Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és hangsulyozom ne a te környéked től valo srácok 3 betüs támogatóirol beszélek hanem csak ugy álltalánosságban.
arrol beszélek, ha ezeket a szükségleteket nem kapod meg támogatótol mert miért is kapnád meg? akkor egy mezért meg 2 matricáért ne add a neved !ha a 95% ot amugy is magad teremted elő rá. de nem magyarázom.
Szia! Próbáltam szállásügyben felvenni a kapcsolatot az általad ajánlottal, email-ra 5 napja nem reagál, a tel. mindíg valami vékony hangú csaj veszi fel ő nem tud semmit, a főnök sosincs ott, megadta a számát de sosem elérhető
Magad finanszirozni a versenyeket....miller kell legyel bari..gondolj bele..pl romaniax..5 nap.//5 csizma,5 ruha,5 par gumi stb stb.
En heti ha 1 X motorozok...de ezt is alig birom fentartani.
sokan esnek abba a hibának nem nevezhető dologba ,hogy adják a nevüket pár rongyért. ha egy sponzor nem képes rendesen sponzoralni persze eredményességi arányban! szerintem felesleges a nevét magadra himezni. kiszurják sok helyen az ember szemét valami ócska mezzel vagy ruházattal. csak hogy vigyed őket a hátadon bagóért. annál már érdemesebb saját néven futni ne mondhassák el ebbe a picsa világba hogy jaaaj bazze az is az én fiam!nekem tereli a halakat. lofaszt! .

aki saját magának vesz motort mindent az jobb ha nem alkuszik pár szaros gumiért meg egy két liter olajért.

nem az ő példájukrol beszélek......
az biztos ,hogy az a csapat jól néz ki ruházatilag egységes de tényleg. láttam őket déván. szép uj egyencucc mindenkin. kérdés mennyire nyujtanak ott valódi támogatást? nevezések teljes átvállalása, kopo dolgok csizma ruházat és motor biztositása. na jó ez csak vicc volt .:) ahhoz gondolom kell még pár vb t nyerni. mai világban ezen a" közép " profi szinten szerintem képtelenség jól tejelő sponzort fogni aki fizetésért motoroztatja a versenyzőit. a vb ken jelennek meg rendes támogatók az első pár embernél de azoknak meg kiszaggatják a belét a lovéért az is biztos.

én azt mondom ha megtehetik ezek a srácok hogy maguknak finanszirozzák a témát hosszu távon jobban járnak ha saját néven futnak. mert ha jönnek az eredmények még nagyobb érdem hogy azt saját erőből csinálta .

jó példa erre mostanság a motocross kishazánkban. van pár hang hogy bezzeg az ő idejükben 200 serleg meg kisfaszom a cetkákkal! most meg milyen picsák a fiatalok! azt persze nem verik nagy dobra hogy az mhsz idelyén aki kicsit ügyesebb volt vagy csak simán volt kedve motoorzni,sárkányrepülőzni, vitorlázni, motorcsónakozni! az mindezt megtehette ingyen az állam pénzén!korlátlan benzin és egyéb tárgyi eszközök halmazában. a mostani fiatalok vagy sportkedvelők meg erőn felül nyuljanak a zsebbe ha egy szaros bográcskupán a dobogora akarnak állni vagy egyálltalán csak elindulni. ! azért a két korszakot nem lehet összehasonlitani. hogy akkor mekkora anyagi terhelés volt versenyezni meg mostanság. vagy csak egyálltalán sportolni!

na de majd a menekültek a maradék lóvét is kiszivják a seggünkből.
A bgs-tol kapnak ruhat meg valami penzt is,de nem tudodm mit finansziroznak.Az biztos,hogy egy ilyen siker utan kap valamit,de ez nem eleg egyik versenyrol a masikra.Szerencse,hogy a faternak van love,es segiti a fiat rendesen,sokat aldoz,sokat segiti batoritja.Norbi nagyon jol nevelt gyerek,szereny csendes,nem az a koppasztos fajta,hogy kiigya es kicigizze a csaladot
Na de motort meg ilyesmiket mind sajat erobol vesznek.Sajna ez nem amerika ahol szponzorok nelkul semmit sem lehet...itt lehet,de nagy ara van mindennek.Egy szintig lehet sajat erobol,de egy szint utan kell egy hatter,kellenek a szponzorok,mint marketing,mit tanacsadas,edzesterv,etkezes,motoros technikak,motor szereles,beallitas....igy hazilag lofaszt ersz el....
Mna de jovore jon Zsoci is....es lessz harc a mester es tanitvanya kozott...Zsocit sokan mar a levesbe mondjak es le is irjak..de nagyon technikas.Zsoci ha komolyan fogja venni es anyira oda allna mint pl Norbi a motorozashoz akkor siman a vilag klasszisok kozott lenne.
Tudjatok hogy mennek a profik...csak nezel ki a fejedbol..na Zsoci is az a tipus...azt mondod baaazmeeeg,ezt hogy a picsbe csinalja...
Pl felenk van olyan feljaro amit csak paran tudnak szarazba is nehezen vagy 5 bol 1 X meg csinalni..a gyerek kopott gumival vizesbe siman felsiriti.Lazan motorozik,nem panikol,higgadt es ritkan latni hibazni.Elote a jovo..17 eves...25 evesen.. vagy 40 evesen mint jaro .

