Mi az amit neked kell ráépíteni egy ilyen dobozos motorra?
A telók látom nincsenek bent a kormány és kezelőszervei, aztán?
Adnak hozzá útmutatót és szerszámot is, mint a szereld magad bútorokhoz?
Olaj és hűtővíz van a blokkba, ha nincs betöltve, dobozban adják mellé?
Te választottad, hogy összerakod? Kereskedő nem vállalja ingyér?
Esetleg ez direktben a gyárból jött hozzád postán?
Telókat viszed szelepeltetni, vagy berakod ahogy a gyárból kijött?
Erzberg 2015 videóban 1:18:40 től ahol jön le Jarvis, ott milyen meredek lehetett lefelé, hogy Letti leszállt és "seggen csúszva" ment le a motorral inkább?
A technikát ellestem a többiektől, de nemigen merném
Köszi,sikerült megoldani. Kipróbáltam a bővítmények letiltását,de nem segített. Aztán gondoltam hogy újrarakom a flash player-t ahogy írtad,de észrevettem hogy hogy van fent egy olyan is a gépen hogy Adobe Shockwave Player. Na ezt próbából leszedtem a gépről,és azóta mennek a videók az SM-en is. Köszi az útba igazítást!
Ezt gépeld be a címbe, szerintem valamelyik bővítményeddel lesz a gond.
chrome://extensions/
Azt nem tudom melyik... érdemes kikapcsolni mindet (az Engedélyezve-ről mindenhol levenni a pipát) és megnézni úgy, majd egyesével vissza, s akkor kiderül melyik okozza a bajt, valami flash/videó mentő nevű lehet.
Ha nem ez okozza, akkor a flasht kéne újrarakni vagy frissíteni.
Köszi a tippet Dew! Talán tudnál segíteni egy szintén nem motoros témában. Valamiért nem tudom megnézni az oldalon lévő videókat Chrommal,azt írja ki amit a képen látsz. Flash player telepítve van,mégse megy. Van tipped hogy merre keresgéljek?
emlékszem, tavaly már beszéltük, természetesen lehetséges, ha minden igaz tudod a telszámom is.
06.20.tól már ismét aktív üzemben kéne menni, most már jobb a gerincem, a múltkori pesti gödör rendbe rakta
Persze hűvösebbre szerintem őszig lehet várni
Nem motor, de talán másnak is hasznos infók.
Többen mondják szar a kereső kihoz minden hülyeséget a google, ez így igaz, ha nem tudod használni...
Itt leírnak sok hasznos dolgot, ha ezeket végigolvasod és megérted (kipróbálod) akkor rá fogsz jönni a titkára, hogy is lehet megmondani a keresőnek azt, amit szeretnél! Egyébként többet tud, mint egy sima kereső, számológépnek is jó, vagy valutaváltónak, stb.
Pl: ha a sportmotoron akarod kikeresni, ki miket pofázott vagy hol említették ezt írd be(persze a nevet cseréld le): dewenduro site:sportmotor.hu ez bármelyik másik fórumon is működik, amin mászkálnak a pókok. (pl. akármi site:forum.index.hu)
Vagy ha az érdekel, hogy a sportmotoron miket írkáltak Graham Jarvisról, ezt írd be a keresőbe: "Graham Jarvis" site:sportmotor.hu
Az " azt jelenti ami a leírásbán szerepel, hogy együtt keresse a két szót.
Aztán lehet bonyolítani, ha mondjuk zarándol és Graham Jarvis együtt való említése érdekel a sportmotoron:
"Graham Jarvis" AND zarándol site:sportmotor.hu
Stb...
Aki lassan gépel vagy nem szeret, annak javaslom a mikrofon ikont a keresőnél, ha van mikrofonja és chrome böngészője, mert egész jól felismeri, ami mondasz neki, persze nem tökéletes magyarul, így javítgatni kellhet.
Erre épülő szolgáltatás szintén azoknak, akik lassan gépelnek pl. itt http://onlinediktalas.hu/
Használata ugyan úgy, mikrofon, majd lediktálod amit akarsz, s kimásolod a szöveget. Chrome böngésző kell hozzá (legfrissebbet érdemes)
Utána csak kimásolod a szöveget, akár ide és nem kell többet pötyögnöd
mi kisfaültetéskor vagyunk kitéve ilyen szikláknak. nem egy szivmelengető érzés egy omladék alatt dolgozni vagy a társaid álltal kimozditott kövek utjában kapirgálni. mocskos gyorsan jönnek . nagyon kel figyelni . sajnálom szegényt.
Mi az amit neked kell ráépíteni egy ilyen dobozos motorra?
A telók látom nincsenek bent a kormány és kezelőszervei, aztán?
Adnak hozzá útmutatót és szerszámot is, mint a szereld magad bútorokhoz?
Olaj és hűtővíz van a blokkba, ha nincs betöltve, dobozban adják mellé?
Te választottad, hogy összerakod? Kereskedő nem vállalja ingyér?
Esetleg ez direktben a gyárból jött hozzád postán?
Telókat viszed szelepeltetni, vagy berakod ahogy a gyárból kijött?
Köszi