Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

8 éve ugyanazzal mocival tolom. Nyilván az ember fejlődni akar, gyakorolni, akkor bele kell merülnie egy olyan feladatba ami kihívás elé állítja. Persze benne van a pakliban a sérülés, minden terepen, minden motorral, -vagy annélkül. Decemberben egy szót sem szóltam volna.
Ami elszomorít, hogy az elmult 4 szezon valami nyomós ok miatt kimaradt, az utolsó kettő a csuklóműtét miatt.

Az ideire igyekeztem bepótolni ami lehetett, nyáron nyomtam a 37 fokokban a motocrosst, a térdig érő fosóhomokos "pályán", az utóbbi időben egy hétvége kivételével feljártam a hegyre...stb. -aztán ez a szezon is elcsúszni látszik, -rögtön az elején, úgy hogy még igazán el sem kezdődött.
ne viccelj már tele van a német sajto vele hogy mind szakmailag képzetlenek, ez az ottani migrácios hivatal közleménye...
olvassál más sajtot is...

amugy szerintem tehetsz ellene, legfőképpen ugy hogy személy szerint készülsz egy megváltozott világra, minél kevesebb konzum szar, minél több kézzel foghato tudás begyüjtése, stb...
ini jol bemagoltad ezt, mégegyszer mondom ez igy egy netto hülyeség,

az a német szakmunkás aki 3-4 ezer jurot kapott az egy igen jol képzett melos és soha nem veszi el a melohelyét egy kelet europai sem,
ez egy baromság , fogalmad sincs mennyire bennük van az egészséges német nacionalizmus, haza termék(auto, kaja, stb) vásárlása, de ez igaz a munkahelyre is, osztrák-német munkaügyi hivatal bármilyen munkahelynél előnyben részesiti a haza munkaerőt, ez törvény, adott szakmunkáért pedig limitált minimum órabér van meghatározva, nem lehet kevesebbet adni ...
és azt is elfelejted hogy az ingázók a kint megkeresett bérüket mind haza hordják és ott költik el, mivel nagyobb vásárlóerővel bir, ami a magyar gazdaságnak igencsak nem elhanyagolhato tényezője....
szoval amit szajkozol az egy utcai, vagy inkább kocsmai legenda...

egész más a tendencia ... ennél sokkal összetettebb, csak egy pár példa
, az ottani fiatalok inkább mennek érettségit meg fősulit tanulni, sok évre vissza menőleg folyamatosan csökken a szakmunkás képzés,
ezért volt ,és van akkora igény a jol képzett kelet europai szakmunkásra

a NO, magasan képzettek orvosok, mérnökök, is már bő 15 éve megkezdték a még jobb országokba valo átszivárgást, svájc, usa,arab emirátus stb...
Láttál valahol ilyen publiklt statisztikát, hogy X bevándorlóból mennyi hány nyelvet beszél, mennyinek van xyz végzettsége, stb?
A németeken kívül csinál ilyet valaki?

Aki bent él egy országban, annak általában van valami papírja, azon meg szokott lenni dátum, persze mutogathatja, sajnos az emberi elme alapból csoportokat lát

Nem tudjuk kitalálni, mi várható...lehet találgatni, de még ha el is találod, tudsz készülni bármire is?

Az US Army fokozatos "menekültáradat alatti" Európba való betelepüléséről még nem is beszéltünk.
egyértelmű hogy a belső kör keményen bezár majd idővel, a szar meg kint marad a szélén legalábbis kitolják amit csak lehet...

az viszont egy érdekes oldala a dolognak hogy a belső országokban elég nagyszámu muzulmán kissebség él már elég régota...
elmondom most ők is kicsit be vannak szarva mert féltik a sok éves beilleszkedési státuszukat, ha borul a bili ki emlékszik majd arra ki mennyi ideje van ott..

mindenesetre érdemes kicsit messzebre is gondolkozni annál mint amit feszegetsz, mármint hogy kell a munkaerő... mellesleg ezek a népek max bio robotnak jók egy kütyü gyárba , mivel a 90%-nak nincs szakmája, és a helyi nyelvet sem beszéli, szoval ez igy egy üres lőzung...
https://www.youtube.com/watch?...

Volt több mutatványos is

Innen nézve nem akartak kerekezni, csak kicsit sok volt, vagy rossz technika.
nézőpont kérdése
amikor nálunk 4-500 ft volt a napszám mindenfelé jött a sok román idénymunkás és egyből olcsóbb lett a napszám
szóval ugyanez van máshol is
a német-stb gyári melósnak kb mindegy hogy ki dolgozik mellette, de amikor otthon ül mert minimál euróért kimegy a magyar-török stb akkor az a német nem örül ám akinek épp emiatt ugrott a 3-4ezer eurós melója
persze mindenhol lehet keresni kivételt de akkor is ez van többségében
szubjektív gondolat röviden:

A németeknél munkaerőhiány van, fel kell tölteni, innen kattanhatott be a globális tudatába a népáradatnak Németország, ők már céllal vándorolnak, nem menekülnek...(ha csak menekülnének megállnának az első helyen ahol nem ölik őket.)
A németek kicsit bajban vannak, mert gyorsabban jönnek az emberek, mint ahogy válogatni tudják őket.
Már készítik elő a selejt leosztását (kvóta rendszer).
Találós kérdés, ki fogja eldönteni ki maradhat NO-ban és ki menjen?