Nekem voltak olyan feljarok es helyek,hol nem lattam a megoldast a feljutasi sikert,de mikor jott Norbesz egy az egybe seperte fel,ismeretlenul,uj helyeken es en is az utan tudtam meg csinalni,de kelett lassam mit csinal,hogy terhel,hogy all...sokat tanultam tole par motorozas alkalmaval.
Az este is elmentunk 3 motorozni...lazan csinaltam a szokasos traszet,tulzasok nelkul,joval a limiten belol motorozva nagy porba igaz de az utanam levok csak szenvedtek es sokat vartam.Haza fele a Zsoci fele feljarot,akit eddig csak paran csinaltunk meg..fel neztem,es mondom meddig megy addig,legalabb latom,hogy jonnek ezek fel...hat addig ment ,hogy fel ment a motor vegig....de ha en nem latom,Norbesztol,hogy megy fel,biztos vagyok benne,hogy meg 1 ev mulva sem megyek fel..persze araszos porba meg jobban csuszott most mint vizesbe es egy szarra koptatott metzellerrel ami marmeg is van forditva ...igaz a cikicakiba abszolut nem fog,oldalazoba a forditott gumi semmit sem fog..egyenesbe tol egesz jol,meg patakba,de ha oldalazni kell,egybol fektet...

Na valami redbullos videokat rakjatok be mert nem kapok..
Egyébként neki nem a BGS fizet mindent?

Mihez kellenek új szponzorok?
Vagy úgy érted, hogy a BGS-nek kellene szponzorok?
Walker azért nyert, mert Jarvis eltévedt...

Norbinak gratulálok!
Jarvisz bacsi meg erdemelte volna,hogy nyerjen...mondtak a haverok,hogy volt olyan hely,hogy csak o ment fel sajat erobol,a tobbit kellett segiteni.Jhony pedig a gyorsasagaval nyert.Jarvisz sokkal szebben motorozik,sokkal technikasabb.
Norbi az elso nap baszott el valamit,mert a tobbi nap mint akasztotta az elso helyeket.Neki ez is volt a cel,ezert is ment az expertbe,hogy ledgyen dobogos,mert ezek utan konyebb szponzorokat is kapni,mint mondjuk egy 6 helyezessel a pro kategoriaba....na de ugyes a gyerek,minden tisztelet az ove.Mi tetszik a gyerekbe,hogy technikas,szep megoldasai vannak,olyan Jarvisz tipusu a mozgastol elkezdve a technikaja,de mostmar o is fel van gyorsulva es van kondi meg minden.
Ezt az ábrát a facen megosztott cikkben láttam, utána rákerestem a szabadalomra, de néha megnézem a szabadalmakat.
2T kapcsán pl. itt van minden, amit az USPTO nál levédetnek.

http://appft.uspto.gov/netacgi...
szerintem nem törölték,ott voltunk mindegyiken,de nem vágom mi ez
Déw nem vagy semmi hogy ilyen linkeket össze szedsz... csak lestem...

vagy lehet a hondások küldik el neked tokyo-ból hogy nézd át öket és ellenőrizd...?
az a főtengely megoldás nem gyenge, amugy ez már három ütemű a kipufogo szeleppel
Látom felétek is nagyon jó a talaj

Jobb a sár, igaz?
Néztem a Romaniacs befutót, mit művelnek ott a végén
aztán jön egy profiban induló srác és ugyanazon a takonyon, ráadásul a hobbystákat kerülgetve szépen végigmegy mellettük, hihetetlen, hogy mekkora a különbség

Meg volt olyan öreg fickó, hogy csak pislogtam, érdekes lenne, ha kiírnák az életkorokat is

Talán Walker megnyerte, ha jól számolom, de nem sokkal Jarvis előtt.
Jarvis: 13:20:44 re jött be 07:06:00 kor indult(6:14:44
), Walker 07:07:00 kor indult és 13:21:51 re ért be(6:14:51)
Tegnap meg Walker vezetett.

Silverben meg Norbi a 2. lett szerintem összetettben a végén
Jövőre mehet a GOLDban
én meg azt hittem már dév is 110 kiló..
http://youtu.be/rHNb87fmodI
Eszemben sem volt Dew et kifigurazni. Csak ugy nev es szemely nelkul volt egY eszmefuttatas.
eladó gas gas hebo kézvédö fekete szinben. vadonat új.
Én használom rendszeresen, jó dolognak tartom nagyon..
Ezt nem értem miért írod ? Ha Ismernéd Dewendúrót, tudnád hogy nincs 110 kg..
Norbi ma 10 percet adott a 2. helyezettnek
örülök, hogy nix baj, csak szokni kell!
Stronó
én vagyok a hülye a hálózatbeállítást nem korrigáltam...
itt a kuplival nix baj..az ott dolgozik ahogy akarom...
egy 12-58 egyes kellene meg egy 12-48as..az lenne a 2 fokozatban..ami gyakorlatilag kivitelezhetetlen
ezzel a váltóval...
egy egys ahol eszembe nem jutna hogy a full lépéstől gyorsabban uis akarok menni!.. ileltve eyg kettes ahol aztán mindet ami nem lépésben van megcsinálna!...
meg ehez valami utazó fokozat is...
az xc váltó az 5 gangal.. na az tuná ezt
mondjuk a sx-525 az is olyan volt mint az xc-..csak az sx nél volt még egy 6d is...de az konkrétan nem kellett..soha...
csak ha 90 körül akartam alapjáraton gurulni