ja és a lényeg hogy a jó tápból nem eszik ám annyit mint a kukoricalisztből álló chappy és társaiból
és a másik előny hogy fele annyit se szarik utána, szóval feldolgozza a szervezete
tehát nem annyival több mint amennyivel többnek látszik
az már mindjárt más..
van itt mondom kutyatáppakl foglakozó kolega majd beszélek vele is .. kifejezetten kölyöktápot akarok.. max 400-500 jöjjön ki kilója.. mondjuk a 666 sem oylan vészes.. meg nem is eszik meg egynap kilót a tápból.. anbbból jóval kevesebb fogy,...
mindjárt jön a vidi..15 perc
az a baj hogy ha szarul fejlődik akkor mindig is sánta lesz, haver németjuhásza volt ilyen
kicsinek elkúrták a sok házi kajával aztán örökké dokihoz kellett hordani
egy sántaság injekció kúrája legalább 10 pénz
az a baj hogy az állatdokik mindent rádsóznak mert van belőle pénze
bár nem csak az állatdokik......
nálunk egy bicikliboltos már odáig fajult hogy szerinte a continental bicikligumi szar, csak a schwalbe az isten
persze mert conti nincs a boltban csak a foshalom kenda meg a "prémium" schwalbe mert ezekre puncsolt ki nagykerárat valahol
ja a tápból van 20 kilós tenyésztői változat is ami nem csicsamicsa mintás, csak egy egyszerű fehér zsák szerintem olyan max 15 ezer felé lehet
megnéztem.. faxa....
na 860 ft kilója kutyatáp..az tuti nem lesz neki
ember... ez megeszik egy nap...kilót most hogy csak ekkora...
nem 3dik gyereket etetek... .. kutyát....
és nem is 1000 ályrós lyószágot..
a kaut is felneveltem szépségbe egészségbe...nem havi 30 ezre a kalyára...
na majd megnézem..
van itt kutyatáposnál dolgózó kolegám..majd azzal is beszélek.. kb 3 negyed óra múlva fent lesz a videjó is.. linkelem majd a linket..
itt megnézhető lesz...
aztán még beszélünk..de a te tanaxod felfogtam..
tehát mostantól krumpis tarhonyát adok neki.. sok sok kenyérrel.. én is attól vagyok íííllyen szÍÍp..meg okos is
hibás elgondolás
egy nagytestű kölyökkutyának nagytestű kölyökkutya táp kell és nem az otthoni kajával felfújatni mint egy malacot
ebben minden összetevő megvan ami a kutyának kell, és nem mindenféle szerekkel kell tömni amit vagy tud hasznosítani a szervezete vagy nem, ráadásul a csonterősítő sem úgy hat mint ahogy gondolná az ember
nekem ezt ette a kutya kb 2 éves koráig: http://tapfutar.hu/termek/kuty...
bár az amstaff nem kimondottan nagytestű de nem is rezgő lábú fél kilós csivava
az ilyen táptól lassabban nő, nem zsírosodik, ki tud fejlődni minden ízületi kacat rendesen
egy nápolyi masztiff tenyésztő ajánlotta ami már elég nagytestű
hály..
igy a mindent tudó fhórumba..kérdeznék..
kutya
van ez a eb...izé
nő mint a csicsóka...
de a bal mellső lábára csak sántit...
főleg mióta elfogyott a faxtudja milyne asszony vette nevére ős em emlékszik..csonterősitő..az ment neki egy hónapig ..addi gegész jól ált a löttyedt kutya de kb 1 hét után hogy elfogyott és a béres 500mg re áltunk rá,.. aztán azóta(hogy ezzel van e összefüggés nem tudom) szóvl azóta küzdünk a lábával..
emeltem az a dagot..már a béres ötszázat napi 2 re.. nem let jobb..akkor ez meitn neki kb 1 hónapig..
aztán mondta doki-néni az a baj lehet az ember gyógyszert leher csak kivizeli.. 6ás nélkül...inkább kutyua gyógyó kell neki..
vettem pet product 2.1 abból 10kilónként kell neki 1 szem.. már 4 adok / nap..
hát a hejzet .. 3 7 után sm nagyon javult.. jöwö 7en visszamegyün koltásra majd kérdek okosságosabbat hogy konkrétan mi az ami a jó lenne. mert igy csak nem jó ez sem...száz100 ban
egyébként a kutya ügetve futni szépen fut.műár ha az az 50 méter a kert végéből a házig azt teljesitménynek hiv6juk de menni rendessen biceg ....
