nálam meg többször olyan volt .. kitaláltam megálmodtam motorozások előtt... kimentünk .és megcsináltuk
olyan pl a szuperszuper is
meg jaú néhány....
az uly szakas zis a csorbkilyáró alsó része.. stb...
de erre van az ember feje...megálmodni és megvalósítani...
annó volt olimpikonjelölt haverr elmagyarázta hogy náluk volt birkózó gép.. és hogy milyne jó lenne ha esetleg azt is kitalálnám
há mondom az már ki van találva ..ha volt
há de hogy én úgy meg csinálok mindent.. és akkor ..
na megcsináltam..
aztán meglátták pár birkózó.. és az osrszágbba szana szét vittek vagy ..10en párat..
csaka srác már nem jár le szegedre.. és igy mostanság vag 8 éve nem csináltam..
aztán most itt az krosszfit-tes terem tulaj keresett meg.. és annak csinálok megent egyet.. persze ez már jobban kell betalálni a hejére.. mert nem csak egy bordásfalra akasztható..lófax.. ez kicsit komolyabb.. meg hogy nézzen is ki...
de majd lefényképezem.. ha kész lesz...
mármint a szerkezet az kész van.. az esztergácsos az meg vasárnap estére igérte hogy kész a lelke a gépnek.. a mechnizmusa
ha minden igaz 7főn külföldön motorozunk...
aznaop már el is hoz6om sete a cuccost..
kedden meg összrakom itthon.. és kedd du meg fel si szerelem a helyére...
onnan meg remélhetőleg ..megent szerteviszi a szél a hirét.. és lesz megen pár csinálva...
de majd ha kész lesz keden lefényképelem.. a kitalált mashinámat
Volt már veletek olyan, hogy álmotokban olyan helyen motoroztok többször(visszatérő álom, ismerős a terep), ami nem a valóság, mert nincs itt helyben, még sose mentél ott, de meg vagy róla győződve, hogy ott motoroztál már?
Tegnap tervezgettem rajta új nyomokat, úgy ébredtem, hogy hű de fasza helyeken fogok menni ma, aztán miután eszméltem fogadott a valóság...nem mintha ez szörnyű lenne, de még se az a hely.
Van más motorozós álom is, de az hülyeség, vagy az itteni helyekből összerakott zagyvaság, de ez a visszatérő totál logikus, összefüggő s álmomban tuti ismerem.
Majd megpróbálom felidézni az ismertetőket, hátha létezik valahol
Van video is eleg..ma jot mentunk...A vegere volt faradsag mindenkinel ,zsir is kilotte magat a vegere...en a vegen megcsinaltam a legnehezebb feljarot....a vegere hagytuk a legnehezebbet..holnap este lesznek videok..fekszek le mert holnap jon a cumi..a kojkekkel udvarhelyen
Zsir ugyesen motorozik,ambicios es igenis ugyesen megy...jo a motorja,jo a futomu,jo a gumi...en ma egy kopott vagott szar Xdayszel voltam,de jo voltam...120 km mentunk le s fel..12 l benyat jartam el....
hát ez hülyeség déw
mi az hogy faszmérés .. és semmi buzulás
inkább azzal kell tvnek vigyázni hogy a bonzós féle arcpacsi..jelezvén:elég volt a basztatásból és csapkodásból mi a fasz van veled a kÚÚÚrvaanyád haverből..
nehogy székelyéknél a bicska is előkotorjon aztán..
de hát ha majd a lyózanabbjai kontrollálják majd az egészet
nálam meg többször olyan volt .. kitaláltam megálmodtam motorozások előtt... kimentünk .és megcsináltuk
olyan pl a szuperszuper is
meg jaú néhány....
az uly szakas zis a csorbkilyáró alsó része.. stb...
de erre van az ember feje...megálmodni és megvalósítani...
annó volt olimpikonjelölt haverr elmagyarázta hogy náluk volt birkózó gép.. és hogy milyne jó lenne ha esetleg azt is kitalálnám
há mondom az már ki van találva ..ha volt
há de hogy én úgy meg csinálok mindent.. és akkor ..
na megcsináltam..
aztán meglátták pár birkózó.. és az osrszágbba szana szét vittek vagy ..10en párat..
csaka srác már nem jár le szegedre.. és igy mostanság vag 8 éve nem csináltam..
aztán most itt az krosszfit-tes terem tulaj keresett meg.. és annak csinálok megent egyet.. persze ez már jobban kell betalálni a hejére.. mert nem csak egy bordásfalra akasztható..lófax.. ez kicsit komolyabb.. meg hogy nézzen is ki...
de majd lefényképezem.. ha kész lesz...
mármint a szerkezet az kész van.. az esztergácsos az meg vasárnap estére igérte hogy kész a lelke a gépnek.. a mechnizmusa
ha minden igaz 7főn külföldön motorozunk...
aznaop már el is hoz6om sete a cuccost..
kedden meg összrakom itthon.. és kedd du meg fel si szerelem a helyére...
onnan meg remélhetőleg ..megent szerteviszi a szél a hirét.. és lesz megen pár csinálva...
de majd ha kész lesz keden lefényképelem.. a kitalált mashinámat