Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lényeg úgy látom nem jött át neked. Nem a Jódlis iránti érzéseim miatt írtam neked amit írtam. Hanem azért, hogy felhívjam a figyelmedet, hogy az ember ne bánjon így a barátaival. Mert akkor már nem lesznek barátok egy idő után. Erre Gabi is utalt pár kommentel később. Ha pedig azért nem érdekel amit mondok, mert még nem motoroztunk együtt, akkor veled valami nem stimmel. Nagyon nem.
Ez kegyetlen jól néz ki!
Tehát lehet ezt papírosan használni. Köszönöm doktor úr igazán szép darab!
Köszönöm szépen! Akar a nyári villám itt motorozni. Kurva ország ez
ha nem magyarországon motorozol akkor nem veszélyesebb az utca ,mint bármi más...

sok sikert a t5 felujitáshoz...
A t5 az örökség. Csak gyárira akarom megcsinálni mert így elkallódik. Nem akarok én ezekkel 20ezer kmereket menni. Az utca túl veszélyes.
na a t5 joval megbizhatobb butor darab, bár szerintem az is egy veszett fejsze nyele, de te tudod

mindenkinek megvan a maga perverziója, bár én a helyedben még mindig az öreg 1 hengeres yapo cafe racer-ré alakitásában látnám a jövőt, ott legalább a befektetett munkád ,pénzed is vissza jön ha ki akarsz belőle szállni... szerintem...
az durva lenne...
ugye mondanom sem kell azt a reggeli mélyen szántó bölcsességet hogy gyereket csinálni sokszor elég 3 perc is... viszont felnevelni még 20 év is kevés...
és majd egy idő után rájössz hogy valojában nem is te neveled őt hanem ő téged...
Mi lenne HA, Dév beépítene egy P20-as blokkot az rmx-be?
Egyenlőre csak infót gyüjtök ronis most előbb a t5 van porondon. Azt akarom megcsinálni. De jó lenne egy ilyen plé20 mellé. Persze nem 50lóval
arról nem is beszélve...
mit számit pár lóerő( 10,15) plusz ha a magbiz6ósági mutatója meg alacson
mondjuk utcai használatnál pont bajság..de hobbira az a jó mikor van szerelés is meg motorozás is ..csak mindég hazavigye az embert a géép
hát ebben IS igazad lehet...

de akkor ezek szerint gyereket sem nevelek.. mert csak kettő van...

a motorozásrl nem is beszélve mert abból meg csak egy van
de amint megjelenik az alkalmas gép megveszem.....nem várok az eladással...és akkor egy ideig kettő motorom lesz
de még akkor sem fogok jó motorosnak számitani...
nimi , biztos hogy ismeri, sőt valoszínű hogy ő adott tanácsokat a blokk összerakásához, de kizárt dolog hogy elmondja... keresd ki a pincében a pokhálos Auto-Motor ujságok között...

najo segitek neked...mondjuk nem tudom mennyivel vagy beljebb, hogy megtudod ki volt a tulaja egy 34 évvel ezelötti motor verseny győztes motorjának, valoszinű mostanra már egy aggastyán bácsi...

azért ha megnézed , több ott még az mz is mint a pléhhusz,
de akik komolyan csinálták mind yamahákal, meg hasonló imperialista motorakkal mentek, már akkor is...

http://www.motorversenyzok.hu/...
azért a kutya nevelés nem ott kezdődik hogy enni adsz neki...
de ha pár könyvet elolvasol a témában,és elkezdesz tartani mondjuk 6-8 bernáthegyit ami már egy falka akkor pár év után lesz némi fogalmad rola, mi is az a falkavezérség, és mi az a kutya nevelés
ezzel tényleg el lehet ütni az időt.. hogy ne állndóan a családdal legyen az ember
http://youtu.be/3kAV03cHXkA
Ha ismered a tulaját egy elérhetőséget adj hozzá légyszives.
hály kolbik..mi folyik itt gyöngyösön

tomi..
látom átmentek az irásaim

dév sem szerel..

kutyások is alszanak már..

és a külföld is tova tünt már

a kutyaokos tanácsokat megfogadtam..
eltelt 4..7.. és bakker a csontból tényleg kinyeri a kalciumot
vagy csak pont abba stádiumban van hogy a kutyavitamincsont és izület erősitő + életkori növekedése most jött oda hogy .. ez már rendessen fut..
a nagy kajla
figyuok hogy csak kicsit tudjon futni mikor sétálunk.. de 200m oda vissza..azt nagyon éli..
szó szerint napról napra...javul...

tényleg jo lett volna ugy nevelni a többit is hogy halvány lila gözöm van kutyákhoz...
de autót is sokan vezetnek semmi érzékkel.. és a motorozásról meg nem is beszéljünk.. hát én is "nevelhetek" akkor már kutyát
mármint ha a motorozáshoz sincs..autóvezetéshez sincs érzékem.. akkor a kutyás téma is belefér..
Üdv nektek "kolbászok"

Elszállt a netem pár hete, azért nem borzoltam a kedélyeket itt...

Kedvenc témámat viszont nem hagyhatom szó nélkül, ezért haver gépéről csak beugatok nektek

Ronis, amit írsz, az arra bizonyíték, hogy balfaszok közt nőttél fel akik egy motort sem bírtak rendesen összerakni

Az biztos, hogy a P20 nyűgös darab és nagyon válogatja a gazdákat, ezzel kb leírtam a lényeget róla.
Én is láttam anno BBK kupán és kisebb versenyeken rommá "tuningolt" P20-asokat amik pár km alatt hullottak szét, viszont érdekes módon a Csepeli 6 órást mégis egy széria közeli P20 nyerte az MZ-k előtt
Évszám most nem ugrik be, de ha valaki kétkedne akkor elárulom, hogy benne van az az évi AM-ben is.
máshogy fogja fel a fogalmat" a családommal vagyok" vagy olyan melóhelye van ahol havi 8 napot dolgozik a többit otthon fetrengéssel töltheti vagy motorozással. közbe ráér itt irkálni meg a pénzről rinyálni.

Bálint. az régen volt. meg akkor se úgy volt ahogy te gondolod. mára sokat tisztult a kép. mindenki megismerte a másikat ki is valójában. . aztán be van téve valamiféle skatulyába. amiben egyre kevesebb hely marad.
ezt én sem értem
de mint mondtam..
mindenkit csak megerősiteni szabad a döntésében..
ellenkező véleményed ne legyen..mert akkor a barétod.. megheragud6

tudod mint a csajoknál...
én meg az öszinteségemmel kevés barátot gyüjtök.. de aki van.. azzal nix is gond...bármikor akármikor ott vannak, minden szinten
nem kell kertelni..

gondolodmi..... mind olyan mint én.. lelki nyomik
ez van..
demzsolti képe kéne ide...az barátratalálós
de nem találom...
de tuti valaki bevágja nem soká
Azt nem értem,ha valaki állandóan itt írkál,vagy állandóan motorozik mellette dolgozik(nem otthon),az,hogy a faszomba van a családjával?Ezt magyarázza már el valaki?