Sitkei György-féle könyvekből tudsz esetleg elektronikus forrást?
Ez a kettő érdekelne:
Hőátadás és hőterhelés belsőégésű motorokban / írta Sitkei György1962
Keverékképzés és égés karburátoros motorokban / írta Sitkei György1969
Gyanítom csak papíron lesz meg, de egy kérdést megér.
A fejlődőképes balféket onnan lehet megkülönböztetni a fejlődésre képtelentől, hogy ha hall valami számára új dolgot akkor megköszöni.
A fejlődésre képtelen balfasz az ilyen helyzeteket traumaként éli meg, hogy nem ő a legklasszabb srác.
Most nem igazán akarlak rávezetni, hogy kiválaszd, a kettő közül melyik vagy te, mert szerintem érzed azt magadtól is
Én csak annyit fűzök hozzá, hogy felettébb biztató dolog, hogy nagy nehezen megtaláltad a "válasz" funkciót
Amelyik típusú wössnert én/mi használjuk, azoknál a 2008 előttieknek más volt belső kialakítása, a job száma és az anyaga. Minden forgácsoló szerszámba kenődött bele, nagyobbat is tágult mint 08 utániak, azok minden ismerősnél megragadtak.
A 2008 utániak már csak hidegen csörögnek mint állat, normál használattal nincs más gondjuk.
Vidéki parasztgyerek vagyok,nem értem én a virágnyelvet
Megbízhatót kérdeztél,szerintem Ő az,de vannak itt környékbeliek,akik majd megerősítik,vagy cáfolják az állításomat.A motorsportban sokan ismerik az Ő nevét.
nem is a varjúra gondoltam vazzeg
én nem értek ezekhez a dolgokhoz nem is érdekel
de nem gond ha jobban tágul a dugó, csak a henger is úgy táguljon
gondolom ezért is lett száműzve a vas henger...
az a baj hogy kurvára elveszel a "tudományos" részletekben, de ez itt kb senkit sem érdekel, csak oltogatnak ezerrel
elektronikusra kicsi az esély ,
egy próbát megér
https://www.antikvarium.hu/fin...