Csak 2 en maradtunk mert nem akartak ki nyirni magukat.Az ilyen nagy koves patak a motort nagyon abálja le,az elso fekem is egyzser puha volt tehat oda ert a nyereg,aztan a tellokra is kell vigyazni,na meg ha nincs kondi bele sem szabad kezdeni mert ha kezded dobalni meg dojteni akkor hamar ugranak ki az eurok.En elveztem a patakot...fent meg faszabb volt a kijaratnal...az nincs filmezve sajna..fel kell ugrani egy fara es onnan ki a sarba oldalazva.Ha zsir belejon ebbe a patakba akkor lehet a motorjat kasba viszi haza.
Nagyon jó helyeken mentetek , számomra egyenlőre ez csak álom marad, egyrészt baromi messzi másrészt oda motor és tudás is kell, a nélkül felesleges menni is.
A végére csak 2 legény marad talpon, a többiek már kipurcantak? Tisztelet nektek, hogy a patakban még küzdöttetek
Visitottam mint a malac a pajtaba...egyenesen fel lottem..azelott mindenki probalta,olyan is volt,hogy legalabb 11 x,de ugy sem ert a kozepenel fennebb..kb mint Zsir...csak en lenebb eresztettem a tubliszt es..felment :))))
Nagyon orultem...8 eve lesem ezt a feljarot,hogy igy el kapjam....es most sarba,kopott gumival felmentem ...en voltam a kiraly
a gyereknek a kisbiciklit.. azt már nem én csináltam.. arra már nem lennék képes.. az túl bonyolult ...
igyhogy hétfőn nem megyek hajtani.. igy hátha délelőtt kész lesz a esztergályos és akkor már estére a tekerő is a helyén lesz...
motorozni lehet máskor is... mondjuk..
kedden..az hogy itthon vagy vagy sem..nem számit mert nem kell együtt hajtani
sem neked nix rá kényszered sem nekem
Vik. Nem en talaltam ki a hetfot. Nem ertettem a mai smst. Mi koze a hetfoi hajtashoz a szombat delelottnek? Kb annyira erdekelt a felvazolt tema mint teged szokott az hogy en hany nappal elore tervezek hogy egyaltalan hazajussak. Aztan meg ott allok a cukraszda elott logo fasszal mert mindenki.lemondta elozo nap.vagy elmentetek ket nappal hamarabb. ugyhogy ha ram hallgatsz oda pakolsz ahova jol esik.
Nagyon jó.......Nem böffen,gondolom a rövidebb àttétel miatt.Nagyon könnyű.A gàzreakció màr mâr nevetségesen jàtékos, holtpontos egykeréknél sincs meglepi.Vàrom a hegyet,mert ott kell hogy jó legyen,de jó lesz.
azóta már meg is utáltam őket
mondjuk a motorozást is meguntam, az elmúlt hónapban annyi volt a motorozás hogy kimentem a csatorna partra alkeszkodni vele
most a bicikli az új hobbi(ami még ilyen hobbista paraszt szinten is meglepően költséges)
http://youtu.be/eYkfhuFcusE