erről szerintem nem sok értelme van bármit is írogatni, mivel nem tudsz ellene tenni semmit
amíg az élőhelyük nem rendeződik addig úgy is jönnek
amúgy te sem vagy sokkal különb ám annak a szemében aki elől "elveszed" a munkát
Amugy aki be akar kerulni a halhatatlanok koze es a tortenelem konyvekbe most remek alkalma van! Pusztan annyit kell tennie felfegyverzi magat es tarsait es lemegy a deli hatarra es elkezd meszarolni. Kesobb nagy honvedokent emlitik majd a nevet csupa nagy betuvel szerte europaban. Eleg csabito.
Nem vicc. Kuszobon van egy kurva nagy hiszti. Nem kimondott haboru. Zavargasok gyujtogatas eroszak fosztogatas tamadasok lopasok vandalizmus ezek elott allunk. Szerintem kurva nagy gaz lesz jovo tavasztol fog bedurvulni mikor ideer a nagy hullam plusz addigra lokik vissza a nemetek a most befogadottak nagytobbseget. Akiknek eszukben sem.lesz visszamenni ugyanakkor srmmit se lehet veluk kezdeni. Elkeseredett harc lesz az eletbenmaradasukert. Kepzelhetjuk hogy meddig fognak elmenni ha az eletukert fognak kuzdeni! Robbantgatasokkal stb vel fognak operalni. Nemi eroszak rablasok gatlastalanul. Kenytelenek leszunk fegyveresen beavatkozni vagy vegunk lesz! Az pedig jogoz nem vezet. Igy kezdodik szerintem. Egy kurvanagy agresziv mindenre elszant tomeggrl allunk szemben majd akik sokkal kemenyebbek es kepzettebbek gyilkolas teren. Ha szerencsenk van nem fegyverzi fel oket senki . de mivan ha az is lesz nekik? Mert akkor siman elfoglaljak europat!
Reméljük, hogy csak nem indul fényesen és nem csúnyán zárult.
Nekem a vállam csavarodott ki egy küzdősport edzésen. Éjjel kezdtem érezni hogy fáj, aztán másnap nem tudtam felemelni a kezem. 2 hónap pihenés után tudtam a kezem váll magasság fölé emelni. Ma is van hogy még fáj így 10 év után.
Én is azt mondom, hogy ne erőltesd amíg nem jó hiába hív a motor.
na látod ez a baj , ha nem mész el az orvoshoz nem tudod meg ezeket a dolgokat...
nade viccet félretéve gyogyulj meg minél hamarabb, és tényleg amit Sanyi mond, az idő és nem kevés türelem, ha nem várod meg a teljes gyogyulást még nagyobb kárt csinálsz,még hosszabb gyogyulási idővel...
tudom, mert ezt a hibát eddig kétszer is elkövettem...
ja a miért írtam
áprilisban biciklizés közben esett egyik haver pont a vállára, törés nem volt, húzódás-nyúlás-stb
a mai napig fáj neki, pedig még csak 25 éves szóval neki még gyorsabban kellene regenerálódni mint az öregeknek
általánosságban:
ide vezet a még könnyebb még erősebb még mittudoménmiben jobb motor
minél könnyebb a motor annál meredekebb"neccesebb" helyeket akar a delikvens leküzdeni
nem azt mondom hogy nem lehet a 25 éves lom xt-vel is sérüléseket szerezni, de azért avval nem olyan bevállalós a nép, meg ott sokkal könnyebb jobban motorozni a motor tudásához képest
erre akkor jöttem rá amikor megvettem a huskyt, előtte mindig volt valami kifogás hogy a motor nem tudja.... aztán a végén már akkor féltem amikor a videókat visszanéztem
Még egy pontot levonnék, a mutatvány utáni magatartása miatt. Nem állt fel szabályosan, két kezét a magasba nyujtva, hogy kész a gyakorlata. Ezt a közönyös, csak magammal törődöm hozzáállást sohasem szerttem.
Ott a Matterhornba elkurtam az nyomot,es miutan meg alltam,el dolt befele,neztem,hogy bedol,es lestem,hogy bazz fordul at a tetu motor,na akkor ha lathattatok volna,hogy keztem visszafele befele pokba maszni,meg a terdem is becsiptettem a terdvedonel,ugy szoktem be az oldalon,mert tudtam,ha a motor meg talal csipni akkor nem lehet kellemes...
Többieknek:
Nézzétek ezen 5:16 nál megy át azon Walker, amin a srác repül.
Ő se kerekezik át rajta, tudtok videót, aki teligázon át egykerekezett ott?
Lehet nem ugyanarra gondolunk átegykerekezés alatt, de szerintem ezt ott úgy nem lehet megcsinálni, mint pl. Parád extrémen a gumiakadályt, telibe 2vel jól felemelt első kerékkel átkerekeznek rajta.
Aztán lehet ő se akart kerekezni rajta, csak kicsit sok lett a gáz és a tempó.
Mivel volt előtte kaptató, ha arról meg akarta ugrani, inkább pumpálni kellett volna előtte, nem kerékre venni így
Én csak nézem az ilyen akadályokat, te meg gyakorlod is.
Szerintem meg pont az volt a probléma, hogy túl magasan volt az első kerék, így nem pattant el az akadályon-ez megdobta volna a motor elejét is, így nem ugrik fejest, hanem nagyjából egyszerre ért volna földet az első és hátsó kerék.
amíg az élőhelyük nem rendeződik addig úgy is jönnek
amúgy te sem vagy sokkal különb ám annak a szemében aki elől "elveszed" a munkát