gyere le Egerbe....ezek a "vadak " szombat vasarnap nyomjak....es eleg jo helyeken....innen futoval meg fel ora...es lehet menni..
mi is mennek mar Dew-hez...csak.legyen egy kicsit huvosebb meg Dewo is rendbe jojjon....
igaz ő meg nem tudja h mennenk...
sehogy .
eszetlen kiöregedett sutyerákok . ebben probálják kiélni azt amit ők képtelenek lettek volna annak idején megcsinálni . most meg ott matyiznak a feljárok aljában ,hogy na ! most megmutatjuk nekik hogy kel pályát kijelölni!
pár honapja volt , vissza kéne keresni. irkáltuk itt hogy merre tart az extreme enduro v agy miez? hard... hogy egyre járhatatlanabb pályákat jelölnek. voltak itt verziok ki hogy látta. akkor az lett a végszo hogy nem amatőröknek jelölik ezeket a versenyeket és igy fejlődik a sport. akkor én pár évbe mértem azt hogy egy szint után élvezhetetlen lesz. na nem kellett annyit várni. ettől ki fejlődik? vagy kinek volt látványos ?
Vili . én azt hittem jobb lesz. végig se vártam plusz még akadozott is. adig néztem amig ott felcibálták egymást. ok a vége biztos meghato volt de nekem az egész inkább a szánalmas kategoriát surolta. kiváncsi vagyok a román versenyeket probálják e majd ésszerűen tovább folytatni. vagy még feszegetik ezt az eszetlen motor tologatos műfajt.
Dew. még nem volt rá idő. mikor erről beszéltünk utána hazamentem szabira. tegnap este jöttem visza . melozni is kell. majd lesz rá idő szakitva. egyenlőre a sikvizi kajakot kezdtem veretni. arra baszom az időt.
Szerintem a kettő nem zárja ki egymást erzberg esetében.
A tyúkos verzióban, meg helyzet függő, mikor melyik ér többet, pl. ha nincs étel és az aranyért nem adnak semmit a 2. verzióval jobban jársz, mert nem halsz éhen, stb.
teljesen mindegy mit fesztiváloznak az osztrákok. persze hogy ezt rinyálják egész évben a rádioban .. mivel mást nem tudnak. azt nem beszélheti hogy ausztria az endurozás nagyhatalma... még sajnos ugy sem hogy ehhez a sporthoz ők állitják elő a legtöbb motort! egész évben van ez az egy rendes versenyük mivel amugy nem lehet motorozni sehol. nem véletlen ögyelegnek el kivétel nélkül romániába meg más országokba motorozni. inkább azon fáradoznának hogy megnyitnak magánterületeket és elkezdenének hazai terepen motroozni . románia meg mire kezdene kinevelni pár ütőképes versenyzőt kivágják maguk alól az erdőt. nálunk meg elfogyott a péz jönnek majd a spanyolok meg a déliek megbasznak mindenkit
nade felteszem a kérdést népies burokba szőve... mit választanál .. ha van egy tyukod aki évente egyszer tojik egy szinarany tojást aminek a a hire az egész világba eljut és csudájára járnak a népek...
vagy,
van egy tyukod ami minden hétvégén tojik egy normál mezei tyuktojást amit elvihetsz a piacra eladni napi áron, vagy simán megeszed...
Nyilvánvaló hogy a cirkusz miatt nézik az emberek. A marketing részénél ez nem kérdés, hogy bevált. Nem egyszemélyi döntés volt a szakasz beiktatása. Valljuk meg a ktm és a red bull marketingesei külön külön is eredményesek, együtt meg pláne.
Ez dobogtatja meg a szívüket, nem az A nyom meg a B nyom, meg a látogatók motoroztatása a verseny alatt.
ktm-ekkel...
...
...