Motorozni nem, de motort használni azt sosem fog tudni ha megnézed a videóit főleg enduroban nagyon rövid áttétellel megy szinte max. fordulaton és azért annyira nem halad.
Na és ezt te miből gondolod, esetleg te igen és melyik verseny névsorban is szerepelsz (kié sül el előbb?). Attól mert nincs fent galériám és nem mutogatom magam mint a cirkuszi majom hidd el láttam már pár endurot, és szülést is személyesen SZAKÉRTŐ ÚR
és még egy gondolat , csak hogy kicsit képben legyél mekkora marhaságokat beszélsz, .. azért huzkodja a gázt hogy akit utol ér az meghallja és félre álljon, te szakértő....
látszik hogy úgy osztod itt a mélyen szántó igazságaidat hogy életedben nem vettel részt egy ilyen versenyen sem,
toloszék ,meg nem áll félre a fa, uristen hol élsz te? ennyi erővel elmehetnél a kismama topikba és ott oszthatnád a lőzungjaidat a szülés rejtelmeiröl, elvégre azt sem csináltad soha de biztos jobban tudod hogy kell....
irigyek vagytok vazzeg, mert ti csak a kis gizda berregőkkel tudtok veretni, 2 mázsához a hegyen már kemény tökű faszagyerek kell ám
a baráti társaság is cinkelt egész télen amikor mondogattam hogy simán megcsináltam volna az őszi túrát a nagyvassal is
most meg csak pislogtak hogy nem az arcom a nagy hanem a tudásom(+ bátorság+elszántság)
na de ennyit az önfényezésről, mert a végén még az arcom is nagy lesz........
néztem a srácot ki9ba ügyes...
a redzsiment 13 prológon.. 134532szor kuplungolt rá ..csak egy egyenesben. .de mintha 1szer feleslegessen csinálta volna ezt..nEEm?
szerintem is jó a srách
ez vann a racén figyelni kell az előrres és a mögöts haladókat is..
az előtted haladókat ügyessen kikerülni a gyorsabbakat ügyesen elengedni.. minél hamarabb ér oda annál gyorsabban..különmben bemegy az ember alá valamelyik kanyarban és kiteszi oldalra
azt nem értem.. hogy a rákba látja a szalagot is.. a terepet is..
mert még ismerős terepen is komoly ez a tempó nem hogy egy úly pályán.. jó mondjuk előtte isis vannak.. meg a nyomok is.. ezrét nem is baj ha az ember nem az elsőnek indul el a prológon
lyakó.. a barkasza az nagyon kafi...
bakker egy 4t vel ott úly húznál felfelé.. egyből mint a fény
elnézést kérek a 2t fánkoktól
A Csernus doktor nevének már az említésére is egészen egészséges baráti hangulat volt itt kialakulóban, béke, szeretet... ne rontsátok el az idillt
toloszék ,meg nem áll félre a fa, uristen hol élsz te? ennyi erővel elmehetnél a kismama topikba és ott oszthatnád a lőzungjaidat a szülés rejtelmeiröl, elvégre azt sem csináltad soha de biztos jobban tudod hogy kell....
a baráti társaság is cinkelt egész télen amikor mondogattam hogy simán megcsináltam volna az őszi túrát a nagyvassal is
most meg csak pislogtak hogy nem az arcom a nagy hanem a tudásom(+ bátorság+elszántság)
na de ennyit az önfényezésről, mert a végén még az arcom is nagy lesz........
a redzsiment 13 prológon.. 134532szor kuplungolt rá ..csak egy egyenesben. .de mintha 1szer feleslegessen csinálta volna ezt..nEEm?
szerintem is jó a srách
ez vann a racén figyelni kell az előrres és a mögöts haladókat is..
az előtted haladókat ügyessen kikerülni a gyorsabbakat ügyesen elengedni.. minél hamarabb ér oda annál gyorsabban..különmben bemegy az ember alá valamelyik kanyarban és kiteszi oldalra
azt nem értem.. hogy a rákba látja a szalagot is.. a terepet is..
mert még ismerős terepen is komoly ez a tempó nem hogy egy úly pályán.. jó mondjuk előtte isis vannak.. meg a nyomok is.. ezrét nem is baj ha az ember nem az elsőnek indul el a prológon
lyakó.. a barkasza az nagyon kafi...
bakker egy 4t vel ott úly húznál felfelé.. egyből mint a fény
elnézést kérek a 2t fánkoktól
https://www.youtube.com/result...
Miért nem mentél tovább?
A többiek mire vártak odalent?
lehet h keves versenyen mentem eddig....
hogy az a hetveged?
ez milyez ezmi?