bandi...
sajnálom ha jódos iránt érzett érzéseidben megbántottalak...
de ha nem bocsájtassz meg nekem ..akkor sincs harag
remélem ezentúl is ugyan annyit hajtunk együtt mint ez előtt és akkor nekem már jÓÓ
a külföldi dolgokról annyit..
én szeretem.. nekem bejönnek...a nyaralás is ..
meg a munka is...
nimród is kint dolgozik.. és neki is bejön..
hol a baj?
volt kolegámnak is bejön.. ő pl most hagyja itt a céget...mert kamionozni fog..1450 ályró per hónapért..
3 hét kamion egy 7 itthon
neki pont két akkora gyereke van mint nekem...6..1...
a fleesége az annyit hozott a konyhára (mikor nem volt otthon a szülés után ..és vissza is tudna menni dolgozni akár mikor mert állami helyen magas beosztásban annyit kereset mint én meg a feleségem együtt sem kerestünk..
lényeg... az meber elmegya családtól 3 hétre...eddig ha egynapot odavolt is egyfeszt telfonáltak a gyekekel meg az aszonnyal.....
ugyhogy neki a három hét szerintem úgy fog elrepülni huss
baxtatták is ezmiatt...
én nem!
mondtam neki.. ö csinálja jól...mert keveselli lóvét ..
de nem csak nyüszit haanem tesz is érte valamit...elmegy dolgozni több lóvéért..
neki ezt mondtam mert jó fj vagyok..
valójában az a véleményem .. megbassza a családját a lővéért..
de ő akarjaő csinálja...
ha neki az kell..hajráÁÁÁÁ..
én 3 napra nem tudok elmenni mert annyira hiányoznak.. már az első északa után..hogy a második éjszakát már otthon akarom tölteni velük...
neki tuti könnyen megy majd a 21 nap a kamionban
nimi, ha a legföbb a kinézet ,és az utcai használat, akkor gondolkozz valami régi 1 hengeres japánban,pár száz eur-ért utánad hajigálják öket kint, abbol nagyon gyorsan lehet egy régies verseny-cafe racer kinézetet alkotni, az legalább megbizhato, occso, igaz hogy nem fog 2t hangon visitani, de lehet a 4t hangbol is jot kihozni...
bandita , ők mindig ilyenek voltak egymással, mint egy szar házasság.. sokszor még kemény tányér hajigálások is voltak, mégis együtt járnak a málnásba kézen fogva...
Pénz van. Külföldi munka miatt Zari . Idő nincs kitartás van. Durva változtatásokra én nem gondoltam. Nem akarok 50 lóerőket belőle. Csak ezt a verseny stílusú kinézetet hangot kivinni utcára egy hobbimotor képében.
Ilyenkor nem jópofa vagy, hanem még gyökérebb!
Elhiszem, hogy a haverod, de miért kell állandóan baszogatni Gabi barátodat?
Nem megvédeni akarom, csak nem értem mi a célod ezzel sokszor. Vagy bármivel.
nem értem haver...mi a baj?
ez olyan mintha nem irhatám le a gasgas fórumba azt hogy...
hogy....
husaberg...
husabeerg husaberg...
na látod ne ölnek meg a gasgaszosok...
akkor leirhatom e azt büntetlenül hogy...hogy külföld...
vagy azt hogy ...munka
nyaralás
nem is tudom..kemény szavak ezek itten
leir6om azt hogy ....
kutya?
persze persze leir6om..de hogy szol valaki a moderátornak hogy moderáljam magam...vagy majd ide leirják mkkora gyökér aki ilyen ről beszél
na mind1 próbálok lyópofa lenni.. osztán csak megsértem egyes emberek belső kis világát...
ha még1szer beszól valaki jódosnak.. vagy a külföldi munkályát nyaralással palástolja..vagy forditva.. csúnya beirások jönnek majd ...
plussz a keritésből kiszedett kolbászok mennek majd a seggÉbe....
vágod te internet betjár
na ...
látom besértődött lyodos...
de min?
