az egészség jó esetben megadatik születéskor, csak vigyázni kéne rá, az már nagyobb baj, hogy kevesen tudják hogyan, meg nem is oktatják a módját, pl. az iskolában van helyette jó sok hülyeség, aminek semmi haszna az életben...
Lehet tudják ki a II. Béla vagy hogy kell megoldani egy 2. fokú egyenletet, stb., de ha megkérdezed mire jó a vas a szervezetben vagy a C vitamin, vagy hogy kezeld a szorongást, dühöt, félelmeket, stb. csak pislognak(felnőttek is).
most kezd kiálni a pofámból a fálydalom csillapito..msotmár érzem hogybaszottul odaszuta a álkapcsom mellé..
de nem gond legalább a 2dik lidokain innection elég volt ahhoz hogy 6sson az a szar
na most ért véget a külfdi nyatralás hozadéka.. ugyana is kint az utolsó kajáláskor a kolbászbaharapáskor lepattant a fog oldalából egy darab..
mert az a rohadt külföldi kolbászos kerítés
nincs itt a megamegmondó és már egyből előlyöttek a rövid kolbászok köztük én is
de mindgyá jön..oszt megaszonga
ronis egy balfasz bandában nőt fel..
és mejnkánfot is rosszul tudja
a benzinbefecskendezléses témát egyébként megoldottam.. akár csak a marsraszállást egy papirzsepivel a zseben témát is mér kell a papirzsepi hogy ki tudd fúlyni az orrod mikor a megkönnyezés percei elmúltak
befecsi kettőté...
hát két befecsi fej kell.. akkor az ugye már mint egy 4t.. szóval fele annyit kell működni és akkor birnár a 2t a 12000 fordulatot is
mert egyszer za egyik porlasztana be a következő fordulatban meg a másik
szerintem a + egy befecskendező fej nagyon nem drágitaná meg a témát
bandi...
örülök hogy dűlöre jutottál ebben a témában (is)
én is szeretlek
külföldi motorozársól annyit.. a 7en nem jön össze nekem...mert nekem csáládom van..
de hétfőn..ha van is, illetve addig kitaranak mellettem .. akkor is összejöhetne
t5 pannóniám volt nekem is. egyből 2.. azaz -1
lényeg...kb semmi baja nem volt...az ezer éves sólyomhoz hasonlitanám...
persze ez nem rendszámos volt.. mert 14 évesen nem lehet 250 16 lóerős géppel repeszteni..
viszont .. kb 10 évet ált a garagéba mikor nagyfater odaadta a kistrakit.. meg a vázat meg telókat mindennel egy zsákban
hát volt vele munka bőven..
de imádtuk.. hosszú túrákra is elvitt..(amik oda vissza simán voltak 15km esek is )
Megpróbálom előcsalni. Szerintetek a Pannónia P10-et lehet úgy tuningolni, hogy nagyobb tömegű lendkeréksúlyt rakok rá?
Illetve erősen gondolkodom egy 2 ütemű befecskendező kivitelezésében.
(Na, most az összes kedvenc témáját előhoztam).
Ezen enis meglepődtem.hogy janek lediferalt a net miatt. Ennyi erovel azt is mondhatta volna.hogy leesett a bicajarol a lanc hazafele menet a boltbol .emiatt nem tud otthon aludni 2 hete.
Nem bántódtam meg, nem megy az olyan könnyen faluhelyen...
Köszi, hogy ilyen jókat feltételezel rólam (vagy csak irónikuss voltál), de ahhoz már túl öreg vagyok, hogy megváltsam a világot.
Veled sem vitatkozom többet, az észrevételeimet megtartom magamnak.
Illetve megpróbálom. János is megpróbál nem érteni mindenhez, mégsem sikerül neki.
Janek, ezzel az internetes dologgal megleptél. Azt hittem simán megoldod, nem kell heteknek eltelnie, hogy nélkülözzünk.
Nincs egy okostelefonod, ahonnan online tudsz maradni?
kedves János...
ismét meg kell jegyeznem immár sokadszor ,és kissé rezignáltan, hogy az önben lakozo két személyiség ismét ellen mondásba keveredik egymással...
pár kommentel lejjebb azt írod, biztos balfaszok voltak azok a nálam jóval idősebb gyerekkori barátaim és sosem tudtak rendesen összerakni egy pléhhuszast...
aztán egy sorral lejjebb ...:
"Az biztos, hogy a P20 nyűgös darab és nagyon válogatja a gazdákat, ezzel kb leírtam a lényeget róla. "
mostanra ismét egy nyugat europát hibátlanul bemotorozó, világ legjobb tura motorja lett belőle...
aha persze...majd ha tollas lesz a hátam, meg vittek bőröndben még 2 blokknyi alkatrészt...
hály kolbik...
bandi sajnálom...
hogy megbántódtál..
motorozás ide .. motorozás oda.. nix jelentősége...
te fiam.. még megváloztat6od a jövőt.. ne ájj át a setét oldalra..
de rajtam segíteni mér nem tud6ol...
egyedül kell mgtenned e nehéz utat..
maradj mindég jÓÓÓ
Mikor takony koromban elkezdtem 20-asozni, akkor a környezetemben a példaképeim olyanok voltak akik Görög és Nyugat Európai túrákat nyomtak le a 20 asukkal...
