Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg élőben látja a világ, hogy a rendezők az ilyen versenyeken mennyire túlfezsítik a húrokat.
Úristen a DOWNTOWN mekkora szopóban vannak! De milyen jó látni hogy az élmezőny is így segít egymáson!
Dzsoni tankolt 30 perc után.
Hát.....ha Dzsoni nem halálozik el a következő 4 órában, akkor nem kérdéses a győzelme.
nállatok is több kommentátor hang hallatszik?
ha elérhető lesz, itt lehet nézni(elvileg 1 perc):
http://www.redbull.tv/videos/e...
Nem nagy dolog vele motorozni,vagyis ha akarnal te is siman mehetnel vele,mert egyszeru mint a fa ek a gyerek.Kibaszott szereny,csendes,nem vaganykodik,nem feltunoskodik,csak motorozik de azt nagyon ugyesen es szepen.Elvezem mert abszolut nem huz folosleges gazokat,egyenletesen motorozik,nem vadoskodik.van egy fmf Qstealth hatso dobja amitol a motor nagyon csendes,ha elotted is motorozik alig hallani a hangjat.
Azért van itt még 1-2 beteg.
Köszi Dew az infót, így könyebb lesz utána olvasnom!
Patrick Leuchte GER 170

BMW S1000XR

Van rá külön kategória az IRON ROAD PROLOGON
Nézzétek a hátsó villát és a kereket is valami nagy dög!
Sziasztok! Valaki ilyennel indult most az Erzbergen, de nem tudom mi lehet. Szerintetek mi ez? Soros 4hengeres valami?
Aki nem áll túl jól(végefelé van az 500 nak), annak érdemes ráfutni 2.ra is, kicsit átalakult a start lista.
http://www.erzbergrodeo.at/jar...(1).pdf

Kristof Mosolits az egyetlen HUN, akinek lehet szurkolni,
Csepi kiesett a pixisből a 2. futamok alapján.

Nagy átlagban 2.ra rosszabbat ment az élmezőny, aki startolt
Walker vagy nagyon formában van és élvezi vagy nagyon bizonyítani akar vagy egyéb , 2. ra is nekimet, javítani akart az időn, nem jött össze

Izgalmas lesz, nem tudnék tippelni az első 10 sorrendre
Hajrá szorítok neki

Te meg szerencsés vagy, hogy mehetsz velük , akárkit tuti nem visznek
Jozsa Norbika a 17 eves koravala 38 helyen es m3g egy kisebb esessel is szuper helyen van.Remelem befejezi a versenyt.A gyerekkel sokszor motorozunk 1utt es hat olyan helyeken ugy megy fel mint a filmekbe.Semmi erolkodes nélkül. ...
Ezek a nagyok mar olyan szinten motoroznak,olyan toppon vannak es ugy tudjak uralni a szekeret,hogy bolondul nem esnek.Vegig higgattak,nem panikolnak meg nyel gaznal sem..ha nem latnam nem alitanam.Szoval van mit tanulni tőlük. Ott ahol mi endurosok fekezunk es panikolunk ott elvezkednek es huzzak a gazt.De lehet tanulni elemezni hogy is kellene csinalni.Nekem minden 1 es motorozas a fiukkal egy tanodanak szamit es valamit mindig el tanulunk es megertunk..es vannak akadajok amik eddig lehetetlwnnek tuntek azok lassan kinyil ak es kihivaskent legyozesre kerulnek.
Ezt ügyesen összedobták! (Erzberg Hare Scramble nyom bemutató)
https://www.facebook.com/RedBu...
Alig indul más márka az élmezőnyben nem lesz nehéz a KTM győzelem , részemről a husky-t is KTM nek veszem.

Ez a 450-es is egy beteg állat motor, rángatja az elejét feszt
http://www.redbull.com/en/moto...

Ez a tempó a bukással együtt is a 46. helyre jó volt neki.

az első és az 500. között kb 2 és fél perc eltérés van a 13km es szakaszon

Walker 5mp et adott még Taddynak is
Mondjuk Blazusiakon és Walkeren tuti nagy a nyomás, valószínű mindenki ( akinek nem kihívás már a pálya) őket akarja lenyomni ők meg egymást, csak nehogy nagyot bukjanak ezért
Az öreg meg a kis Letti is nagyon jót ment, s lett HUN is az 500ban Csepi Tamás

Ami még érdekes lenne a listán, ha kiírnák az életkorokat is melléjük,
fiatalok VS öregek
Az örökös bajnok visszatérése, meg a tavalyi bajnok címvédése.

Ez természetes.

Meg az is, hogy a ktm-ről szól a harang. Az ő bulijuk. És valljuk meg megérdemlik, magasan ők fejlesztenek az enduróban a legtöbbet.
Ennek az erzbergnek nagyon ktm szaga van.Csak Jonny,Blazz on van a nagy reklam.Jarvix csendbe van.Ktm kell nyerjen..latszik.
Erzbergen vannak mint a hangyak baze...Norbi 38 a prologon
Kivancsi vagyok a vasarnapi eredmenyekre.
Jo az elgondolas csapjad neki sanyi hagy visitson a ringyooo!
Ha motorozás előtti eszel egy kis teszkós párizsit akkor még 5 kiló mínusz az összes tömegből
Nem várok nagy változást. Egy kis könnyedséget várok. Mert lehet ,hogy csak 2 kg-mal könnyebb ,de annak nagy része forgó tömeg. A 300exc is 5 kg-mal van a 350 alatt ,mégis bicikli érzést ad. De a gyári akksit kicserélem egy 42dkg-mosra,és még tudok faragni itt ott ,és az már jelentős. Ha gyenge lesz ,kap egy rendszert,és még könnyebb .. Ha a lábtartón váltogatod a súlyod,akkor én szeretem ha a gép magától irányt vált,nem kell a kormánnyal rásegíteni. Ezt az érzést várom majd a z új géptől. A 350 nagyon jó,nem tudok róla rosszat mondani,de mivel én közelebb vagyok az 50kg-hoz mint a 100hoz,úgy érzem ez az én műfajom.....
Na mivan?mindenki el ment erzbergre száj karatezni?
Azert tudja a 250 is,csak nagyon kell csontolni,de ha tevedsz is nem buntizik anyira.