Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Benzin maradt akkor vagy 5 liter
Ma elvoltunk a hegyen tuliakkal ..a jobbik nemzettel ..jottek a kojkek..mi csak mar igy hivjuk oket..16,17,19 evesek..
Es tudnak....motorozni...azt a har enduro fata motorozast azt kenik vagjak..foleg Jozsa Norbika..pfff hihetetlen milyen ugyes.Technika,nyugodsag,megfontoltsag,tudatossag...van egy feljaro ahol mi nem tudunk kimenni,vagyis most nem sikerult..Norbi felment. Igaz 2,vagy 3 ra de felnyelezte..esobe.Meg szarazba is a motorosok korebe ez a lehetetlen kategoria.En sem jartam mge vegig ki de kimegyek,mostmar kozel alok hozza.A tobbi feljaro meg...mintha zsinoron huztak volna fel....indulaskor is esett az eso,de a vegere omlott..de megis egy igazan fasza motorozas lett...48 km...csupa feljarokkal es lejarokkal..
Vannak videok is,de sok a saros homajos filmezes de csak sikerul valamit felsiriteni.
A lenyeg,hogy ma is tanultunk a hard enduro fortejjaibol es az lakalmazas siekresnek is mondhato.
A mai vizes saros talajon levo motorozas meg elvezetetsebb volt mint szarazba.Pedig laikus szemmel nezve ezek a feljarok meg szarazba is kegyetlenek.
Valamiket feltoltok...majd be is linkelem
Ma volt....Majd irok a bulirol
Most néztem hogy ez a rotlingos csávó minden fórumba hűlyéskedik az okos. Ja nem fordítva.
Keresés a hozzászólások között: rodrigó
Na ugye hogy megaszontam a tutit
jahh kérem, a nagyság átka....
miért,? nem együtt motoroztatok?
A rotringos csávó beköpött a DT fórumba ...
Inkabb meseld el az elmenyeid mert nekem alig van.
hály kolbik...
na ezért mint pl ez a rotringos csávó.. ezért nem kell ez ilyne fórumokon másoktól tanácsot kérnuii.. ismeretlenektől..
honnan tudja valaki hogy az a tanács.. az jó.. vagy hülye lrta.. de jó... vagy hülye irta de hülyeség.. vagy kibaokos irta de szart mert csak szórakozni akart...
szóval ezt honnan lehet tudni?
az adatlapjáról?
a videóioról?
vagy a referenciáiról..
vagy mondjujk ha elolvassa az ember ezt a tegyél bele gépzsirt.. tanácsot.. akkor oda nem kell semmilyen adatlap
amú a gépzsir az végül is jó.. mert mik a zsirok.. szappan vázban elitatott olaj
tehát ha otthon elfogyott a zsir ..de van othon szappan -váz meg olaj akkor az olajat a szappnavázzal öszekeverve már zsirozhatjuk is a dolgokat
nEEEm
Ez még jobb ötlet yamaha dt fórumba írd benyelik mint kacsa a nokedlit
Miért azzal endúrózol?
Jó fog a talaj felétek
Most min is zajlik a vita?
Vagy síkosítót kéne önteni bele... Az jó mindenre
Semmi reakció, hú nagyobb itt a baj mint hittem ezt ti is benyeltétek
Ez a megoldás más motornál is jó, bevált és alkalmazható!
Szerintem is troll, mert ennyire hülye nem lehet egy 15 éves kölök sem :

"Rodrigó
[69971] május 13. 12:07
Nagyon felhígul az olaj, melegíts fel kb fél kg. gépzsírt és azt öntsd bele akkor megoldódik minden probléma.
válasz erre előzmény
jelentés a moderátornak

mmarci29
május 12. 00:00
Sziasztok!

NAGY SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM!
Milyen váltó olajat ajánlatok Yamaha dt 50 r (3mn) levegős -höz?
Illetve miért csinálja azt a motor ,hogy miután megyek vele már jó pár kilométert felkeményedik a váltó és nehezen , hangosan kapcsolja a sebességeket?

Köszönöm a segítséget előre is!
válasz erre"

Mára megvan a vidámság
Szólni semmit ha a helyében lettem volna, persze a kamera csal de a mellette elmenő és előtte menő az viszonyítási alap.
Ja az, amit te itt férfinak nevezel én bohócnak (ja hogy ti ettől vagytok férfiak?) új név, miért mi volt előtte?, van ki szeret ti meg szeressétek egymást a hajlamotok megvan hozzá
Lelki szegény.
A másik meg az, hogy légy férfi és vállald fel magad, felesleges új nevekkel próbálkozni, attól még nem fognak itt szeretni...
Ha a sisak tetején van a kamera az nem adja vissza a sebességet ha mellkas pánton van ott jobban látszik a tempó
Akkor mit szólnál a Krzeszowice Red Bull megawatt os videojához ahol egy lejáró tetején hezitáló versenyzőt finoman hátulról megtámogat hogy gyerünk haver ne tarts fel...