutolson pl az erdei utakon mentek 5 orat 5 fokban szakado esoben. Ami nekem nem er meg ket nap szabadsagot es ugywnannyi penzt mint amibe pl lupeni kerult. Mert az pont egybe esett a 4 honapja megigenyelt szabadsagommal. Ha elmentem.volna akkor 2 nappal kevesebbet vagyok itthon az meg nrm.mindegy. ez csak egy szempont volt az 50 bol. Ezenkivul igazodni.kell a parom szabadsagahoz. Anyamat meglatogatni .az autoszerelohoz idopont.hivatalokban idopont .csaladi esrmeny idopont esatobbi.
na ma lettem kész..
most..
már mos is a gép ami tud mosni
Szerintem simán elbeszéltek egymás mellett.
A basztatás részét viszont nem értem, minek szurkálódtok.
Normálisan is el lehet mondani dolgokat indulatok nélkül.
En az otser endurorol pofaztam hogy hideg volt es sar volt szar volt. Azt meg se neztem.ami lesz mert nem erdekel. Nem.lesz szabadnapom se. A lupenire azert mentem el mert oda akartam . most vagyok szabadsagon. Mondom hogy tervezni kell mikor hova miert stb. De nem.magyarazom mert nincs jelentosege! A lenyeg hogy leszarom mi van ausztriaban! Korozzenek maguknak az erdei utjaikon. Szerinted miert jar romaniaba az osszes? Beszelj ibkabb a migrans helyzetrol! Amugy meg annyi ha ennyire koveted az osztrak endurokiirast... Miert nem.indulsz te?