Az egy érdekes szitu lesz az adott gócponton, amikor a németek betelnek, s közlik most már nem kell senki, ők zárnak, osztrákok megint zárnak, s nálunk megreked a tömeg aki jön délről, ha mi nem tudunk zárni, de ez igaz a szerbekre, s így tovább dél felé.
Itt lesz egy kérdés, hogy a globális tudatába mit raknak be a tömegnek, annak megfelelően fognak cselekedni...

Sok ember csoportosulásnál megfigyelhető egy globális tudat "csorda szellem" ami nem tudom honnan kerül a tudatba, de onnantól ez irányít, nincs igazán gondolkodó önálló egyén,
ha kiemeled a csoportból, s rákérdezel mit miért csinált, nem tudja, vagy ő maga se érti, miért tette.
amugy biztos hogy ebből nagy ventillátorba szarás lesz....
mondjuk ha már filozofálgatunk a dolgon, talán még szüksége is van europának erre, hogy felrázódjon a konzum idiotizmusból...
ini, ez igy valoban egy netto hülyeség
A nálatok lévő fesztről csinálj videókat
Jobbulást!
Ezt fogadták el:
http://www.parlament.hu/irom40...
(szerintem nincs annyi börtön hely az országban...)
Illetve szerintem ennek nem lesz visszatartó ereje.
egy ak47 jöhetne, avval egész jól tudtam lőni
akkor voltam katona amikor ezeket rendszeresítették

részletes vita állapotban van, egyszer már elutasították, de ez a terv szept 15 től.

(Szerintem ez is kevés, bár a semmitől több)
stukker kiárusítás 2010 től 2015.06 ig
reálisan gondolkodom
mert ha azt mondja a törvény hogy aki akar menjen ki a határra lövöldözni mert azt kívánja a haza én mennék akár most is
már én is túl vagyok a 40-en ezután úgyis csak minden szarabb lesz szóval túl sok veszíteni valóm nincs miért is ne mennék?
de ha még a rendőr se tehet ellenük semmit akkor mit tegyek én?
öltözzek be ninjának és kaszaboljak?
mivel az usa meghozta nekik(is) a demokráciát szopnak....és menekülnek.....tudjafene mit csinálnak........
Siman par ev alatt lezullesztik a maguk szinjere. Mig vegul europa is elhetetlen lesz szamukra. Nezd meg honnan jottek milyen korulmenyek kozul. Na azt sikerult nekik az evszazadok alatt megteremteni. Nincs ezen mit nem erteni. Kezdesz dewhez hasonloan gobdolkodni.
mivel a döntéshozók nem csinálnak semmit te hiába harcolsz bármi ellen is
annyit érsz el hogy te szívod meg mert a döntéshozók megszopatnak
a menekültek meg itt is megszopják, mert ha minket kinyírnak akkor ki fogja őket eltartani? szóval hosszútávon végül senki sem jár jól
az emberen kívüli élőlények meg jól járnak(aki túléli) mert végül kiirtjuk magunkat teljesen
amúgy a döntéshozók már régóta tudják amit mi még nem vagy alig: hogy túl sok ember él a földön
sok ember sok gond......
Balint bedobta a veresrongyot aztan elhuzott a picsaba
Nem fog szsmitani hogy te vendegmunkas vagy mi a fasz vagy... Ezek a muzulmanok nem fognak se termelni se erteket eloallitani! Pusztan letezni akarnsk es szaporodni illetve a hazadba koltozni miutan lefejeztek a sajat udvarod kozepen.
Ember. En 42 vagyok. Ket es fel eve jottem ide. Ne tevesz ossze egy frisdiplomas orvossal. Amugy siman hazamennek mert otthon is van.melom. itt arrol beszelunk hogy a feher ember fentmaradasa lesz a kerdes. Es te majd egyutt kell harcolj egy osztrak parasztal vagy egy gorog komuvessel ha nem akarsz megdogleni!
teljesen képben vagyok
sarkosan fogalmazva:
egyrészt itthon ki lettél képezve a "nép" pénzén aztán nem itthon kamatoztatod a tudásod szóval nem támogatod a népet hogy a te pénzeden képezzék ki a többieket, ez kb lopás kategória
másrészt meg mivel külföldön dolgozol egy ottani embernek nem jut munka(más kérdés hogy akar-e a helyeden dolgozni)
ezeket lehet szépíteni meg másképp fogalmazni meg én nem is őgy vagyok stb de akkor is erről van szó
de
ha te épp itt kitanultál valamit, majd külföldön van egy újabb-jobb dolog tőle ami itt ismeretlen és te ezt ott megtanulod, dolgozol benne x évig, szerzel gyakorlatot-rutint(ezzel támogatod az ottani adórendszert) majd hazajössz és itthon tanítod-hasznosítod a tudást akkor egy igazi úriember vagy minden szempontból

de aki itthon kiképződik "ingyen" és húz kifelé dolgozni a megszerzett tudással az kb hazaáruló
Hulyeseget beszelsz. Engem.ide hivtak szakmunkara. Napmint nap errol beszelunk az osztrakokkal. Sem velem sem a hozzsm hasonloakkal semmi bajuk. Nem vagy kepben. Mas osszefuggeseben kozelitsd a problemat.