Lehet ez a fő különbség kettőnk szemlélete közt, nem egy környezetben szocializálódtunk
Gyerekkor újságcikk ami kint van a falamon, erre bekérded a tulaj nevét
Egyébként asszem a Bregyó ment vele.
Verd ki a fejedből azt P20-ast, a kérdéseidből ítélve nem neked való.
az egészség jó esetben megadatik születéskor, csak vigyázni kéne rá, az már nagyobb baj, hogy kevesen tudják hogyan, meg nem is oktatják a módját, pl. az iskolában van helyette jó sok hülyeség, aminek semmi haszna az életben...
Lehet tudják ki a II. Béla vagy hogy kell megoldani egy 2. fokú egyenletet, stb., de ha megkérdezed mire jó a vas a szervezetben vagy a C vitamin, vagy hogy kezeld a szorongást, dühöt, félelmeket, stb. csak pislognak(felnőttek is).
de nem gond legalább a 2dik lidokain innection elég volt ahhoz hogy 6sson az a szar
na most ért véget a külfdi nyatralás hozadéka.. ugyana is kint az utolsó kajáláskor a kolbászbaharapáskor lepattant a fog oldalából egy darab..
mert az a rohadt külföldi kolbászos kerítés
nincs itt a megamegmondó és már egyből előlyöttek a rövid kolbászok köztük én is
de mindgyá jön..oszt megaszonga
ronis egy balfasz bandában nőt fel..
és mejnkánfot is rosszul tudja
a benzinbefecskendezléses témát egyébként megoldottam.. akár csak a marsraszállást egy papirzsepivel a zseben témát is mér kell a papirzsepi hogy ki tudd fúlyni az orrod mikor a megkönnyezés percei elmúltak
befecsi kettőté...
hát két befecsi fej kell.. akkor az ugye már mint egy 4t.. szóval fele annyit kell működni és akkor birnár a 2t a 12000 fordulatot is
mert egyszer za egyik porlasztana be a következő fordulatban meg a másik
szerintem a + egy befecskendező fej nagyon nem drágitaná meg a témát
bandi...
örülök hogy dűlöre jutottál ebben a témában (is)
én is szeretlek
külföldi motorozársól annyit.. a 7en nem jön össze nekem...mert nekem csáládom van..
de hétfőn..ha van is, illetve addig kitaranak mellettem .. akkor is összejöhetne
t5 pannóniám volt nekem is. egyből 2.. azaz -1
lényeg...kb semmi baja nem volt...az ezer éves sólyomhoz hasonlitanám...
persze ez nem rendszámos volt.. mert 14 évesen nem lehet 250 16 lóerős géppel repeszteni..
viszont .. kb 10 évet ált a garagéba mikor nagyfater odaadta a kistrakit.. meg a vázat meg telókat mindennel egy zsákban
hát volt vele munka bőven..
de imádtuk.. hosszú túrákra is elvitt..(amik oda vissza simán voltak 15km esek is )
"az inerciát sem érted akkor meg a f@szt kókányolsz bele"
Illetve erősen gondolkodom egy 2 ütemű befecskendező kivitelezésében.
(Na, most az összes kedvenc témáját előhoztam).
Ez jó volt, meg kell hagyni.
Köszi, hogy ilyen jókat feltételezel rólam (vagy csak irónikuss voltál), de ahhoz már túl öreg vagyok, hogy megváltsam a világot.
Veled sem vitatkozom többet, az észrevételeimet megtartom magamnak.
Illetve megpróbálom. János is megpróbál nem érteni mindenhez, mégsem sikerül neki.
Janek, ezzel az internetes dologgal megleptél. Azt hittem simán megoldod, nem kell heteknek eltelnie, hogy nélkülözzünk.
Nincs egy okostelefonod, ahonnan online tudsz maradni?
4t gasgas-hoz akciós 500-as szettjeim vannak, ha érdekel valakit! Henger, dugó, hengerfej, veztengelyek. Novi gyári újak. 2005- 2009-ig simán feltehető, 2002-2004-ig blokkfurat tágítással!
Köszi a figyelmet!
ismét meg kell jegyeznem immár sokadszor ,és kissé rezignáltan, hogy az önben lakozo két személyiség ismét ellen mondásba keveredik egymással...
pár kommentel lejjebb azt írod, biztos balfaszok voltak azok a nálam jóval idősebb gyerekkori barátaim és sosem tudtak rendesen összerakni egy pléhhuszast...
aztán egy sorral lejjebb ...:
"Az biztos, hogy a P20 nyűgös darab és nagyon válogatja a gazdákat, ezzel kb leírtam a lényeget róla. "
mostanra ismét egy nyugat europát hibátlanul bemotorozó, világ legjobb tura motorja lett belőle...
aha persze...majd ha tollas lesz a hátam, meg vittek bőröndben még 2 blokknyi alkatrészt...
bandi sajnálom...
hogy megbántódtál..
motorozás ide .. motorozás oda.. nix jelentősége...
te fiam.. még megváloztat6od a jövőt.. ne ájj át a setét oldalra..
de rajtam segíteni mér nem tud6ol...
egyedül kell mgtenned e nehéz utat..
maradj mindég jÓÓÓ
Lehet ez a fő különbség kettőnk szemlélete közt, nem egy környezetben szocializálódtunk
Egyébként asszem a Bregyó ment vele.
Verd ki a fejedből azt P20-ast, a kérdéseidből ítélve nem neked való.