egyébként közérzete jó mancsában nix semmi..
futni ügetni azt szépen csinálja, a kocogás az meár nem az igazi mikor meg megy...
kuytatába nem a 68 zeres csamppon van neki...de táp.. száraz is meg dobozos 1200g is..van kajamaradék is estére....
már most tegnap vettem neki csontos husit is sültkacsa meg pulyka.. azt mondjuk eddig nem nagyon kapott ..meg már adom neki a tolyást is....
mi legyne a okosság okosok...
lyanó féle ineternetokosság nem kell mert goglét én is tudok goglézni.. valós tanax.. ronis pl..8000éert
mi a okosság?
34000 van nagyonszupi egy hónapra elég csontokos gyogyószer..
na azt tuti nem ..hamarabb megy a kutya vakondok képzésre az öreg pofa mellé
lyodos.. gatyával ne legyen gondod..
ott volt a lehetőség..kopasz jaró nked vitte neked ajánlta..leszartad...
aztán hazafelé mondtam neki adja oda felpróbálom...hagyja ott nekem .. ha kicsi is .. majd bealakitok valamit..
otthagyta nekem.. te kb utána hivtad fél órával..
nekem nem lett jó.. de bontinak elvittem felpróbálta mintha ráüntöttem volna egy 30ezres gatyát úgy ált ralyta
mondta is hogy ÚÚ de faxa...mondom akkor vegye meg...neked úgy seem kell csak biznicére ..és abban is vergődtél... ..mondom .. akkor neki pont jó...kkro legyen az övé...
és ennyi a nagy történet.. tehát ha valakire haragud6ol..az megent én vagyok
de neked az hogy nem keresel rajta 50 ályrót.. vagy bontinak lesz egy hiper jó gatyekja 15ből...már ránézésre is meg súlyra is..fogásra is.. ...
szóval remélem nem sajnálod attól az embertől aki majd lehet hoghy lyöwő 7en.. ki megy veled poljanába...én tuti nemmegye...mert melózni kell... nix mindenkinél kolbászból a kerítés..mint az özterejhi madzsar mókavállalóknál..akik őzbörgbe járnak motorozni ..megőzbőlpörköltt esznek reggelire.. ...
mert aki nem hiszi hogy a kátélyem hazályában vannak a legnagyobb endúró paradízók.. az mind buta és hazudó
vásárhelyen van egy olajshop. elég komoly nagy üzlet. motul összes terméke polcon van . ot láttam énis ezt az adalékot. a motocool ba kell tán beleönteni. a zöld hütőfolyadékba azt még megvaditja. bonti. én meg vegyek 30 ér gatyát mi?
ÚÚ köszi.. de a bergnek a melegedéssel nem volt baja sosem.. a benyaforrás az volt ..de mióta a hőtükör tükröz..azóta..az sincs
de azért köszi haver...
remélem gatya lyaú lett
hály kolbik..
loki.. köszi szépen amúgy a képen látszik.. sár akkor sem volt..mármint a sár nálam tengejig ér.. ott meg nem az volt..
igaz az arszomon látszod6ott némi sárfolt
erről a képről az jut eszemebe .. hogy egy 2 és fél perces pályát aki 15 percig masziroz, még úgy hogy alapjárattól több gázt nem si tud húzni....az azért nagyon akarja maszírozni
bébontós..
há má megy felfelé...
210percet ir.. ugyhogy...ez már nem 10ennégyezer
rendessen hasit a net dév
majd pár óra múlva it lesz nézhető...kb 14.00 felé http://youtu.be/ywYhOusamwc
Nekunk meg van a banya ahol nyomogatjuk kozbe,itt erdelybe balanbanyan a hegyekbe.A banya resz igazi erzberg masolat.Az aljabol ha fel tudsz menni a tetejere akkor azt jelenti tudsz motorozni.Amugy az elso feljaro mar olyan,hogy sokat el lehet szorakozni rajta,es van sok,nehezebbnel nehezebb,es meg lehet keresni es kialakitani.
Tehat 100 euroert elutazol hozzam,50 euroert eszel iszol es alszol majd ingye elviszlek balanon a banyaba..ugyan az csak kicsibe..a fiuk szerint nem fog a talaj itt anyira nalunk de pont olyan jo koves es meredek.
és a másik előny hogy fele annyit se szarik utána, szóval feldolgozza a szervezete
tehát nem annyival több mint amennyivel többnek látszik