Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen nézőpontból szerepelt le, mi volt vele a bajod?
Ezt érdemes tisztázni, s úgy keresni mást.

A YARD hogy kapott el, vissza vagy elkerülni őket már nem tudtad, mikor megláttad a szitut?
Ha ugyanott jöttél le, ahol felfelé kapartál sokáig, tuti rád hívták őket.
Csak nem vált be a turbodízel olaj?
Motorex 15W50 Top Speed.Nekem a ktm be ez a legjobb mivel birja is a nyeggetest.
Én ezt használom, kedvezménnyel 1250-Ft kapom.

http://lavina.hu/wp-content/up...
4t olaj kérdés:
Erre az erdei nyektetésre melyik olajat használjátok? A castrol power 1 (azt hiszem ez a neve) most leszerepelt. Tegyek bele 10-50-est a hő miatt? Vagy ...? Van ötletetek?
Ahogy én látom, a gázkezelésed elég jó, nem cibálod feleslegesen. Nem forog a hátsó kerék csak úgy el, így érthető hogy miért nem fogyaszt annyit a tiéd mint akár a testvér modell.

A hosszú feljárókat én is irigylem. Legutóbb mikor ilyen hosszú feljárós helyen voltam két dolog történt: felforrt a motor, a hegyről lefelé meg lekapcsolt a yard. Így most kerülöm azt a környéket mint kisgyerek a forró kemencét.
hály kolvik..
mi a pálya?
lyakó faxák a helyek..
lyódos csak ugrat azzal hogy épíccsé ugratót
én az ugratás nélkül is élvezem a végét...
persze ha lenne.. az azért .. karalylenne

olyan helyeken mész besírok..
Mondjuk ha latni akarjatok a kiugrasokat nemart ha ti addig gyakorjatok feljutni odaig.maskulonben lentrol kell nezzetek az meg ugy milyen maar.
Latod ezert jo helyen vagytok .a zarandban alig van osszesen 30 feljaro abbol jo ha egynap 5 vagy 8 db utba esik. Eleg bajunk van azon a par darabon is. Az ugratot megkoszonjuk! Addig begyakorlunk par trukkot a tetejere ha mar veszodtok a megepitesevel.
A tegnap esett az eso vegig..a vegen omlott de ugy is 49 km mentunk mert 3 ktm 300 asba a benzin szint 0 volt.Erdekes ez is a fogyasztas mert a fiuk is azt mondjak gyari alitason van a szintnek es foknak megfeleloen...igaz a gErekek nyelelik is rendesen de akkor is sok.Pl volt az en motoromnak a testvere es az is tobbet eszik,pedig cakkra az van benne a karbiba.Vagy en jarok nyomatekosabban es nem huzkodom ha mell hanem a gazt.
Jodli..Vikknek epitunk a vegere egy ugrot.
12 en voltunk es kb 30 feljarot csinaltunk benaroval egyutt de igy is egybe volt a csapat csak akkor volt baj ha valaki el akadt de akkor sem volt varas 3 percnel tobb.
Pénteki csapatásról semmi beszámoló?
szerintem a 60-90 km nem ekkora létszámmal van, azt más alkalomra mondja
Nemrég mentünk mi is egy jót, megtiszteltek ügyes motorosok a jelenlétükkel. csináltak nekem jó nyomokat

Sajnos nálam most ismét szünet, nem tudom meddig , araszoltunk kerestem az utat, nem figyeltem oda, első kerék beesett egy lyukba, áthajlottam a kormányon mint a skorpió farka ("husaberg jump"), gerinc megroppant, tegnap még motoroztam, ma már ülni is kellemetlen.
Jó helyek, ügyesek

Hányan voltatok? 20? Ennyi fővel menni nem semmi...3 tól több már szerintem sok. 5-6 fő olyan ember, aki tud együtt menni, már ott is vannak várakozások.
Vagyis nem nekem. Viknek
Nem magamnak! Viknek
Fasza kis helyek! Viszont epp mostanaban ecsetelted.hogy ti nem alltok le egyhelyben kapirgalni hanem mentek szuntelen tempo es feljaro patak s tempo. Ehelyett mind az osszes videon klasszikus beszelgetos kis kupaktanacs egy feljaro aljaban s feljaro verseny ki hol hogy megy fol. Amugy tenyleg fasza! De en akkor sem ertem ekkora letszammsl hogy tudtok 90 km eket menni temposan es 62 db komoly felmenovel. Jo legutobb azt irtad csak 45 ot mentetek.. Az ugy belefer ha sokat jatszotok egyhelyben. Tenyleg fasza terep! Jo az utolso kis vajuszeru felmeno jo hosszu s meredek. Nyar derekara ha kerhetem epitsetek mar a tetejebe egy kis ugratot valami fahulladekbol.
köszönjük a videókat!
Ezt a csavo megcsinalta...csak neztem.
Eddig 3 ember csinalta meg akik itt jartak
http://youtu.be/EO1rEkIdR4Y
Ezt csak neztuk..elobe kemeny.
http://youtu.be/Wzaxng6_tBA
Sziasztok !

Holnap motorvásárlásra indulok ! Gas Gas EC 250/300 2009/2008 évj !

Szeretném kérdezni, hogy a típusnak melyek az esetleges gyenge pontjai, típushibák STB.
Pontosan..lefotozzam?
http://youtu.be/aYa3vMeNzdQ