kár hogy a ardzsentrivel etetted meg azt a verébkaját
déw sem dőlt be ennek a váltórugós témaának hát akkor mi lesz most
bakker.. a 4t olaj az azt jelenti.. motoros fórumon hogy jasó ma rá van irva.. meg még olyan is hogy..10w-40...50..60
dee pl a kasztrol póver egytől messze óvaintelek.. az pl a váltóba...IS szar.. pedig 10w-50 4t részingg.. de még is eg kutyaváltó lessz tőle...
Semmi esetre sem szabad olyan szart belerakni...en kiprobaltam vagy 6 fajta olajat bele,es majdnem mindegyiktol vicsogott a kuplungom..de a legjobban a Motorex 15W50 halgattatta volt el.
4T jo minosegu olajat kell rakni.
Jo kiszamithatoan ment a faszi...igazi endurosan ment..tartogatta az erjet nehezebb szakaszokra..es a nehez reszeknel sem kapkodott,hanem siman maszott...Latszik is jol fog a gumi,jo a gumi valsztas.
Ahogy elnezegettem a sok videot van egy par igazan ugyes jo versenyzo aki jol ment,latszott tudjak uralni kezelni es huzni a gazt..a tobbi csak totelek...csak mennek hobbibol motorozni,mert van amibol.Siman en is el mentem volna,ha lett volna folosleges 200 eurom..de..de..
ha megtennék le is térdelne az amúgy is rezgő lábakon álló országunk...
én már megelégednék egy schengeni határral románia felé is
eddig kb leszartak minket, most meg már lassan a farpofákat is széjjel kell húzni hogy ellenőrizni tudjanak ott is
Ügyesen ment felfelé, de tempót nem ment, ahol lehetett volna
Komolyra fordítva, jól ment, s igen küzdős volt ez B nek, nem?
Hétvégén nekem is cincegett az RMX, hűtőventivel nagy hűtővel együtt, mire felmásztam egyik helyen, de lefőtt a leves mind2 GASGAS ban is, pedig azok igen jó hűtéssel vannak megáldva.
Volt egy kis sár
ő a 189es kroll tamás..külföldiül tomas krol
ülyesen kerüli az embereket lefelé.. látsszik hoyg a prolong 38. eredményétől a tsávó lyobbb...31 vagy hogy végzett a 3.dik nap végén
hallatszik hogy a gépnek rendessen melege van...de azért még nem vészesen cinceg
mondjuk itt az útvonal tervezős sem magyarul van
de majd megszokom..
dév azt nem lehet hogy magyar a tervező de a normális városnevek vennak.. amiket a úton is kiirnak...mint régebben?
én mikor beirom hogy goglepuntcomsperamaps akkor egy ből a hút adja be akár hogy csinálom..meg az új mapszost amit tÚÚÚÚÚÚtálok
ez a déved féle... ez meg
csak hogy a rákba hozom elő állandóan.. majd mindég bejövök ide a gg be?
hály kolbik....
dév...
vagy
valaki iszonyat okos ember
mondjátok már meg.. az új gógle mapsz mi a reteklófaxért nem a román település neveket írja ki?mér a magyart...
irnám ösze az útvonal tervet a jövőheti menethez.. de igy akkro minden településnevet megkell keresni...mert mere is fordulok... kint a román utakaon a táblákon a román nevek vannak...hülye kóklergógle
kár hogy a ardzsentrivel etetted meg azt a verébkaját
déw sem dőlt be ennek a váltórugós témaának hát akkor mi lesz most
bakker.. a 4t olaj az azt jelenti.. motoros fórumon hogy jasó ma rá van irva.. meg még olyan is hogy..10w-40...50..60
dee pl a kasztrol póver egytől messze óvaintelek.. az pl a váltóba...IS szar.. pedig 10w-50 4t részingg.. de még is eg kutyaváltó lessz tőle...