az a baj kicsit szkeptikusan állok hozzá ehez a gumis témához ..de értsétek meg...
ha nem tud valaki gumit szerelni...a két kis pályszerral...az a szupergépel sem fog tudni...
az vigye el gumkishoz.. oszt lyaúnapot...annak van gépe..ha béna is lenne.. de a drótperemet.. legalább ki tudja nyújtani...mert erős nagy vasai azok vannak
hát ez faxa..
blek..
nem kő mindég okosnak lenni.. elég ha okoskodol..(lásd a sok jó példát a sportmotoron egy gas gas nevű fórumból
azzal hogy hogy jön le a peremről.. az..nem a te dolgod.. úgy indul hogy lent van oszt kész.
egyébként kafi cuccos ez a szerellő vas
de sajna azt látom..nálunk a hegyi szerelésben sok jófajta úlydonság nix..kivéve cigó túblis....
de nem is értem..
itt van pl 2t kb 1990 óta változatlan formában...25 éve ..semi úlyitás... nem é fel keéne akkor gyújtani az egészet..mert úgy lám tökélete4s .fejleszteni már nem tudnak rajta.. tehát akkor kész.. felgyújt6ó...
mondjuk a 4t sem szarabb.. mert azt meg 1990 óta a husaberge fe 501 az kb ugyan az a kiegyensújozó tengejt leszámitva..
hogy olajszivattyú vagy sem.. az fogaskerék szivattyú nélkül is !tökéletessen kente magát..
a dugattyú alatt lévő tér változását használta ki az olaj mozgatásához
pont mint a vartburg a benzinpumpája nem is hibásodot meg soha
Hello!
Fasza cucc, csak hogy tolod le a felni pereméről a gumit a szerelés kezdetén, mert a legtöbb esetben úgy fenn van a helyén, hogy a 10 bar nyomással üzemelő pneumatikus gép is nekifut vagy 5-6 szor mire lepattan.
néztem több videót ebben a témában elég sok féle kialakítású végek voltak
nagyvonalakban egyformák de voltak kisebb-nagyobb eltérésekkel
addig eljutottam hogy beszereztem keréktengelyt amin középen meg lehetne támasztani a pajszert, a véget meg egy kováccsal kellene megcsináltatni, de a mai világban már nemigen van kovács, aki meg mégis az csak lovakat patkol
szerintem ez lenne a legtutibb gumis cucc: https://www.youtube.com/watch?...
ha valaki csinál egyre vevő lennék az állványt meg tudom csinálni csak azt a fura végű pajszert nem
neked egész pontosan mire lenne szükséged?
komplett deknis rész fogaskerékkel. maga az önindito. műanyag fedél? azaz egy önindito mentes motorra akarnál tenni komplett szettet? vagy csak mondjuk a meghajtó motor kéne?
szeva. nincs meg az már. elment a motorral. most van egy leszerelve de az vadi uj szintén egy motorhoz van. de az meg nyilván ugyanugy jár mint amaz. megy elfelé a háztól kompletten. viszont van egy vadi uj gyári 300 as hoz valo yuasa akksim. még dobozban van nincs beüzemelve. féláron eladó.
mindég báncsátok szegény lyankót .
inkább azt vegyétek észer.. csák norisz is kikezdhető..mert neki is.. egyszer már fályt a felye. http://youtu.be/BR-X2UELO-k
ha nem tud valaki gumit szerelni...a két kis pályszerral...az a szupergépel sem fog tudni...
az vigye el gumkishoz.. oszt lyaúnapot...annak van gépe..ha béna is lenne.. de a drótperemet.. legalább ki tudja nyújtani...mert erős nagy vasai azok vannak