...
már polyénkodni sem lehet.. le sem mertem irni hogy nyaralni megyünk..mert akkor abba kötök bele hogy hú de jól megy valakinek...
néha kicsit úgy érzem ..vannak megkeseredett emberek...
akinknek savany az a szőlő...
amúgy nem tudom mi van külföldön.. de itt a kerítés kolbiból van... attól vagyok olyan szíp nagy
bár dolgozom rajta hog kisebb legyek
őzbögöt meg fogom nézni.....
mert nagyon jó mondta egyik haver...nagyon kiváncsi vagyok.. ha ezeket a nagy ászokat megfogta a patak.. akkor halandó csak "sima" bajnokokkal mi lett volna ott...
hogy öten fejezték be 4 óra alatt az noncenc..
felenk is a P-20... 21 volt a menő....a gyujtasa mindig szarakodott....a szar MZ -vel meg csak motorozni kellett...
en is ugy vettem anno dobozban az emzét mint egyik kollega a most kátéjemet....
kitárgyaltuk jo alaposan ezt az erzberges témát, csak kend nyaralni volt a szánsáj szigeteken...
a fő koncepcio a mitosz gyár, nem érdekük hogy sokan teljesítsék, ez egy marha nagy cirkusz sok egyéb rendezvényel rengeteg szponzorral koncertekel stb... kb ennyi...
Aruls mar el mibajod ezzel a kulfoldi melos temaval? Marcsak azert mert 3 mondatonkent bedobod. Faj valami? Faj a csorosag mi? ha ennyire akarod fogd a kis pereputtyid oszt lelet probalkozni. Mondjuk ahogy teged ismerlek par nap mulva sirva szaladnal haza hogy itt nem vagy akkora kiraly. A masik oldalrol meg kb sehova se vennenek fol a hulye stilusod miatt.
lya..
amit akartam mondani...
kémek jelentették.. hogy az idei őzbörg a 7végén lezajlott...
és hogy rekord mennyiségű emberr fejezte be idén... 5
hogy mekkora barmok ezek.. menniyre lemennek a teljesithtetlen full idióta katgória felé
hát eddig a mi aaz elejének másfél óra volt...eddig is ,...20-30 ember csináltam eg a 500ból... ami 5% befejezési arány....
hogy akkor nem volt elég nagy a difi vagy a keménység?
mekkora barmok ezek...
de legalább emlékezetes marad... mitn a titanik nevű hajó is.. nem tudom hallottatok e már róla...
de pl a titanikról mindenki hallott...viszont az azta cirkáló hajók nónémek maradnak a világ számára...
tehát akkor végül is jó ez....
5 ember a 500 ból.. az pont egy százalék.. lehet ezt is le tudták irni a szervezők az adójukból.
hát az tuti nem lehet mindenki balatoni menő üzletemeber ,de próbálok zárkózni.. .
egyébként mit nem értettél a karbinyálós leíráson?
bekarbinyáljam a géped igy a thávolból
egyébként irtam is hogy megye külföldre dolgozni mert most az a menő...
csak én vittem a családot is... és amig nem dolgoztam addig velük voltam...
vagy nem igy kell ezt csinálni?
nem értem én ezt a külföldi mókát akkor
bandi...
sajnálom ha jódos iránt érzett érzéseidben megbántottalak...
de ha nem bocsájtassz meg nekem ..akkor sincs harag
remélem ezentúl is ugyan annyit hajtunk együtt mint ez előtt és akkor nekem már jÓÓ
a külföldi dolgokról annyit..
én szeretem.. nekem bejönnek...a nyaralás is ..
meg a munka is...
nimród is kint dolgozik.. és neki is bejön..
hol a baj?
volt kolegámnak is bejön.. ő pl most hagyja itt a céget...mert kamionozni fog..1450 ályró per hónapért..
3 hét kamion egy 7 itthon
neki pont két akkora gyereke van mint nekem...6..1...
a fleesége az annyit hozott a konyhára (mikor nem volt otthon a szülés után ..és vissza is tudna menni dolgozni akár mikor mert állami helyen magas beosztásban annyit kereset mint én meg a feleségem együtt sem kerestünk..
lényeg... az meber elmegya családtól 3 hétre...eddig ha egynapot odavolt is egyfeszt telfonáltak a gyekekel meg az aszonnyal.....
ugyhogy neki a három hét szerintem úgy fog elrepülni huss
baxtatták is ezmiatt...
én nem!
mondtam neki.. ö csinálja jól...mert keveselli lóvét ..
de nem csak nyüszit haanem tesz is érte valamit...elmegy dolgozni több lóvéért..
neki ezt mondtam mert jó fj vagyok..
valójában az a véleményem .. megbassza a családját a lővéért..
de ő akarjaő csinálja...
ha neki az kell..hajráÁÁÁÁ..
én 3 napra nem tudok elmenni mert annyira hiányoznak.. már az első északa után..hogy a második éjszakát már otthon akarom tölteni velük...
neki tuti könnyen megy majd a 21 nap a kamionban